Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.394.153
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
makiking kaže...

Vidim da se opasno zakuhalo i da pistete svakakve gluposti o LOCKERZ-u. Orije neki dan sam uspjeo da se dokopam PSP-a i odmah sam dobio sledeci meil

E sad jos samo da stigne na kucnu adresu,a ako stigne slikam ga pa cu postaviti slike na blog.

Pozdrav svima iz komsiluka (BiH)

Doce vjerovatno za 1 mjesec ... znaci tak za bozic dan poslje bozica

ADD my Xfire : kruno1 ;))
15 godina
neaktivan
Lockerz

Iskreno se nadam da hoce.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
carcharodon kaže...
MorciTheCroat kaže...
skandalouz kaže...
crazy_luđak kaže...

hrpa spama i rasprava o redeemu, ali nigdje nevidim slike frajera koji su ugrabili nešto

malo prelistaj temu zadnjih 5-6 stranica pa ćeš vidjet ss ....

LOL

Osim majice niko nije nis dobil, i nece dobit jer samo naivcine misle da ce nes ridimat.

Ti to znas u dosluhu si sa ljudima iz lokerza pa su ti rekliCool

Ovo sigurno nije tema za tebe,skeptik si ok postujem al onda zasto dolazis na temu koja te ne zanima?

Neznam vise ni sam,mozda jer mi je smijesno kad neko veli ja cu upiknut ovo, ja cu upiknuto onom,

a u biti to je sve scam.

Malo sam si cak uzeo vremena i probao nac na netu slike s nagradama od lockerza i naso sam neke slike

di se vidi da je frajer dobio i majicu i jos neke nagrade, ali obavezno je tu bio i poziv da se regas preko njegove

pozivnice, tak da vjerodostojnost tih slika izgleda jako sumnjiva :-)

Što se tiče slika, OK ali što je sa videima?

Vidjet ćemo ako iPod Touch stigne

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
15 godina
neaktivan
Lockerz

ej jesam pogrjesio ako sam na redeemu stavio pod adress 2 istu adresu kao i na adress 1 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
makiking kaže...

Vidim da se opasno zakuhalo i da pistete svakakve gluposti o LOCKERZ-u. Orije neki dan sam uspjeo da se dokopam PSP-a i odmah sam dobio sledeci meil

E sad jos samo da stigne na kucnu adresu,a ako stigne slikam ga pa cu postaviti slike na blog.

Pozdrav svima iz komsiluka (BiH)

da takav sam i ja mail dobio fali broj

15 godina
neaktivan
Lockerz

pa vidjeo sam na par mjesta da je to u redu i da nece biti problema kod dostave,jos kad bi neko mogao da ih pita pa da ynamo na cemu smo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
MorciTheCroat kaže...
skandalouz kaže...
...

LOL

Osim majice niko nije nis dobil, i nece dobit jer samo naivcine misle da ce nes ridimat.

Ti to znas u dosluhu si sa ljudima iz lokerza pa su ti rekliCool

Ovo sigurno nije tema za tebe,skeptik si ok postujem al onda zasto dolazis na temu koja te ne zanima?

eee, ja još uvijek nisam vidio ni jedan tvoj post bez tog smailića sa naočalama!! xD ovo ->Cool

a vidio sam puno tvojih poruka hehe

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
17 godina
Lockerz

heh, vidim da sam ja jedini ovdje koji je na mail dobio ORDER RECEIPT broj.

Valjda zato jer sam bio skroman pa narucio termosicu :P !

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ovak zanima me dal je netko dobio majicu a da nije dobio conformation e-mail???I nakon kolko mu je stigla?Z-lister vec 3 tjedna i nisam dobio nikakav e-mail od njih.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

eee, ja još uvijek nisam vidio ni jedan tvoj post bez tog smailića sa naočalama!! xD ovo ->Cool

a vidio sam puno tvojih poruka hehe

Hehehe,sta mu fali bas je kul,joj bas si me posteno nasmijaoCool

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kad je onda razmjena?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

kada ce oduzet bodove?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

E inace, ludi koji su pretjerali sa fejkanjem i imaju 0 bodova, to bi moglo biti zato sto su ih skuzili.

"PTZ COUNTS: Some members are seeing reductions in their PTZ.  There
 are three reasons why this might be happening: 1) PTZ may not be
 displaying properly (but they are accurately captured in our data
 base, so we know what the real PTZ value should be), 2) Members
 confessed to illegitimate PTZ during our recent amnesty and we have
 removed those PTZ, or 3) We discovered that the member cheated and did
 not confess, and the PTZ were zeroed out."

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bart94 kaže...

E inace, ludi koji su pretjerali sa fejkanjem i imaju 0 bodova, to bi moglo biti zato sto su ih skuzili.

"PTZ COUNTS: Some members are seeing reductions in their PTZ.  There
 are three reasons why this might be happening: 1) PTZ may not be
 displaying properly (but they are accurately captured in our data
 base, so we know what the real PTZ value should be), 2) Members
 confessed to illegitimate PTZ during our recent amnesty and we have
 removed those PTZ, or 3) We discovered that the member cheated and did
 not confess, and the PTZ were zeroed out."

e dobro je da meni nisu .. uff^^ nisam pretjerano fejko al jesam fejko.. xD

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja nisam niti jedan fejkao,tako da mi nemaju šta kenjat :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
burek(odmesa) kaže...

a jesi z-lister??

15 godina
neaktivan
Lockerz

Nisam ni ja fejko ni jedan i z-lister samCool(opet ovaj smajlic)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
burek(odmesa) kaže...

a jesi z-lister??

Jesam,imam točno 40 frendova :D.

16 godina
protjeran
Lockerz

Ja ih imam 78.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja jos 70 bodova i onda cekam reedem da narucim sluske,jel se zna kad je sljedeci reedem za z-listere???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Pa sta nisi redeemo zadnji put.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Nisam bio z-lister,falila mi 3 covjeka,zasto pa valjda cu imati prilike jos za reedem ili sam toliki baksuz da sad idu u komercijalne svrhe pa nece djeliti vise nista?

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Zna tko kad ce sljedeci reendem, vec skoro 2 mjeseca nemos da si Bog uhvatit nista, server im je u kur*u.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Sad su javili da je general redemption odgodjen.Mislim da je bilo i za očekivat da će povući takav potez.

No nema veze.Evo njihov update:

LOCKERZ Friday update: 1) we're working on all Z-list prizes this weekend 2) if you redeemed and but your receipt had missing info, please email your receipt to teri@lockerz.com. It will take us a bit longer to process these but don't worry. 3) We are working on some new systems to ease general redemption. This will push the... general redemption into December. Thanks for your patience as we work to improve the experience.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 21:42 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Sad su javili da je general redemption odgodjen.Mislim da je bilo i za očekivat da će povući takav potez.

No nema veze.Evo njihov update:

LOCKERZ Friday update: 1) we're working on all Z-list prizes this weekend 2) if you redeemed and but your receipt had missing info, please email your receipt to teri@lockerz.com. It will take us a bit longer to process these but don't worry. 3) We are working on some new systems to ease general redemption. This will push the... general redemption into December. Thanks for your patience as we work to improve the experience.

ma i bolje nek odgode vise vremena za bodove.. a i nemaju vremena moraju sve nagrade poslat diljem svijeta..

15 godina
neaktivan
Lockerz

Jeli do kad traje ovo s bodovima,neko vice do sljedece godine to znaci jos mjesec dana nam je ostalo,a to znaci maks 300 tinjak bodova hebem ti sveCool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Jeli do kad traje ovo s bodovima,neko vice do sljedece godine to znaci jos mjesec dana nam je ostalo,a to znaci maks 300 tinjak bodova hebem ti sveCool

oni ce sljedece godine pocet prodavat i jos uvijek mjenjat za bodove ja mislim..?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ovak zanima me dal je netko dobio majicu a da nije dobio conformation e-mail???I nakon kolko mu je stigla?Z-lister vec 3 tjedna i nisam dobio nikakav e-mail od njih.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
skandalouz kaže...
MorciTheCroat kaže...
skandalouz kaže...
crazy_luđak kaže...

hrpa spama i rasprava o redeemu, ali nigdje nevidim slike frajera koji su ugrabili nešto

malo prelistaj temu zadnjih 5-6 stranica pa ćeš vidjet ss ....

LOL

Gle jesi ti glup ..... tek su neki redemali s ovog foruma i niko nije reko da je nesto dobio od toga već da će dobit, majice se smo vec dobili i sad cekamo da vidimo ocemol dobit ovo sto smo redemali u utorak..

Gle sa svojih 18 godina vec bi morao znat da nije kulturno nekoga vrijedat (pa makar to bio forum), a to kaj hocu vama otvorit oci da vidite

da je to sve scam, nije nista lose.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Što se tiće iduće godine, ja mislim da će/možda sam krivo informiran, bodovi vrijediti kao popusti na proizvode koji će se prodavati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice