Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.849
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

Da pošalju ti mail za potvrdu! Vidim da si novi! Pročitaj 10 str. prije i sve ćeš znati o lockerzu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 14:28 (titan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

ej ljudovi imam i ja pozivnica, ako nekom treba. nek se javi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

al što se tiće majice nisam dobio nikakav mail,ni taj dan kad sam postao z-lister.to znaći da ništa od majice

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

jel mi može netko ukratko objasnit osnovne stvari o lockerzu? ne da mi se baš čitati svih 90 stranica, pa bih molio kratko objašnjenje :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Nemora znacit.Znam neke koji nikad nisu dobili mail ali su dobili majicu.
Ja sam mail dobio isti dan kad mi je dosla majica na vrata.Ako nisi siguran da li su ti je poslali obrati se supportu oni ce ti pomoc (barem su meni pomogli).
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz

pa kako su je dobili ako nisu negdje napisali adresu?misliš da im pošaljem mail,a šta da napišem,da nisam primio mail ili..

15 godina
neaktivan
Lockerz

jeli iko dobio onaj mail da ce dobit nagradu!?!

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
betmen kaže...

jel mi može netko ukratko objasnit osnovne stvari o lockerzu? ne da mi se baš čitati svih 90 stranica, pa bih molio kratko objašnjenje :)

Lockerz je scam, znaci nemoj se uopce zamarat time.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
betmen kaže...

ajde uopce se nemoj mjesat u temu koju nerazumjes ...

F*F s teme!

17 godina
protjeran
puma_vkci kaže...
MorciTheCroat kaže...
betmen kaže...

ajde uopce se nemoj mjesat u temu koju nerazumjes ...

F*F s teme!

Pa moram mu pomoc da vidi kak ste smijesni Cool.

15 godina
Perkan777 kaže...
Nemora znacit.Znam neke koji nikad nisu dobili mail ali su dobili majicu.
Ja sam mail dobio isti dan kad mi je dosla majica na vrata.Ako nisi siguran da li su ti je poslali obrati se supportu oni ce ti pomoc (barem su meni pomogli).

Ja nikada dobio email, a dobio majcu....moj frend dobio email ali majcu ne..postao Z 3 dana prije mene jos.. :S

P.S. vidim da ej neko stavio sliku s termosicom/email koji je za nju stigao, ja nisam nista takvoga dobio....jel ko dobio tako za psp/ipod ????

ja sam samo order receipt

17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
betmen kaže...

Mozda si u pravu, mozda nisi, ali si u svakom slucaju naporan...

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
protjeran
Assassin kaže...
MorciTheCroat kaže...
betmen kaže...

Mozda si u pravu, mozda nisi, ali si u svakom slucaju naporan...

87 stranica cistog naivnog spama se nemoze mjerit s mojim porukama ovdje!

15 godina
neaktivan
Lockerz

poz svima novi sam na forum, iz Crne Gore  sam i stiga mi je papir neki za majicu i pishe da treba da platim 4 eura +carina?? jeli i vama ovako?? Inace ipod nano 16 gm sam reedem :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 17:50 (Lockerzinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerzinho kaže...

poz svima novi sam na forum, iz Crne Gore  sam i stiga mi je papir neki za majicu i pishe da treba da platim 4 eura +carina?? jeli i vama ovako?? Inace ipod nano 16 gm sam reedem :)

ma netrebas platit nis za majicu.. sve lockerz platio ... valjda :S

16 godina
neaktivan
Lockerz

Morci ja bi još samo pričekao oće s ovog reedeema išta doć pa bih onda počeo pljuvat :)

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerzinho kaže...

netrebas nist i meni je pisalo 6$ odes s tim papirom u postu i oni ti daju majicu , a te pare lockerz placa...

17 godina
neaktivan
Lockerz

Morci stvarno si dosadan, imaš li kakav dokaz da je lockerz scam nešta si naručio i nisi dobio? Odavde neki su dobili majice što znači da imamo dokaz da lockerz nije scam... Neki dan smo uspjeli redemat i sad čekamo da vidimo šta će biti s stvarima koje smo naručili ako ih ne dobijemo znači da je scam i da je scam opet mi nebi bilo žao potrošio sam 2 minute svaki dan na Lockerzu, ti imaš nešta pametnije radit te dvi minute spammat u ovoj temi? Sa svojih 30 ili 31 godine imaš pametniji poslova nego odgovarat u ovoj temi..!?

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Morci stvarno si dosadan, imaš li kakav dokaz da je lockerz scam nešta si naručio i nisi dobio? Odavde neki su dobili majice što znači da imamo dokaz da lockerz nije scam... Neki dan smo uspjeli redemat i sad čekamo da vidimo šta će biti s stvarima koje smo naručili ako ih ne dobijemo znači da je scam i da je scam opet mi nebi bilo žao potrošio sam 2 minute svaki dan na Lockerzu, ti imaš nešta pametnije radit te dvi minute spammat u ovoj temi? Sa svojih 30 ili 31 godine imaš pametniji poslova nego odgovarat u ovoj temi..!?

Tako je!

17 godina
protjeran
Lockerz

Ajde djecica sad idete offtopic, nego bas me zanima kaj ste reedemali?

Kaj bude PSP?

Mozda Wii?

Ili ipak SAMO majica (realne vrijednosti brat bratu 1 dolar)?Smijeh

Lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Lockerzinho kaže...

netrebas nist i meni je pisalo 6$ odes s tim papirom u postu i oni ti daju majicu , a te pare lockerz placa...

jedan u podgoricu sto je dobio je mora da plati 4 eura a jednom je stigla igrica i majica i kaze da mu traze 30 eura ali josh nije to podigao...

15 godina
neaktivan
Lockerzinho kaže...
ToMisLaW kaže...
Lockerzinho kaže...

jedan u podgoricu sto je dobio je mora da plati 4 eura a jednom je stigla igrica i majica i kaze da mu traze 30 eura ali josh nije to podigao...

netrebaju nist palatit meni je pisalo 6$ oso sam u postu oni pogledali papir dali mi majicu i na drugom papiru štambilj pise OSLOBOĐEN CARINE, a za neke drzave trebas platit carinu npr neki lik iz indije uzeo PS3 i moro platit 130 eura carinu .... al za hrvatsku netreba platit carinu a za crnu goru neznam...

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam poslo receipt na teri@lockerz.com i ništa mi nisu poslali.Može mi neko objasnit zašto je uopče trebalo poslat i šta bi mi oni trebali polsat na moj mail.

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Kad ce doci vise stvari? Cijelo vrijeme pise "more soon". Jedino sam imao sansu uzet onaj neki digi fotoaparat, ali nije mi treba. Stedim za x360.

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Kad ce doci vise stvari? Cijelo vrijeme pise "more soon". Jedino sam imao sansu uzet onaj neki digi fotoaparat, ali nije mi treba. Stedim za x360.

Nije lose stedit,al nevirujen da ces ga ikad dobit.

PS3 i x360 dvi najtraženije stvari na Lockerzu.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan

ajd da i ja nesto pametno napisem...

ja mislim da smo mi koji smo sada nesto narucili -najbolje prosli...

donekle smo uzeli tko je sto htio... pitaj Boga kak ce to ic dalje- sad ce od prosinca uvest nove cijene nagrada (4Xstara cijena), blizi se i kraj godine pa ce tako od sijecnja bodovi otic na nulu, isto ko i pozvani ljudi, izgubit cemo z-list status i trebat ce ispocetka.... i onda dok opet skupimo dovoljno bodova za nesto, proci ce barem 2-3 mjeseca...

nitko ne uzima u obzir da ce jos mnogo ljudi saznat za lockerz i da ce nam sanse za ugrabit nesto biti jos manje...

tako da tko je redeemao, redeemao je... bravo za njega

15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

ajd da i ja nesto pametno napisem...

ja mislim da smo mi koji smo sada nesto narucili -najbolje prosli...

donekle smo uzeli tko je sto htio... pitaj Boga kak ce to ic dalje- sad ce od prosinca uvest nove cijene nagrada (4Xstara cijena), blizi se i kraj godine pa ce tako od sijecnja bodovi otic na nulu, isto ko i pozvani ljudi, izgubit cemo z-list status i trebat ce ispocetka.... i onda dok opet skupimo dovoljno bodova za nesto, proci ce barem 2-3 mjeseca...

nitko ne uzima u obzir da ce jos mnogo ljudi saznat za lockerz i da ce nam sanse za ugrabit nesto biti jos manje...

tako da tko je redeemao, redeemao je... bravo za njega

Cekaj malo si se prenaglija,jeste narucili al neznan jeste li najbolje prosli jer nikom jos nije nista doslo.

duje kapitanović
16 godina
Lockerz

ko treba pozivnice za lockerz.com neka se javi na ovaj e-mail: crljo007@hotmail.com dok mi pošaljete poruku isti dan cete ju dobit

a sto se tiče sljedećeg reedema biti će oko 1. prosinca i svi će moći reedema bez obizra jesu li z-listeri ili nisu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kome tribaju pozivnice nek se obrate na pm.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
dobio sam ovu poruku dns odnosno jucer u 23 sata

To ensure that all Lockerz members who redeemed last week get their prizes, we are sending out TWO order receipts: one within a hour after you redeemed, and one a few days after you redeemed.
When you redeemed your PTZ Place prize on November 23, 24, or 25 you received a receipt from Lockerz. This receipt says "Order Receipt" at the top.
Yesterday, on November 27, we sent out second order receipts to most members. This second order receipt started out with this sentence: "We received your order for the following prize or prizes," and then it lists the prize or prizes you redeemed.
If you did not receive this second order receipt on November 27, please forward your first order receipt (the one with the words "Order Receipt" at the top) to teri@lockerz.com by end of day Monday November 30.
A few days after we receive a copy of that first order receipt, we'll send you your second order receipt. If you have already forwarded your first order receipt to teri@lockerz.com, you do not need to forward it again.

We're sorry, but we can't respond to emails sent to teri@lockerz.com.

Thank you.

The Lockerz Crew

Ako trebate pozivnicu na karlo.93@hotmail.com ;)

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice