redeeeeeeeeeem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mi zapjeva ovaj program
POČELO JE!!!!!!
ja trebam kofeina jet ako samo imam 14 godina
nek mi popuse karu... opet je u par sekundi sve fresh out
popušio i ovaj reedem....
Eto ga došlo i ošlo....al evo ako niš drugo znam da ovaj program od lorda radi, lijepo mi je počeo svirat i dok sam se ja ulogirao ode mi i paintball i ipod Ništa, nadanje se produžuje na sljedeći mjesec
meni opce nie bio ni pokazan menu za izbor nagrade,,, sam normalan ptz place .. djubrad
Mamicu im njihovu nestade svega.A bio upiso podatke za xbox.Uzeo na kraju termosicu.
bilo i prošlo
gotovo je s lockerzom od danas, uzeo sam ipdo shuffle na onom prvom valu i seeya Lockerz, ovo vise nije normalno u sekundi ode
A ja resetovala ruter :((( i taman kad sam otvorila ništa :( Ostali paypal, majice i 2-3 igrice
bemti ja tipkam umesto da ridemam
ovo je kuac od ofce .....sta cu sad sa 1000 ptz -.- taman mislio uzet macbook -.-
a jbmti redeem od 4 sekunde. Dok mi je lodiralo stranicu prošlo je 30 sec
Sve ode!
ma **********************************
za 1min. sve ode!
taman kliknem na jednu ps3 igru kad ono fresh out, na drugu i opet fresh out...itd...
i sta sad,kad je drugi redeem? jel ce bit isto il se povecava 4x?
Kakav FAIL! Ah, nadajmo se da će otvoriti store u roku od nekoliko mjeseci, prije nego što počnemo gubiti bodove...
uzas...evo ja cekam da mi prihvati 25$ a ja bi ipoooood :(
Meni jost stoji da su paypalovi i oni njihovi giftovi u opticaju. A ništa, imaću više sljedeći mjesec :D
mene nije ni upozorio onaj program od lorda :(
ovo sa $25 na paypalu je cista pljacka... ma doci ce oni meni kad tad..
Ja uzeo termosicu a sad evo uzimam 25$.
mene nije ni upozorio onaj program od lorda :(
ni mene a ja gledao onu naranču na youtubu.
j*** im mater ja sitisnem reeedem za vi i sve ultra brz sve je bilo dostupno i dobijem neku j*** rijec tamo i fulam EPIC FAIL kad sam se vratio nazad naravno nema vise nista samo igre za PSP i DSI i onda odem na bocice one i to nista ode odem na drugu upisem sve ode odem na trecu ode sad cekam da mi J*** majcu potvrdi aaaaaaaaaaaaaaaaaa