Naime imam problem sa početnom stranicom,nikako da ostane već stalno vraća na google tražilicu.Uđem u tools i add my page i ukucam www.net.hr i u redu,ali uvijek se vraća kasnije na tražilicu mozilla.Pls pomagajte jer me baš ljuti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime imam problem sa početnom stranicom,nikako da ostane već stalno vraća na google tražilicu.Uđem u tools i add my page i ukucam www.net.hr i u redu,ali uvijek se vraća kasnije na tražilicu mozilla.Pls pomagajte jer me baš ljuti...
jel ovdje ukucaš? (vidi strelicu na slici)
da tu i uvijek isto.Ja je unintaliram i ponovo instaliram,i ista priča.
ti znači hoćeš da ti početna stranica bude net.hr,a ne google?
imaš dole na dnu naslovnice net.hr-a - neka ovo bude vaša početna stranica..pa probaj s tim
uninstaliram mozillu,i upravo tako napravim kao što si i ti ali uvijek isto.Otvara se stalno firefox-google kao početna stranica:(.
da tu i uvijek isto.Ja je unintaliram i ponovo instaliram,i ista priča.
sam malo... ti postaviš net.hr kao početnu, deinstaliraš firefox, pa ga ponovno instaliraš i opet je google? pa to nije nikakav problem. to je zato što si ponovno instalirao firefox. zašto ga deinstaliraš?
Ma nije. Covjek je nakon tog problema pokuso reinstalirat i oept upiso net.hr al nije islo. Mozda tu nades nes ko mozzile.
I opet moram ponoviti da nikakva reinstalacija ni sto puta neće pomoći ako je profil korumpiran. Pokreni Firefox (Safe Mode) i obriši stari profil.
Riješeno
kako sa postavim goole za početnu stranicu kada uđem u mozilu
tools>options>general>home page>upišeš google.hr>potvrdiš
Bok,kako si to riješio jer i meni se isti problem javlja? Možeš li mi pomoći bio bih zahvalan!
mislim meni je sve u redu za googlom neznam koji su vasi problemi
otiđi na www.google.hr kad ti se pojavi google povuci i to je to
Kak su neki ljudi zmotani.
mislim meni je sve u redu za googlom neznam koji su vasi problemi
Malo smetlarimo po starim temama a? A tek komentar...
ee ljudi imam weliko sranje.instalirawala sam neko sranje od facemoodsa..i sad kad udem u internet a internet mi je mozilla firefox prwo sto mi dode je to sranje facemoods pretraziwac..e sad..jel mi neko moze pomoc tako da mi rekne kako da to uklonim (facemoods pretraziwac) i da mi kkad udem u internet prwo sta bude da bude google pretraziwac..pliz hitno mi je
prewis hitno...
ee ljudi imam weliko sranje.instalirawala sam neko sranje od facemoodsa..i sad kad udem u internet a internet mi je mozilla firefox prwo sto mi dode je to sranje facemoods pretraziwac..e sad..jel mi neko moze pomoc tako da mi rekne kako da to uklonim (facemoods pretraziwac) i da mi kkad udem u internet prwo sta bude da bude google pretraziwac..pliz hitno mi je
prewis hitno...
otidjes na tools pa -> options i pod general -> home page upisi google.hr
Edit: evo i slika ako se ne snalazis
Spremi tu stranicu u favorite,kad odvučeš pokraj linka neku slićicu dolje gdje piše Favoriti tu istu slićicu odvuci u kućicu ili ti početnu stranicu
prewis hitno...
to je firefox addon?
idi u tools-add-ons-extensions-unistall-restartaj firefox
ako je instaliran u programima,onda ga tamo i deinstaliraj (control panel-add or remove programs)
i postavi si ponovno google kao početnu stranicu na gore opisani način
i ovo istaliraj na firefox,za ubuduće
ee hwala ti puno..mislim da ce mi pomoc!!
opet smotana tiffy.naime kad sam ta sranja od facemoodsa instaliraala nes sam cackala i kako mi je na chatu do facebooka kraj onih malih oblacica doso neki smajl.:) ja sam nes cackala i nestala mi je ta slika al do oblacica osto je prazan prostor.i kome god saljem smajlowe oni nereagriaju.a taj sam program izbrisala s kompa.al opet.
Evo ja znam jedan način, 1.Idite u Tools
2.Kliknite Options
3.Pođite u General
4.U home page ukucajte stranicu koju želite (npr. http://www.google.com)