Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.276
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

covjece, posaljem mail = odgovore (odmah, ako je radno vrijeme), zovem ih = jave se, i sve moje upite rijese....stvarno dobra usluga...neznam zasto tebi ne odgovaraju!? Neodlučan

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 20:58 (Tionio).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Na kompovima se najlakše vara (čak i lakše nego na autima). Takva me paranoja hvata da ako im dam da mi slože komp da ću dobit, u najboljem slučaju, rabljene dijelove. pogotovo zato što se ne razumijem pretjerano u to. Ali, malo ste me smirili pa mislim da ću im ipak dati da ga oni slažu. Što se tiče prodaje, stvarno su uslužni, lik mi je prokometirao konfiguraciju, rekao svoje mišljenje i dao mi ponudu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Acquisitum Magnum - ADM
Narcisa kaže...

Na kompovima se najlakše vara (čak i lakše nego na autima). Takva me paranoja hvata da ako im dam da mi slože komp da ću dobit, u najboljem slučaju, rabljene dijelove. pogotovo zato što se ne razumijem pretjerano u to. Ali, malo ste me smirili pa mislim da ću im ipak dati da ga oni slažu. Što se tiče prodaje, stvarno su uslužni, lik mi je prokometirao konfiguraciju, rekao svoje mišljenje i dao mi ponudu.

ej...ja sam puno puta narucivao konfe, i ja im uvijek kazem, da mi posalju i sve kutije koje se dobiju uz proizvod, tako sam nekako mirniji...a i svaki put malo škicnem u kuciste da vidim kako je to poslagano...i moram priznat da dosta truda uloze sto se tice slaganja kablova....stvarno sve pohvale!

01010100 01001001 01001111
16 godina
Tionio kaže...

evo ja se iznenadio...jucer sam narucio robu, danas stigla...(na Krk-u sam...)..sve pohvale

kod mene isto tako. naručio sam prekjučer i dobio bih još jučer, ali nisam bio kod kuće skoro cijeli dan pa nisam preuzeo, ali zato je danas stigla

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ja moram priznat da sam i dalje skeptik.

nemali broj puta sam trazio kabele koje po manualu moram imat, a nemam ih u kutiji (nije slucaj kod adma ni linksa) ali svejedno volim otvorit kutiju, udahnut svjez miris nove konfe i onda slagat :D

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

adm se malo razbahatio. prije su bili najjeftiniji a sad bas i nije tak. malo puno su digli cijene

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxmatija14 kaže...

adm se malo razbahatio. prije su bili najjeftiniji a sad bas i nije tak. malo puno su digli cijene

probijanje kroz trziste- stvaranje imena i kvalitetu usluge...

Ali i dalje dam pare njima nego nekima koji nemaju ni ime ni kvalitetu, a cijena ista

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

dečki iz adm-a nisu normalni! svaka im čast! u četvrtak pred zatvaranje naručih ja komp i shvaćam da nema šanse da bude gotov prije ponedjeljka. još mi i lik kaže da su mu dvojica gripozna i ispričava se, ja reko nije problem pričekat ću. jučer u pola pet meni zvoni mob i čovjek mi kaže da je komp gotov. uz sve to ne treba ni spominjati kako su uber ljubazni i uslužni.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxmatija14 kaže...

ko je jeftiniji od njih?

17 godina
DyerMaker kaže...
maxmatija14 kaže...

ko je jeftiniji od njih?

Diskont24, a i Protis ima neke artikle jeftinije.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
DyerMaker kaže...
maxmatija14 kaže...

ko je jeftiniji od njih?

i kod nekih po 15 dana cekas robu

17 godina
Hacker-ri kaže...
Igor kaže...
DyerMaker kaže...
maxmatija14 kaže...

ko je jeftiniji od njih?

i kod nekih po 15 dana cekas robu

Ja nisam čekal 15 dana nikad, maksimalno 3 dana.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Dakle upravo sam naručio komponente u ADM-u i dosao mi je mail da prije uplate pricekam potvrdu o dostupnosti robe.

Vjerujem da ce me sutra obavjestit o dostupnosti.

Zanima me dali se moze novac uplatiti preko kartice (internet bankarstvo) jer tu opciju nisam vidio ili se mora putem uplatnice?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Korny kaže...

Dakle upravo sam naručio komponente u ADM-u i dosao mi je mail da prije uplate pricekam potvrdu o dostupnosti robe.

Zanima me dali se moze novac uplatiti preko kartice (internet bankarstvo) jer tu opciju nisam vidio ili se mora putem uplatnice?

Provjereno moze preko Internet bankarstva, ili kako ti je vec najlakse. Njima je bitno da mogu evidentirati da im je stigla uplata na racun.

16 godina
Korny kaže...

mislim da će ti taj mail stići još večeras... a za ovo ostalo, ne znam...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Korny kaže...

mislim da će ti taj mail stići još večeras... a za ovo ostalo, ne znam...

radno vrijeme im je do 19 pa nisam siguran ali mi je vaznije ovo drugo jer bi mi inace kod internet kupnje na kraju narudzbe uvijek preusmjerilo na https stranicu za upisat podatke za uplatu sa kartice....

17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

U ponedjeljak 7.12.2009. ADM izlazi iz podruma i seli se na novu adresu - Jordanovac 42.

http://www.adm.hr/download/ADM_letakpreseljenje_A4.pdf 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

U ponedjeljak 7.12.2009. ADM izlazi iz podruma i seli se na novu adresu - Jordanovac 42.

http://www.adm.hr/download/ADM_letakpreseljenje_A4.pdf 

znaci sirenje u tijeku...

BRAVO!

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Svakako su zaslužili. SAmo neka nastave sa dobrim radom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je bio drazi podrum,  Jordanovac mi i nije bas usput, bar se nisu preselili u Rugvicu kao Electromagic...

15 godina
Acquisitum Magnum - ADM
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ADM nova adresa - Jordanovac 42

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Sto mu bubnjeva Darkvuda... jedini ducan koji mi je bio blizu i praktican... Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo ja danas naručio razer deathadder nova blue i podlogu razer exactmat aluminijska kad bi mogao očekivat dostavu i jel netko zna kolika je garancija na razer.

0 0 hvala 0
16 godina
zeroname kaže...

Evo ja danas naručio razer deathadder nova blue i podlogu razer exactmat aluminijska kad bi mogao očekivat dostavu i jel netko zna kolika je garancija na razer.

Ja sam jucer narucio monitor, rekli su za 3-5 dana da ce dostavit.

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ja sad prvi put kupujem iz adm-a (logitech g9x) jedino nisam siguran dali sam dobro narucio:

dodao sam g9x u kosaricu registrirao se napisao adresu broj telefona i sve sto je trebalo(ispravno)..... pa su mi na mail nesto slali nisam bas skuzio ali je pisalo ''MOLIMO DA POTVRDITE NARUDŽBE DA ROBU SALJEMO'' ja sam napisao nesto potvrđujem XD sad neznam oni saljeju/ne?!....

EDIT:

ja sad razmiljam da uzmem podlogu razer exactmat (kao zeroname) ili razer podloga destruction, u vemilu je nesto malo skuplja od exactmat a u adm-u je nema

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 19:01 (xnight_hunterx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lucky_look kaže...
zeroname kaže...

Ja sam jucer narucio monitor, rekli su za 3-5 dana da ce dostavit.

ja sam grafu dobio za 2 dana, a mogao sam i za 1 dan, ali nisam bio kod kuće

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Da ja sam komp dobio odma sutradan, al cini mi se da cu s monitorom pricekat zbog snijega :(

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ja sam kod njih naručio masu stvari ( grafu, napajanje, komp, monitor, tipkovnicu, miša, slušalice... ) i sve je stiglo bez ikakvih problema najkasnije za 3 dana....Super dučan...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

ja sad prvi put kupujem iz adm-a (logitech g9x) jedino nisam siguran dali sam dobro narucio:

dodao sam g9x u kosaricu registrirao se napisao adresu broj telefona i sve sto je trebalo(ispravno)..... pa su mi na mail nesto slali nisam bas skuzio ali je pisalo ''MOLIMO DA POTVRDITE NARUDŽBE DA ROBU SALJEMO'' ja sam napisao nesto potvrđujem XD sad neznam oni saljeju/ne?!....

EDIT:

ja sad razmiljam da uzmem podlogu razer exactmat (kao zeroname) ili razer podloga destruction, u vemilu je nesto malo skuplja od exactmat a u adm-u je nema

evo citiram samog sebe kad niko ne daje odgovore.....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice