Skidz Gaming CS 1.6.

poruka: 4
|
čitano: 3.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Skidz Gaming CS 1.6.

Evo skidz-gaming dobio i svoj DeathMatch Server!!!
Posjetite nas i zaigrajte s nama, dovedite i svoje prijatelje!
Chiteri nepozeljni, ban vam je zagarantiran :)

#skidz gaming | cLub 420 - 85.25.176.51:27015
#skidz gaming | DeathMatch - 85.25.124.155:27012

www.skidz-gaming.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 18:32 (ahill).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Skidz Gaming CS 1.6.
ahill kaže...

Evo skidz-gaming dobio i svoj DeathMatch Server!!!
Posjetite nas i zaigrajte s nama, dovedite i svoje prijatelje!
Chiteri nepozeljni, ban vam je zagarantiran :)

#skidz gaming | cLub 420 - 85.25.176.51:27015
#skidz gaming | DeathMatch - 85.25.124.155:27012

www.skidz-gaming.com

Ma dajjj....igam ja danas i lik me bana jer sam ubio lika prek zida tj. bio je na dust 2 na kutijama i skakao ja sam mu vidio glavu i gađao preko zidica i sec poslje BANANA!! SROT

16 godina
neaktivan
Skidz Gaming CS 1.6.

muahahah, ne vrijedzam ali (modovi izvinite na izrazu) ali je server sranje, ne mislim na deathmatch nego na public taj, nick mi je bio seWaK. i svaki put kada mi je score negdje oko 20 : 0 dobijem bananu ;) ne valja

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
skidz gaming | Counter-Strike 1.6

Igramo i u 2016. Jesi u igri? :)

UPDATE !!!! #skidz-gaming back ONLINE

WEBSITE:http://skidz-gaming.com
FACEBOOK:http://facebook.com/skidzteam
STEAM:http://steamcommunity.com/groups/skidz

♠skidzGλMIИG™ je Community vezan za Counter-Strike 1.6. Osnovani smo 04/04/2009 kao gaming zajednica pokrenuta od grupe old school gaming entuzijasta. Naš cilj je stvaranje zajednice na Hrvatskoj gaming sceni, a i širom cilog Balkana kako bi okupili što više novih i onih starih igrača koji dijele istu strast za najboljim FPS-om ikad, naravno da se radi o legendarnom Counter-Strike 1.6 koji je nekoć bio kao običan mod, danas vrh FPS žanra.

♠skidzGλMIИG™ djeluje kao neprofitabilna organizacija, kojoj je cilj oživjeti i podići ne samo Hrvatsku već i Balkansku Counter-Strike gaming scenu koja je zadnjih godina u padu. Vrlo brzo smo postali popularni i popunjeni kako zbog dobre organizacije tako i zbog raznih dodataka, inovacija i zvukova koji igranje čine još zanimljivijim. Mnogo je truda uloženo u cijeli projekt o vlastitom financijskom trošku i ne bi smo bili gdje smo sada da nema onih vjernih igrača koji su mnogo doprinili svojom igrom te raznim donacijama kako bi vam omogučili sigurnu i ugodnu igru svima. Naš server je osmišljen da pruži ultimativno igračko iskustvo. Ne dupustimo da CS 1.6 padne u sjenu, nego zaigrajte na ♠skidz serveru i uvjerite se zašto smo ultra najbolji.

gL & hF

♠skidzGλMIИG™  ★ PLλY 0R Bᴱ PLλY3D ★ Since 2009 • cLub♠420 •

#skidz-gaming™ Community • Since 2009 •
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 3:18 (skidz-team).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice