@Ivanpk: Poruka ti kaze da je to upozorenje, da ne saljes/forwardas svoj receipt vise od jedan put.
BTW. Ja sam dobio 2. receipt iste sekunda nakon forwarda.
@Ivanpk: Poruka ti kaze da je to upozorenje, da ne saljes/forwardas svoj receipt vise od jedan put.
ti kliknio na order receipt i forward i dobio 2 order receipta koja valjaju?? sa pravim brojevima a ne samo # ???
Kad si forwardo i sta si narucio??
opet sam dobio slicni mail ko neki dan
Dear Z-Lister, We're writing about your recent redemption on PTZ Place. We are now completing processing orders from members who have forwarded their exact order receipt email. If you have not yet sent us your exact order receipt, please forward it to teri@lockerz.com by Wednesday, December 2 at 6 P.M. EST (USA). Remember, please forward your exact order receipt. Once we've authenticated your order, you will see the appropriate number of PTZ debited from your account. We look forward to getting your redemption prize to you very soon.
Thanks for being part of the Lockerz November PTZ Place redemption.
The Lockerz Crew
opet sam dobio slicni mail ko neki dan
Dear Z-Lister, We're writing about your recent redemption on PTZ Place. We are now completing processing orders from members who have forwarded their exact order receipt email. If you have not yet sent us your exact order receipt, please forward it to teri@lockerz.com by Wednesday, December 2 at 6 P.M. EST (USA). Remember, please forward your exact order receipt. Once we've authenticated your order, you will see the appropriate number of PTZ debited from your account. We look forward to getting your redemption prize to you very soon.
Thanks for being part of the Lockerz November PTZ Place redemption.
The Lockerz Crew
i ja sam ovo dobio...
jel zna netko kad je sljedeci redeem?
bilo bi normalno da nebude tako skoro pa još nisu rješili zadnj redeem
jel zna netko kad je sljedeci redeem?
Mozda tamo pri kraju 12mjeseca.
registracija uspjela
treba netko invite? :)
i ja sam to dobio al neznam dal da prosljedim još jednom za svaki slučaj.šta vi mislite?
http://lockerz.roundscripts.com/giftcountdown/
zašto na ovom brojaču kaže da je za 3 dana opet restock
Zanimljivo di si ti ovaj brojac nasao na stranici od lokerza
i ja sam to dobio al neznam dal da prosljedim još jednom za svaki slučaj.šta vi mislite?
nemorash ako si vec jedan put forward i oni ti poslali mejl...
Mislim da se ne morate brinut oko redeema jer cemo valjda svi dobit mail od lockreza u kojem ce sve pisat sva uputstva i u kolko sati ce bit.Bit ce isto sve ko kak je bilo za z-listere.
ja sam taj brojač uzeo na nekoj od predhodnih stranica..:)
ja sam taj brojač uzeo na nekoj od predhodnih stranica..:)
cini mi se da je prosli put brojac tacan bio
cini mi se da je prosli put brojac tacan bio
nije bio
Kolko kosta postarina ako nemam onih dodatnih 20 bodova?I kad je se opet nagrade budu mogle naručivat?
pitanje..ako naprimjer uzmem psp dali cu trebati jos ta placati kad mi dode?(carina,pdv)
--Forwarded Message Attachment--
From: nikola_maksimir@hotmail.com
To: teri@locker.com
Subject: Lockerz
Date: Sat, 28 Nov 2009 12:37:34 +0100
ispod svega toga je moj receipt,jer zna netko šta im to znači jer mi svako malo neku poruku pošalju
--Forwarded Message Attachment--
From: nikola_maksimir@hotmail.com
To: teri@locker.com
Subject: Lockerz
Date: Sat, 28 Nov 2009 12:37:34 +0100
ispod svega toga je moj receipt,jer zna netko šta im to znači jer mi svako malo neku poruku pošalju
stari, zeznuo si kod slanja, zaboravio si Z na @lockerZ.com... salji ponovno
Gle, forwardajte samo jednom i cekajte da vam vrate mejl, i nema postarine za nista, sve je poslano kao poklon ( eng. Gift ).
ma ja mislim da ce nam nabit carinu ili pdv ova krasna drzava -.-'
Kad ti je poslano kao poklon iliti gift onda se carina ne plaća...
jel nisu rekli od 1.12 neke promjene da če biti što se tiće bodovanja i toga,ja ne vidim ništa da se mijenjalo..:))
hm... pa jesu, al mi se sve cini da ce to bit negdje sredinom 12. mj.... sad jos sreduju probleme oko z-list redemptiona, pa ce onda doc general redemption, vjerojatno ce i oko njega bit problema...
tako da kad sve to rijese, najvjerojatnije ce pustit stranicu iz bete.. a i rekli su da ce to bit kasnije ove jeseni... a prakticki jesen je do 21.12. pa...
Jos nije nikom nista doslo???
ne -.-"