Spajanje laptopa Na Internet Putem Wirlessa

poruka: 42
|
čitano: 42.502
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Spajanje laptopa Na Internet Putem Wirlessa
Marix kaže...

jel ima kakve veze kada je stavljeno u network and sharing centru na public network?

Sa problemima u Device Manageru nema. Za kućnu mrežu bi trebao postaviti da je Home Network.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
Marix kaže...

jel ima kakve veze kada je stavljeno u network and sharing centru na public network?

Nema veze s time. Jer ako u device manageru u kojem stoji žuti uskličnik znači da ti fale driver (Driver ti je upravljački programi) i to treba s neta skinut i instalirat drivera. A zašto nebi bilo loše da sve drivere skineš i pržiš na DVD. Poslije dvd umečeš u čitač i kod device manager može se uputit putanje na dvd jer sama nađe odgovarajuči driver i tako on sama instalira.

Bez obzira na ovo što si napisao, s čim se slažem da nebi bilo zabune, dobro je imati uključen windows update. Uz malo opreznosti i pametnog korištenja neće imati nikakvih problema.

15 godina
neaktivan

evo skidam updateove za winze pa cemo vidit :) dode mi da poludim , taj win 7 je kompliciran sta se tice interneta , pre glup je taj network sharing centar

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Bez obzira na ovo što si napisao, s čim se slažem da nebi bilo zabune, dobro je imati uključen windows update. Uz malo opreznosti i pametnog korištenja neće imati nikakvih problema.

Da, tako je, ako nijedna drivera nepašu tad onda ide na zadnju soluciju za windows update isto se sama nađe i instalira.

15 godina
neaktivan
Marix kaže...

evo skidam updateove za winze pa cemo vidit :) dode mi da poludim , taj win 7 je kompliciran sta se tice interneta , pre glup je taj network sharing centar

Evo imaš nove teme kako se instalira drivere kod prijenosna računala. Više o tome -> Klik.

15 godina
neaktivan

evo kod mene je problem sta nemogu nikako dobiti ovo :

1.   http://imageshack.us/photo/my-images/88/d8bd9b0edd0bc290c9b420a.jpg/

Vec imam ovo :

2.   http://imageshack.us/photo/my-images/268/unledzxo.png/

kako da dobijem ovo na slici 1?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marix kaže...

evo kod mene je problem sta nemogu nikako dobiti ovo :

1.  http://imageshack.us/photo/my-images/88/d8bd9b0edd0bc290c9b420a.jpg/

Vec imam ovo :

2.  http://imageshack.us/photo/my-images/268/unledzxo.png/

kako da dobijem ovo na slici 1?

Odi na Network and Sharing Centar.

Klikni na Ikonu Public mreže Ili na oznaku Public mreže i zamijeni je za Home.

Ako to ne ide onda odi na Home group, zatim zatim u okviru imaš What is my location (pišem po sjećanju jer doma imam Linux) i tamo odaberi Home.

15 godina
neaktivan

oke , tnx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz ekipa, imam problem radi se o laptopu lenovo g555 kad ga spojim sa kablom internet radi, ali nikako ne mogu skužiti kako da ga spojim wireless  skinuo sam drivere  za wireless ali nepomaže u ruteru je uključen wireless i nema nikakvu zaštitu laptop jednostavno nemože naći moju mrežu što je najgore i ne traži mrežu kad mu kabal isključim  dali to treba ručno tražiti ako da gdje pomozite to mije prvi put da radim nešto tako 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
CANABIS kaže...

pozz ekipa, imam problem radi se o laptopu lenovo g555 kad ga spojim sa kablom internet radi, ali nikako ne mogu skužiti kako da ga spojim wireless  skinuo sam drivere  za wireless ali nepomaže u ruteru je uključen wireless i nema nikakvu zaštitu laptop jednostavno nemože naći moju mrežu što je najgore i ne traži mrežu kad mu kabal isključim  dali to treba ručno tražiti ako da gdje pomozite to mije prvi put da radim nešto tako 

(ovaj dio slobodno preskoči, jer je vjerojatno driver instaliran i aktivan)

-dali je u BIOSu omogućen wlan?

-dali je switch za wlan na ON-uključeno? Dali imaš instaliran neki utils-tools za paljenje-gašenje wlana..

-driver može biti Atheros ili BC, provjeri s doljnje strane što piše ili pročitaj oznaku modela (type) ..

-na routeru za wlan, postavi WPA(2). Win7 defaultno ne dozvoljava spajanje na nesigurne mreže.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
neaktivan
Ljudi hitno mi triba pomoc ne mogu se laptopom spojiti na wireles mrezu cilo vrime ga ucitava i nikako da se spoji, mijelja sam lozinku routera na ip adresi i sad nista sa mobitelom se spoji bez problema, jedino jos sta sam dira je sigurnost vatrozida to sam vratija na pocetno stanje, na laptopu nisam nista prominija.

0 0 hvala 0
11 godina

Koji laptop ?

Koji ruter ?

Koji pasword ? ..od login za ruter ili u wifi postavkama?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice