Dali netko zna kolika je garancija za razer deathadder
Acquisitum Magnum - ADM
- poruka: 2.586
- |
- čitano: 924.276
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ak kupis tu podlogu aluminijsku gadno si se zajeba... bio sam kod frenda vidio to .. nevalja nista ... ja imam golijatus control ... nije losa :D
ak kupis tu podlogu aluminijsku gadno si se zajeba... bio sam kod frenda vidio to .. nevalja nista ... ja imam golijatus control ... nije losa :D
Znači da su bolje meke nego tvrde podloge?
PS: Kakva je Razer Mantis mekana ili tvrda?
Znači da su bolje meke nego tvrde podloge?
PS: Kakva je Razer Mantis mekana ili tvrda?
Ovisi kako gledas dal su bolje... meni isto fernd ima metalnu a ja Goliathus speed control,
Meni se više sviđa moja tj. bolje mi paše za miš i ruku... A inače kad več pitaš preporučujem Goliathus speed control.
isprobal sam ih svakakvih i ova mi se čini najboljom...
a po čemu su meke bolje cemu fali aluminijskoj razer exactmat???
da sta joj fali osim toga bila je u bug video
meni samo treba neka podloga koja je velika barem ko 2 obicne a sad opet da nebude po cjelom stolu a exactmat je bas takva savrsene velicine,onda treba bit cvrsta na stolu a vidim da ima gume po rubocima i da mis po njoj dobro klici i nemas sto drugo a po njoj sigurno dobro klici kad je aluminij + exactmat ima 2 razlicite povrsine na svakoj strani
pogledajte ovo samo na pocetnoj stranici
http://www.razerzone.com/gaming-mousing-surfaces/razer-exactmat/
Ja sam u DM narucio pola komponenti za novi komp, sve stiglo za 5 dana, tu sam pregledo, bilo je sve u redu, osim sto mi je hd5870 bila otvarana kutija (neznam zasto) i WD1001FALS 1Tb bez ikakve kutije u obicnoj foliji, a dok sam iz druge trgovine dobio ostatak kmponenti, sve sam sklopio i zakljucio da taj hdd nije NOV nego je rabljen (nisam mogo sa njime nista, mora da je bio na "popravku"...)
Šta se dogodi ako nisam kod kuće, a dostava dođe?
Jel se šta dodatno plaća, kada šalju opet, dali kontaktiraju???
Dali voze u vukohebine?
Mislim u pon naručit HD5850.
ja sad prvi put kupujem iz adm-a (logitech g9x) jedino nisam siguran dali sam dobro narucio:
dodao sam g9x u kosaricu registrirao se napisao adresu broj telefona i sve sto je trebalo(ispravno)..... pa su mi na mail nesto slali nisam bas skuzio ali je pisalo ''MOLIMO DA POTVRDITE NARUDŽBE DA ROBU SALJEMO'' ja sam napisao nesto potvrđujem XD sad neznam oni saljeju/ne?!....
EDIT:
ja sad razmiljam da uzmem podlogu razer exactmat (kao zeroname) ili razer podloga destruction, u vemilu je nesto malo skuplja od exactmat a u adm-u je nema
E oni ce ti odgovorit kad pošalju nebrini se to će vjerojatno biti sutra, jer nedjeljom nerade :D
Dali voze u vukohebine?
pa valjda to ide na postu i onda tamo podignes
ništa, dođe sutradan. bar je tako bilo kod mene
nisam ništa dodatno platio
Dali voze u vukohebine?
pa trebali bi...
ne, nego dostava dovozi. everseas express
Dali voze u vukohebine?
Mene su prije nego sto su dostavili nazvali tako da vide ocu bit doma kroz sat-dva da mi dostave. Mislim da ce tak bit i s monitorom.
ne, nego dostava dovozi. everseas express
overseas express :P (preko bare nabrzake )
Hvala na odgovorima.
Ako kažu da hd5850 nije dostupna ajoj doći će terminator schwarzniger iz budućnosti i uništit će im sve shopove.
Hvala na odgovorima.
Ako kažu da hd5850 nije dostupna ajoj doći će terminator schwarzniger iz budućnosti i uništit će im sve shopove.
kad se odmah pojavila serija 5*** bile su jeftinije nego sad,ne kužim....trebale bi bit jeftinije jer tu je već saphire,gigabyte,xfx
Hvala na odgovorima.
kad se odmah pojavila serija 5*** bile su jeftinije nego sad,ne kužim....trebale bi bit jeftinije jer tu je već saphire,gigabyte,xfx
Kako nekužiš? Velika potražnja, a slaba dobavljivost. Normalno je da će povećat cijene, a konkurencija više ni neproizvodi jake kartice samo one slabije 9800gt,gts250,gt220,gt240.Obustavili su proizvodnju gtx-icama 275,260,285 ,a za gtx295 nisam siguran.
Da ne otvaram temu zbog jedne trgovine u kojoj malotko kupuje, dali itko ima iskustva sa magazin RS-om?
Hyperion dans ili sutra će dobiti HD5850 tak je meni reko trgovac.
Evo kupio sam konfu iz ADM-a ima vec mjesec dana,pa da stavim neke slike kako je to zapakirano i malo dijelova:-) tj.vec sam bio izvadio sve,sve je stiglo za jedan dan stvarno samo rijeci pohvale,netreba se niko bojati kupovat kod njih
EDIT:evo jos malo slika
ADM je odličan, ali ja sam imao jedno pomalo čudno iskustvo. Naručio sam matičnu ploču. Paket koji je stigao je bio prevelik za matičnu ploču pa mi je bilo čudno. Kad sam otvorio paket unutra je bila ta matična, ali i prazna kutija od nekakvog no name napajanja. Tko je tu lud? Zašto su mi to poslali?
ADM je odličan, ali ja sam imao jedno pomalo čudno iskustvo. Naručio sam matičnu ploču. Paket koji je stigao je bio prevelik za matičnu ploču pa mi je bilo čudno. Kad sam otvorio paket unutra je bila ta matična, ali i prazna kutija od nekakvog no name napajanja. Tko je tu lud? Zašto su mi to poslali?
Pa mozda da se maticna ne bi kantala tijekom prijevoza...
evo mojeg iskustva:
29:12 sam naručio komponente,stvari su mi stigle 31.12 ali mi nisu poslali ram,čuo sam se s Dankom iz adm-a i rekao je da će mi poslat ram,vjerojatno će mi stići u ponedjeljak(nadam se),sve je lijepo bilo složeno u kutijama i nemam zamjerki glede toga,sam da me nebu zaj.... s ramom
Da ne otvaram temu zbog jedne trgovine u kojoj malotko kupuje, dali itko ima iskustva sa magazin RS-om?
..da....vidim da su ovdje na forumu preeksponirani ADM LINKS i još pokoji...mislim,sve 6,nemam ništa protiv...drago mi je da dosta ljudi ima lijepog reći za neke firme....što se tiče MAGAZIN RS..baš nakon tvog posta sam malo otišao na njihovu stranicu i sjeo na bootom kad sam vidio kako su poslagali konfiguracije...baš onako kako bi trebalo...da ne pretjeram,možda bih promjenio memoriju u ddr3 i dodao 2 gb...ostalo..savršeno...kvalitetne komponente a cijene predobre...oni kritični dijelovi su kvalitetni(mislim na ploču i napajanje jer o njima sve ostalo ovisi),kućišta su kvalitetna i jeftina(thermalthake,power train..) a ima i skupljih modela...na očigled možeš gotove konfiguracije jako pregledno mijenjati po želji...one komponente koje bi moždanetko i smatrao "slabima",mogu se tijekom vremena(čitaj:kad se skupe pare) pojačati...jer su sustavi tako konfigurirani da daju mogućnost lijepog proširivanja u malo daljnjoj budućnosti...ono,da skratim....već na web-u je sve tako jasno i pregledno,a povoljno,da bih savjetovao da pored LINKSA,ADM-A I dosadašnjih kraljeva na tronu...obiđete i MAGAZIN RS...e da ne zaboravim..netko je na forumu nedavno tražio neku prepotopno staru memoriju..mislim da sam i to vidio na njihovom site-u....puni su ko šipak
...i ono najljepše..plaćanje postoji i u načinu 2-12 rata na PBZ MAESTRO
evo i linka...
i nečega što mi je zapalo za oči.....zato je link poduži...
Ovako,imam jedno pitanje.Kupio sam računalo u ADM-u u 8.mjesecu.Ja sam naručio sve komponente i oni su kod njih složili kompjuter.Rekli su mi da ću imati garanciju za svaku komponentu posebno,a kad je došel doma su bile naljepnice na rubovima kućišta.Nakon nekog vemena se nakupilo dosta prašine,ja bi htel to počistiti,a nisam siguran da li smijem skidati stranicu ili ne.
Ovako,imam jedno pitanje.Kupio sam računalo u ADM-u u 8.mjesecu.Ja sam naručio sve komponente i oni su kod njih složili kompjuter.Rekli su mi da ću imati garanciju za svaku komponentu posebno,a kad je došel doma su bile naljepnice na rubovima kućišta.Nakon nekog vemena se nakupilo dosta prašine,ja bi htel to počistiti,a nisam siguran da li smijem skidati stranicu ili ne.
Naravno da smiješ skinuti stranice, i očistit od prašine, i dalje ćeš imat garanciju na svaku komponentu!
Da,ali su one naljepnice i piše ako ovo skinete gubite garanciju.Ja mislim da bi trebalo biti za svaku komponentu posebno jer nisam ja kupil kompjuter kojeg su oni složili i prodaju pod nekim imenom.
Ja sam imao zanimljivo iskustvao sa ADM-om, naime prije par mijeseci kod njih sam kupio processor, naručio ja Intel E5200, uplatim na žiro-račun i dobijem ga express poštom, kad ono u paketu E5300, dok na računu piše E5200..hehe..
Da,ali su one naljepnice i piše ako ovo skinete gubite garanciju.Ja mislim da bi trebalo biti za svaku komponentu posebno jer nisam ja kupil kompjuter kojeg su oni složili i prodaju pod nekim imenom.
Ma sigurno ne gubiš garanciju na pojedine komponente..slobodno ti njega otvori i očisti, budi bez brige..
Dali ti je garancija po konfi ili komponenti pise na racunu... bar bi trebalo pisat
Na mojem računu ne piše garancija,samo je račun jer smo uzimali prek R1.