Vip mobilni internet - pitanje!

poruka: 2
|
čitano: 1.176
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vip mobilni internet - pitanje!

Dakle, uzeo sam mobilni internet, onaj stick na 24 mjeseca. Danas i još sutra mogu isprobati brzinu itd. i raskinut ugovor.

Uzeo sam M paket od 5 GB i spajam se preko CARnet računa. Rekao je službenik da je cijena 75 kn (s PDV-om i ona radijskom frekvencijom). 

Brzina je onak, varira. USB stalno svijetli plavo, dakle na HSPA+ al skače i na UMTS. Stalno je jedna crtica ali otvara sve relativno brzo. Na speedtest.net upload je 1,26 Mbs, a download 1.56 Mbs.

Sad kad znate uvid u situaciju, imam par pitanja:

1. Službenik je u vipu rekao da nakon prijeđenog paketa dalje mogu surfati neograničeno, ali da je brzina svedena na 64 Kbps. To mi tolko ne smeta, al da budem siguran, jeli ovo istina ili će mi naplatiti sve što prijeđem?

2. Prvih 6 mjeseci je cijena u cjeniku 65 kn za paket, a poslije je 130. Pošto se spajam preko CARneta, hoću li i dalje poslije 6 mjeseci plaćat 65 kn?

3. Pošto sam platio stick 9 kn, ulazi li u račun i otplata tog sticka? I kolko bi koštalo?

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Vip mobilni internet - pitanje!

1. Svi paketi su neograničeni, ali s nižom brzinom nakon nekog vremena. Dakle, ništa dodatno se ne naplaćuje.

2. Ako se spajaš već sad preko CARNeta (to je vrlo bitno), cijena će ti sigurno biti ista ili manja (ako slučajno pojeftine).

3. Samo ako budeš morao platiti "penale" zbog ranijeg otkaza ugovora.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice