mene nije ni upozorio onaj program od lorda :(
ni mene a ja gledao onu naranču na youtubu.
MEne upozorio...
mene nije ni upozorio onaj program od lorda :(
ni mene a ja gledao onu naranču na youtubu.
MEne upozorio...
meni nece ni uci na ptzplace
Cekam da mi prihvati 25 dolara.
Ja došao sve 'Fresh Out' Nakon koliko je sve otišlo za one koji su bili na samom početku? Biće niti jednu minutu nije potrajalo -.-'
koje svjetsko smeche ovi redeemovi
nema hebene sanse da se uopce trudim redeemati dok ne stave stalnu ponudu, ovo nema smisla
logiral sam se u roku 2 sekunde otkad je pocelo, kliknul u pol sekunde na ono kaj ocu, ps3 igru, autofill upisal SVE podatke, ja samo odabral croatia, upisal captcha u sekundi ili manje, jer je bil kratki i laki za citati, kliknul, i gotovo, vec je bilo: Sorry, it looks like that product just ran out of stock! Please choose another.
fuj. do stalne ponude skupljam bodove samo, pa nek bude i 10x skuplje nego je sad, al ovo nema smisla ovak
Ja došao sve 'Fresh Out' Nakon koliko je sve otišlo za one koji su bili na samom početku? Biće niti jednu minutu nije potrajalo -.-'
ma niti 10 sekundi, kamoli minutu :(
Kakav FAIL! Ah, nadajmo se da će otvoriti store u roku od nekoliko mjeseci, prije nego što počnemo gubiti bodove...
gubiti bodove? u kojem smislu?
imali su od svakog po jednu stvar nisu ni mogli imati puno stvari kad su imali 3 vala i ovo je sad ko četvrti val
GOspodo moja redeem je počeo u 23:30
Jos mozete uci sa http://ptzplace.lockerz.com/home25.php
naravno i majcu sam ispusio OOOPPPSSS
uzas -.- stalno mi izbacuje neku gresku..nece ni 25$ redeemat ni majicu ni nis...uzas
nista
cim sam otvorio stranicu 50$ paypal bilo fresh out samo 25 ostao, aj kontam bolje ista nego nista, i tako ja 4-ti put unosim podatke i izbaci neki oooops error, a u p.m
Ja nemogu vjerovat htio sam redemat PS3 i stisnem redem kliknem na AutoFill i enter kad ono zaboravio ukucat onaj kod od dvi riječi i nista dok sam se vratio fresh out. I na kraju si uzmem neku trulu termosicu....
Onda ko odustaje od lockerza? Jel ko progleda?
Aj barem termosica.Nego nece mi uzet PayPal.
skoro sam ipod nano ugrabio
Onda ko odustaje od lockerza? Jel ko progleda?
ma ne odustajemo... ako niš drugu idem spavati sa nadom da ćemo osvojit nešto jednog dana...kao i što ljudi igraju loto, samo me ovo ne košta toliko već samo internet
Ja skoro Xbox 360 pa onda onaj Apple Magic.A sad mi nece uzet pare
Haha, reedemujem skin za iPhone (koji nemam :P ) i dobijem ovo:
No app instances configured
Possible reasons:
# You did not add app role to this farm.
# No app instances started yet."
ridemo majicu
Aj čestitam :)
A smeće od Lockerza, taman htio naručit igru i ponestane i oću ajde barem da naručim neki wallpaper i to mi ne želi naručit nego se pojavi neka greška. Koji seljaci
Ja ne odustajem.Ovo mi je dosad bilo najblize sto sam ikad dosao.
I gotovo. 3 puta pokušala za skin i ništa. A ništa, sljedeći mjesec više bodova: bolja nagrada :D
Aj čestitam :)
jel vam odma skinuo bodove ili!?
Isto greška. :(
hahahahahahahahah.....propustio sam ga.....hahahahahah.....barem sam dobio kebab a vi nista...hahahahaha
J*B*M TI SREĆUUU!!!!!!!!!!!!!!! I ZBOG OVOG SR*NJ* SAM JA OSTO BUDAN!?!??!?!??!?!??!?