Omoguċite Passkey i riješili ste problem
Evo od jutros su riješili problem, sad mi dolazi SMS
Da odgovorim sam sebi da ni meni opet ne dolazi SMS, a bio sam toliko glup da jednom kad mi je došao i uspio sam se logirati (na mobitelu na Firefoxu), zaboravio sam promijeniti 2FA u postavkama i postaviti passkey ili nešto drugo. Mreža je bonbon odnosno Hrvatski Telekom na kojem su svi koji imaju problem koliko sam shvatio.
Danas 6.put zvao korisničku u Irsku,javi se ljubazni Indijac,ali riješenja nema.
Neshvatljivo mi je (pod uvjetom da je problem u HR Telekomu-T mobile) da
na 2,5 milijuna korisnika (službeni podaci) mobilne mreže ne reagiraju na problem. Moj feeling je da nije do njih.
Redovno gledam Downdetector-problemi sa Paypal.
U prilogu slika podataka za zadnja 24 sata u Njemačkoj:17% se odnosi na probleme sa logiranjem.
Zar bi sebi T mobile dozvolio takvo nešto......glasno razmišljam.
Hvala na savjetima za postavljanje authenticator-a.
ps.ni ja ne mogu prežaliti što jučer kad sam ušao nisam to riješio
Pošaljem im mail da ne mogu ući u račun jer ne dobivam njihove sms-om, a dobijem ovaj odgovor:
Thank you for reaching out to us. To ensure a seamless communication process, we kindly ask you to follow these simple steps to contact us through your PayPal account:
Log into your PayPal account.
Navigate to the Contact page.
Click on the "Email Us" link.
Select a relevant topic and sub-topic.
Type your message in the provided space.
By following these steps, you can easily get in touch with our customer support team for any assistance you may need. We appreciate your cooperation and look forward to resolving any queries you may have.
Sincerely
Prejako :)