Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 445.183
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Iphone 6
assassin.st kaže...
drahic kaže...

..

Realno, dobra tarifa se na bonovima složi za manje 100kn/mj i dobije se bolji signal, tako da je po tome bolje uzeti u nekom dućanu na rate, nego u njih.

Koja to tarifa na bonove sa 1000 minuta razgovora i bez uspostave poziva?

Ima li netko da reče kakva je baterija?

10 godina
Evo mogu ja. Dakle ujutro u 6:05 sam ga skinuo s punjaca. Prijepodne cca 20 kracih poziva, nesto vibera i imessagea, poslije posla web browsing, pogledao dva trailera za interstellar, i opet nesto fejsa, pa viber i 13 kracih poziva. Upravo tipkam ovaj post i baterija je na 40%. Dakle izdrzi bez problema dan. I sutra bi jos bio ziv dobar dio prijepodneva ali ja cu ga staviti na punjac prije spavanja jer mi treba puna baterija.
17 godina
dRoID kaže...

Ima li netko da reče kakva je baterija?

Za mene osobno - odlična! 

Imam model 6+ i između ostalog, uzeo sam ga i radi bolje baterije. Mobitel sam skinuo sa punjača u subotu u cca 7:30 i do dan danas ga nisam nadopunjavao (trenutno je na 12%). Korišten je cca za sat i pol razgovora, mailovi, nešto fotkanja/snimanja videa, igranje u dužini trajanja prirodnih potreba :-), cca pola sata gledanja TV-a, browsanje po društvenim mrežama i forumima... sve u svemu nikakvo posebno ubijanje ali, prema mojim potrebama, prosječno korištenje. 

Do sada sam imao iPhone 4 koji bi sa jednakim korištenjem jedva izdržao dan. Također imam i službeni Galaxy S3 koji je potpuno prazan na kraju dana.

Dakle sa nekim srednje umjerenim korištenjem iPhone 6+ mi je izdržao 4 dana (i sada će prije spavanja na punjač). Budući da sam do sada svaku večer morao mobitele stavljat punit ovo je za mene vrlo pozitivno. 

Toliko od mene, nadam se da sam pomogao. :)

screen grab screen grab
Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
17 godina

Jel zna netko ako su u Vip-u dobili verziju sa 64 GB?

14 godina
Iphone 6

Danas sam bio u T-Mobile-u i isprobao šesticu. Jako mi se sviđa, na slikama mi nije bila baš lijepa, al uživo mi je preljepa, tak lijepo stoji u ruci, a za zaobljene rubove na ekranu nemam rječi, pre pre dobar osjećaj kad idem s palcem do ruba ekrana. Ekran je odličan, jedino mi se ne sviđa izbočena kamera, a to ču riješiti caseom. Nažalost nisu imali izloženog 6 Plusa pa se još uvijek dvoumim kojeg da uzmem. Ali za sad si mislim ostaviti 5s-a i još uzet 6 Plusa...

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 1 hvala 1
10 godina

Evo jedan Spiegen Neo Hybrid Ex Metal Space Grey naručeni. http://www.spigen.com/brands/apple/iphone/iphone-6/iphone-6/iphone-6-case-neo-hybrid-ex-metal-4-7.html

Jest da su skupi, s poštarinom 300Kn, ali isto toliko su i kod nas, a baš toga kojega sam htio tu kod nas nema. Sad još Nilkin Tempered Glass i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 21:56 (Matthew26).
17 godina
neaktivan
Iphone 6

Inače se šuška da če T mobile snizit malo cijene 6-tice.

Bio sam u Tcomu u Čk ju neki dan i reko mi je lik, da ljudi slabo kupuju i da če snizit malo cijene. 

Jedino što me zbunilo je, da jih ubiti ni nemaju (osim model 128 gb).. znaci postoji lista čekanja a po drugi strani če kao snizit cijene.. svašta.

evo toliko od mene  {#}

www.mmw.hr
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
Vald1s kaže...

Inače se šuška da če T mobile snizit malo cijene 6-tice.

Bio sam u Tcomu u Čk ju neki dan i reko mi je lik, da ljudi slabo kupuju i da če snizit malo cijene. 

Jedino što me zbunilo je, da jih ubiti ni nemaju (osim model 128 gb).. znaci postoji lista čekanja a po drugi strani če kao snizit cijene.. svašta.

evo toliko od mene  {#}

Pozdrav sugrađane... {#}

Rekli su za kolko če spustit? Svejedno je to preskupo puno. Ja sam za cijenu po kojoj oni prodaju 16 gb na pretplatu na njuškalu ubo 64 gb, tak da je to preskupo sve još, osobito za 16Gb koji nije dostatan. Nije mi jasna politika, umjesto da Apple izbaci model od 16Gb iz upotrebe oni izbace onaj koji se ruku na srce valjda i najviše prodavao. U biti sve je to dobro smišljeno za njih same....

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 9:00 (Matthew26).
12 godina
Iphone 6
Da 16 gb je premalo. Imam 5s u imam jos 3gb slobodno samo (16gb) model. Ja kad cu ga uzimati uzet cu 64 gb. Ovo sa cijenama minse svida neka ih samo spustaju taman do ljeta ce biti taman cijena d kupim jednom 😄

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 6

Pozz {#}

Ma nije mi znal konkretno reci ali veli za mjesec dana. I nek pocekam jos malo ak mi nije hitno. znaci mozda neka bozicna akcija, ko zna..

www.mmw.hr
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Iphone 6

jel neko primjetio da su cijene mozda male u htu? npr ja sam gledo u obiteljskoj tarifi i kosto bi me 2300 kn, i sad gledam i sad je 1100 kn.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6

Da li je bolje uzeti note 4 sa snapdragonom 805 ili Exynos 5433?

Koje su razlike između njih i naravno koji je bolji?

I što mislite da li je bolje uzeti 6plus ili note 4?

Nekako mi se čini da je bolji note 4 i još je jeftiniji punih 200 eura

1 8 hvala 0
16 godina
Čarli kaže...

ti si doso u iphone 6 temu pitat za note 4 jel valja?

13 godina
Čarli kaže...

Pitaj u temi za odabir mobitela. Ako imaš para i tražiš iphone sa velikim ekranom uzmi 6plus. Ako želiš da uz taj ekran imaš multitasking opcije, ne smeta te kompleksnost kako bi imao veću produktivnost note 4. To je što se tiče softvera. Ostalo pitaj u pravoj temi

11 godina
neaktivan
Iphone 6

Evo danas sam imao priliku igrati se sa iPhoneom 6 u VIP centru u Karlovcu, space gray verzijom, i mogu reci da sam ostao zapanjen.

Kvaliteta izrade, stapanje ekrana sa povrsinom aparata, rezolucija ekrana..jednostavno, za mene savrsenstvo.

Posto imam zdravstvenih problema, ruke mi se pretjerano znoje u nekim situacijama, tako da kad bi imao novaca da ga kupim definitivno bi na njega isla maska ma koliko ja volio 'goli' mobitel u ruci, isto tako znam da bi mi ovaj letio po kuci da nemam masku na njemu jer jednostavno materijal i moje ruke= i believe i can fly iPhone 6 edition.

Jedina, ali jedina zamjerka je izbocena straznja kamera, jos jedan razlog za masku.

+zlatna verzija nije ni do koljena zlatnoj verziji iPhone-a 5/5S, oni su puno ljepse izvedeni, iPhone 6 bi koristio jedino u  space gray verziji.

Ostalo nista, zapanjen sam jednostavno, sveukupni dojam 9.5/10!

iPhone 4S, iOS 8.0/7.1.2

1 2 hvala 0
16 godina
Iphone 6

i ja sam ga danas vidio u t centru, samo sto je neki kreten postavio sifru tako da nisam mogo uc u mobitel, no ovako mogu rec da je dizajn odlican, mobitel je lagan i tanak, zaobljeni rubovi odlicni. space gray boja super, a izbocena kamera mi ne smeta ni malo, cak mi je nekako fora. i kameru sam isprobo, ono malo sto sam slikao izgleda mi super, pogotovo prednja koja je sad puno detaljnija. vjerojatno cu kupit ovaj mobitel samo kad nadem di ga jos ima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6

Dobro dosta o uređaju, pričajmo malo o cijenama... gdje ste vi nabavili te 64GB i po kojoj cijeni? Koja vamm je racunica, tj. kako si opravdavate cinjenicu da ste na mobitel dali 4-5 k (vi bogati se ne javljajte :)) Cijene u Tmobile, a pogotov u Vipa su vrlo neugodne, a ljudi koji ih kupuju po tim cijenama su jako bezobrazni...jos se sjecam kada se iphone u nasih operatera na nekoj jacoj tarifi mogo kupit za 1 kn, ili na nekoj losijo do 2500 kn....

0 1 hvala 0
17 godina
Dominik3333 kaže...

Dobro dosta o uređaju, pričajmo malo o cijenama... gdje ste vi nabavili te 64GB i po kojoj cijeni? Koja vamm je racunica, tj. kako si opravdavate cinjenicu da ste na mobitel dali 4-5 k (vi bogati se ne javljajte :))

To je ajFon, za cijenu se ne pita. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
10 godina
Dominik3333 kaže...

Dobro dosta o uređaju, pričajmo malo o cijenama... gdje ste vi nabavili te 64GB i po kojoj cijeni? Koja vamm je racunica, tj. kako si opravdavate cinjenicu da ste na mobitel dali 4-5 k (vi bogati se ne javljajte :)) Cijene u Tmobile, a pogotov u Vipa su vrlo neugodne, a ljudi koji ih kupuju po tim cijenama su jako bezobrazni...jos se sjecam kada se iphone u nasih operatera na nekoj jacoj tarifi mogo kupit za 1 kn, ili na nekoj losijo do 2500 kn....

Ja sam svoj na kraju uzeo na njuskalu. 64Gb space grey 5500kn. Tip je uzeo u tcomu i prodavao na njusci novi s folijom. S obzirom da su na njuskalu jos dan danas cijene za 16gb po 5500-6000kn, dok za 64 gb model dosezu i 8000kn mislim da sam dobro prosao. Ne velim da je to jeftino jer nikad do sad za mob nisam dao vise od 3500-4000kn, ali s obzirom da me stara cetvorka sluzila do pred dva tjedna, znaci skoro punih 5 godina mislim da je kupnja opravdana jer mob ne kupujem svake godine ili dvije. Naravno ukoliko ce me i sestica drzati isto barem 4-5 godina, a mislim da po tom pitanju ne bi trebalo biti nikakvih problema s obzirom na build quality...
13 godina
5500 solarno? Ludnica stari... Ludnica...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
SimeKZ kaže...
5500 solarno? Ludnica stari... Ludnica...

Da solarno. :p Bolje tak nego davat t smradovima 5300kn kroz dvije godine za 16 Gb model. Velim, mob ne kupujem svake dvije godine.... sljedeći koji ču uzet će vjerojatno opet biti iPhone 8 ili 8S. :P

16 godina
odjavljen
Dominik3333 kaže...

Kod nas je iPhone bezobrazno skup. Pretjerivanje.

No po cemu su ljudi koji trose svoje novce bezobrazni? Bez obzira sta kupovali, to su njihovi novci i njihovo pravo da sa istima raspolazu kako hoce i zele. Ne shvacam ovaj boldani dio nikako {#}

12 godina
Iphone 6
To su ti ljubomorne budale. Tocno tako svako sa svojim novcem kupije sta zeli i tocka. Danas idem vidjeti malo do tcoma 6 i 6 plus ako imaju. Jos jedno pitanje dal u arena centru ima t-mobile?

0 1 hvala 0
13 godina
Ako mislis na mene... Nisam ljubomoran. Pa ja sam iskesiro 3500kn za lg g3 isto sa njuske.
Samo ono kad si vec iso mogo si ga uzeti u bonbonu na rate ladno. Jer 5500 je ipak velika svota za dat odmah. Nisam nista lose mislio sa svojim gore komentarom mada je tako ispalo.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
omomomomoomm kaže...
To su ti ljubomorne budale. Tocno tako svako sa svojim novcem kupije sta zeli i tocka. Danas idem vidjeti malo do tcoma 6 i 6 plus ako imaju. Jos jedno pitanje dal u arena centru ima t-mobile?

ima t mobile tamo

12 godina
Iphone 6
Mobiteli subtakionak preskipi svi odreda ali da das 5000kn za nesto sto ces imati dvije godine i koristiti svaki dan meni nije puno. Ali razumijem nisu svibubistim mogucnostima zato i ima mobitela od 500 pa do 6000kn

2 2 hvala 0
10 godina
omomomomoomm kaže...
Mobiteli subtakionak preskipi svi odreda ali da das 5000kn za nesto sto ces imati dvije godine i koristiti svaki dan meni nije puno. Ali razumijem nisu svibubistim mogucnostima zato i ima mobitela od 500 pa do 6000kn

Da samo što ga ja ne mislim koristiti dvije godine nego četiri isto kao što sam i četvorku staru. 

16 godina
neaktivan
Iphone 6

Htio sam se malo lijepše izraziti...ali evo ako baš hoćeš mislim da su te osobe jako glupe ovce (slažem se naravno da imaju pravo to biti) jer potpisuju na dvije godine u pravilu očajne tarife (rekao bih da je izuzetak jedino Obitelj xxl, ali i to je diskutabilno) i za to na kraju dobiju mobitel možda 2% jeftinije, a prije su takve mobitele plaćali uz takve tarife po, 1kn, 100 kn... Dakle logičnije mi je ovo što Matthew26 napravio iskeširo 5500 za 64GB i boli ga briga, može si uzet savršenu, bonove što god mu odgovara... iPhone je uvijek bio skup i ja sam prije to opravdavao, opravdano je da kvalitetan uređaj bude skup i kao takav nedostupan vecini, ali ovo s 6icom je pretjerivanje 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 18:24 (Dominik3333).

1 2 hvala 0
15 godina
Dominik ne piši gluposti. Ja recimo imam u VIPa najveću tarifu, 500 kn/mj i meni je isplativo telefon uzet uz pretplatu, jer ga ne osjetim, pa mi ne pada na pamet iskeširat 5-6-7 kkn kad ga ovako uzmem i zaboravim. Ta tarifa je za mene vrh, jer su mi prije telefonski računi za mene bili preko 2.000-3000 kn/mj, sad ne predju 600-700. I tako već godinu i pol dana.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Dominik ne piši gluposti. Ja recimo imam u VIPa najveću tarifu, 500 kn/mj i meni je isplativo telefon uzet uz pretplatu, jer ga ne osjetim, pa mi ne pada na pamet iskeširat 5-6-7 kkn kad ga ovako uzmem i zaboravim. Ta tarifa je za mene vrh, jer su mi prije telefonski računi za mene bili preko 2.000-3000 kn/mj, sad ne predju 600-700. I tako već godinu i pol dana.

alo faco...{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice