roba dodje za par dana, uglavnom su jeftiniji od nasih trgovina i garancija se rjesava bez problema i bez kune troska
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
roba dodje za par dana, uglavnom su jeftiniji od nasih trgovina i garancija se rjesava bez problema i bez kune troska
nemogu svi na cash
Druga je stvar sto sam to uplatio odjednom, mogu lagano na 20 rata
20 rata a kamate? ljudi kupujte koliko se mozete pokrit najpametnija kupnja.
mene je grafa izasla malo vise od 1.400 kuna skupa s dostavom, kod nas toliko kostaju one najlosije, a ovakve ce vjerovatno biti preko 1.600, pa i uz kamatu se isplati
Frendu nekidan vratili monitor na reklamaciju, nije platio ni dostavu - poslali dostavljaca pred vrata, nakon mjesec dana pun iznos na racunu bez ikakvih pitanja i zajebancije, ipak to vrijedi nesto
ok ali ED isto prekrizite
Ja sam se od slučaja pinovi prebacio na prvenstveno Links (otkad su otvorili u Šibeniku) i Futura IT.
S Futurom nisam imao potrebe za reklamacijama a što se tiče Linksa pošto tamo većinom kupujem razumljivo da je bilo i neispravnih stvari, jedna Nvidia GTX 1070 je došla neispravna i bez prethodne najave sam ju donio u dućan (sutradan) i lik ju je uredno zaprimio a pošto nije u dućanu imao drugu pa je povukao iz druge poslovnice i dan kasnije sam ju imao u rukama.
Skoro zaboravi napisat da je bilo i napajanje od Anteca totalno mrtvo čak mrtvije od onog kojeg je tribalo zamjenit, u njegovom slučaju sam nazvao a prodavač meni: Donesi, imam jednog u dućanu. To je rješeno bez problema.
Stvar je vrlo jednostavna ADM je narasao imaju ogromne prihode i zato se tako ponašaju. Je*e im se za kupca i mogu si priuštiti da svakoga otkantaju. Dok su bili mala trgovina bez ičega bili su puno bolji. Jbg slava svima udari u glavu pa tako i njima.
Bas gledam jel ima kakovih akcija i vidim tvoj post...
Ja nisam nikad, baš nikad imal problema s njima... kupujem kod njih odavana...b
komponenete, cijele konfiguracije ,laptope tablete periferiju.. za sebe i ekipu i uvijek ih preporučim..
Pored Linksa so kaj se mene tiče broj jedan.
E sad što se mene tiče kad u nekom IT dučanu vidim bijelu tehniku...kažem samo pozdrav...
Nezhnam kaj vas muči, politika je jasna.. nemreš dobiti novo dok im uvoznik ne odobri zamjenu..
Ak je pokvareno kažeš nek daju pinku i nema problema.. E sad nisu oni krivi kaj je dobar postotak komponenti ispravan..
Meni je servis mijenjao ASUS P8Z68V-pro desetak puta samo zbog defektnog zvučnog čipa na ploči..
i DA, IŠAO SAM HEBENIH 10 PUTA iz Zagorja za Zagreb.. I to Subotom. Jer u tjednu ne stignem..
Evo sad ču im odnjeti G710+ na servis.. ne svijetli 4 komada ledica i ne vjerujem da bude bilo problema...
Možeš biti u dućanu niko te ne dira.. Dodješ u Links diše ti za vratom... a MELJU GA... AHHHHH....
Ti onda komponente kupuj izmedju perilica i frižidera...
Stvar je vrlo jednostavna ADM je narasao imaju ogromne prihode i zato se tako ponašaju. Je*e im se za kupca i mogu si priuštiti da svakoga otkantaju. Dok su bili mala trgovina bez ičega bili su puno bolji. Jbg slava svima udari u glavu pa tako i njima.
Bas gledam jel ima kakovih akcija i vidim tvoj post...
Ja nisam nikad, baš nikad imal problema s njima... kupujem kod njih odavana...b
komponenete, cijele konfiguracije ,laptope tablete periferiju.. za sebe i ekipu i uvijek ih preporučim..
Pored Linksa so kaj se mene tiče broj jedan.
E sad što se mene tiče kad u nekom IT dučanu vidim bijelu tehniku...kažem samo pozdrav...
Nezhnam kaj vas muči, politika je jasna.. nemreš dobiti novo dok im uvoznik ne odobri zamjenu..
Ak je pokvareno kažeš nek daju pinku i nema problema.. E sad nisu oni krivi kaj je dobar postotak komponenti ispravan..
Meni je servis mijenjao ASUS P8Z68V-pro desetak puta samo zbog defektnog zvučnog čipa na ploči..
i DA, IŠAO SAM HEBENIH 10 PUTA iz Zagorja za Zagreb.. I to Subotom. Jer u tjednu ne stignem..
Evo sad ču im odnjeti G710+ na servis.. ne svijetli 4 komada ledica i ne vjerujem da bude bilo problema...
Možeš biti u dućanu niko te ne dira.. Dodješ u Links diše ti za vratom... a MELJU GA... AHHHHH....
Ti onda komponente kupuj izmedju perilica i frižidera...
Ja sam isto imao dobra iskustva u ADM a što se tiče linksa nisu mi jasni ljudi koji tamo kupuju kad je skuplji. Kad se nakupe komponente zna biti i 1500kn skuplji od ADM-a.
a što se tiče linksa nisu mi jasni ljudi koji tamo kupuju kad je skuplji. Kad se nakupe komponente zna biti i 1500kn skuplji od ADM-a.
Ljudi kupuju u Linksu (između ostaloga) jer plaćanje na rate je jeftinije nego u ADM-u.
Recite mom prijatelju koliko je ADM dobar i poudan, ima dva miseca da je posla HDD na servis. Uvik imaju neki izgovor zašto još nisu poslali novi a imaju ga u ponudi.

Mogu reći sve najbolje za ADM, odlična ponuda i cijene, dobra usluga i jedan je od najdugotrajnih naših shopova.
Imali su dosta dugo loš web sajt pa sam ih malo i izbjegavao, ali otkada su napravili redizajn sad je to pun pogodak.
Evo rasprodaju korištena računala i monitore s Infogamera.
http://www.adm.hr/search.asp?upit=INFOGAMER
Možda nekoga zanima.
Trakavica je završila.
Vanjski hard disk od Samsunga poslan ADM-u na servis 13.09.2016. nakon tjedan dva proglašen neispravnim i tad kreće trakavica.
Prvo su rekli poslačeno novi zatim da ga treba čekat iz Njemačke. Nakon desetke poziva uvjek isti odgovor: Triba stić iz njemačke.
OK triba pa triba nemože se tu ništa, ali preko dva miseca to čudo putuje iz Njemačke.
Problem je što se RAZUMNI ROK produžio na TRI miseca.
Najveći problem je što oni takav isti HDD cijelo ovo vrime imaju u ponudi gdje piše dostupno ???
Tko je ovdje lud ???
NIKAD VIŠE ADM
HDD je prijateljev koji ga je tamo kupio na moju preporuku što je najžalosnije od svaga.
Kako kome ali meni nije 3mj razuman rok. Pa da ga ručno prave ne bi čekao više od mj dana, nakon toga tražiš povrat para ili da ti odobre da uzmeš nešto drugo kod njih za taj iznos.
Ja bi im po isteku 45. dana poslao da je razumni rok istekao i da tražim isključivo povrat novaca i isto to prijavio inspektoratu.
Najveći problem je što oni takav isti HDD cijelo ovo vrime imaju u ponudi gdje piše dostupno ???
Tipicni HR trgovci. Kad treba prodat, tu smo. Najbolje mi je kad se trgovine hvale radi "brze dostave".
Tvoja reklamacija je stajala u ladici i "rjesavala" se tu i tamo, i zato je to trajalo toliko. Da si fino nakon 2 tjedna poslao prijavu inspekciji, dobio bi disk u roku od par dana, jer si, u ovom slucaju, ti snosio trosak poslovanja jer si dobio taj disk koji su njima poslali, a trebali su oni tebi dat disk koji imaju, i sami imat "minus" u bilanci dok im proizvodjac ne refundira disk. Sto se naravno njima nije dalo radit vec su fino taj trosak prenijeli na tebe. Stvarno neznam zasto prijavu nisi poslao a vec imas "super" iskustva s ovom trgovinom.
Htio sam ja i želio sam ja to tjerati al vlasnik nije htio probleme pa su mi ruke bile vezane.
U svakom slučaju više niti čačkalicu nebih tamo kupio. Nekad su bili najbolji a sad je ED bilji od njih.
NIKADA VIŠE
aha to sam si i mislio da nije bilo do tebe jbga..
Slažem se
Da podijelim jedno negativno iskustvo, znate da sam kupio novi solidan komp ali da je bio jako prašnjav. Odnio sam ga u adm na servis tj. na čišćenje. Odnio komp u srijedu u podne i kažu da je u četvrtak tj. jučer gotov 100% jer nemaju baš posla. Jučer me ne zovu, rekoh nema veze, danas popodne ih nazovem i pitam u kojoj je fazi, prvo mi kaže da ga kolega nije ni počeo još čistiti, a za pol sata mi šalju poruku da je gotov. Ja rekao dobro, pošaljem tatu jer ja nisam stigao, komp je čišći ali ne baš, tipa na hladnjaku se vidi da je očišćen, na napajanju se ne vidi prašina ali na hardu i ssd prst debele prašine, ventovi od kućišta pola očišćeno pola ne, nije mi žao 60 kn, ali neka barem odrade posao kako treba. Tako da baš ne preporučuje. A javljanje na telefon ili dolazak u dućan, Bože sačuvaj, odmah vrte očima kao da ih neko sili da rade.
60kn... malo... nije ni čudo da nije dobro napravljano jer za dobro čišćenje treba bar 1h posla, sve povaditi, počistiti pa sve vratiti nazad...a ne samo usisati
60kn... malo... nije ni čudo da nije dobro napravljano jer za dobro čišćenje treba bar 1h posla, sve povaditi, počistiti pa sve vratiti nazad...a ne samo usisati
Na računu piše da je to 1 sat i plaćeno je 62.50 kn, ali čudno mi je bilo ja sam njih zvao skoro danas u 14h, kućište valjda nisu očistiti, u 15h mi šalju mail da je gotovo, valjda su samo na brzaka ono što se vidi. Temperature proca u full loadu su pale za 4 stupnja ali sada dok surfam su više, prije su bile cca 25-35 stupnjeva, sada su 35-45 stupnjeva otprilike.
Na računu piše da je to 1 sat i plaćeno je 62.50 kn, ali čudno mi je bilo ja sam njih zvao skoro danas u 14h, kućište valjda nisu očistiti, u 15h mi šalju mail da je gotovo, valjda su samo na brzaka ono što se vidi. Temperature proca u full loadu su pale za 4 stupnja ali sada dok surfam su više, prije su bile cca 25-35 stupnjeva, sada su 35-45 stupnjeva otprilike.
Ciscenje se vise placa. Obicno 4-5x vise. Mada je zanimljivo da su ti temperature u full loadu manje, a dok surfas vise. Istina da kod surfanja i nisu bijesne. Samo ne znam kada su bile 25 kod surfanja, valjda u sred zime ili kod paljenja u proljece.
Ciscenje se vise placa. Obicno 4-5x vise. Mada je zanimljivo da su ti temperature u full loadu manje, a dok surfas vise. Istina da kod surfanja i nisu bijesne. Samo ne znam kada su bile 25 kod surfanja, valjda u sred zime ili kod paljenja u proljece.
Kako gdje.
Imaš i za 150kn potpuno čišćenje i promjenu paste na procu.
Da podijelim jedno negativno iskustvo, znate da sam kupio novi solidan komp ali da je bio jako prašnjav. Odnio sam ga u adm na servis tj. na čišćenje. Odnio komp u srijedu u podne i kažu da je u četvrtak tj. jučer gotov 100% jer nemaju baš posla. Jučer me ne zovu, rekoh nema veze, danas popodne ih nazovem i pitam u kojoj je fazi, prvo mi kaže da ga kolega nije ni počeo još čistiti, a za pol sata mi šalju poruku da je gotov. Ja rekao dobro, pošaljem tatu jer ja nisam stigao, komp je čišći ali ne baš, tipa na hladnjaku se vidi da je očišćen, na napajanju se ne vidi prašina ali na hardu i ssd prst debele prašine, ventovi od kućišta pola očišćeno pola ne, nije mi žao 60 kn, ali neka barem odrade posao kako treba. Tako da baš ne preporučuje. A javljanje na telefon ili dolazak u dućan, Bože sačuvaj, odmah vrte očima kao da ih neko sili da rade.
Oprostite na balkanskoj depresiji, ali u Hrvatskoj ni ne očekujem da kad pošalješ da ti ga počiste, da će uistinu to i učiniti. Pa nismo toliko napredni, vjerojatno su dečki riknuli od smijeha. Mi smo balkanci, ja sam 4 godine drža otvoren komp i matičnu gdje visi na 2 vide jer mi je bilo teško to srediti. Balkan brate seljaci
Nije mi baš jasno što bi ti čistio 1h?
Uopće ne treba ništa povaditi, jedino što je bitno je imati kompresor, otvoriš stranice kućišta i zrakom isprašiš cijeli PC za cca 60 sekundi da bude kao nov.
Vjerujem da PC servisi kao ADM imaju kompresor.
Ako će se mijenjati pasta na procesoru to je nekih 15-20 min i jedino to uzme malo vremena, ali samo čišćenje kućišta i komponenata je nikakav posao.
Druga stvar su laptopi na kojima zna biti zezanja i oni se moraju komplet rastavljati i to zna potrajati, ali svoj PC čistim kompresorom i pištoljem za zrak i to je igra, a rezultat besprijekoran.
Koliko ti treba bez kompresora? Jer meni koji nemam kompresor treba nekada i više ako je komp lijepo složen...
A sada da idem na benzu neku koja ima pumpu za bajs, pa s njime ispuhati...opet bi mi trebalo minimalno 1h...
Jbga, nemaju svi kompresore
Pa dajte linkove tih kompresora, ja uzmem onaj u boci, potrosim u roku 1 minute....
Koliko ti treba bez kompresora? Jer meni koji nemam kompresor treba nekada i više ako je komp lijepo složen...
A sada da idem na benzu neku koja ima pumpu za bajs, pa s njime ispuhati...opet bi mi trebalo minimalno 1h...
Jbga, nemaju svi kompresore
Bez kompresora se to ni ne može raditi, ne možeš ti usisivačem i nekakvim krpama čistiti komponente, usisavač jednostavno nema potrebnu snagu pa to sve nema smisla jer PC neće biti 100% čist.
Vidio sam da neki koriste i ona puhala za lišće, nije kao kompresor ali je opet puno bolje od nečega što "usisava".
Znam ja da nemaju svi kompresore doma, ali ako ADM kao trgovina i servis PC računala nema pravilnu opremu za čišćenje, odnosno kompresor, onda uopće ne vidim svrhu nositi njima da nešto čiste i plaćati im.
Svaki PC servis bi to trebao imati.