sretno :D
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.397.101
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene strah sad otic na wc da nebi poceo redem a mene nema
mene strah sad otic na wc da nebi poceo redem a mene nema
i ja imam takve probleme xD
tak sam ja na proslom otisao na wc jer vise nisam mogo izdrzat, i eto ti ga... redeem proso bez mene
evo ga ponovo i opet mene nema nigdje
OMG, ne vjerujem. Sve prazno za 15 sek.
-.- odma sam usla ODMAH!!! i sve je fresh out..KAKO TO???
ma ovo nije bilo normalno....odmah sam se logirao ali odmah odmah,i nicega vise nije bilo!!!!!!!!!!!!!
uhh kako je brzo nestalo ja otiso na macbook i ode
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ko cejos 2 h cekat
ma, ja sam odhebao sve i uzeo Halo 2 :D
u PIćKU MATERINU iste sekunde se logiram i nema 90% stvari...
prvu sekundu kad se otvorilo sam usao...spreman bio autofill vec i sve...logirao sam se za sekundu usao pod electronics...odmah malo scroll dolje, lupim na touch 32g i stisnem autofill i lupim redeem i vec pise da je out of stock...nevjerojatno...valjda su 2 i pol komada imali za tri milijarde ljudi...ma nek puse jaje
Jel general randem u 4?
samo sam prokleti ipod shuffle htjela...i sveee je bilo slobodno..dok se loadirao..sve fresh out...pa kak oni to mogu?? a odma sam usla -.-"
uzeo majcu, da vidim dal ce doc.
ovaj lockerz je ocito postala j***na lutrija,logirao sam se odmah i otiso na ipod nano i nista....ilitiga sry freshed out...
Hehehe na prvom je isto kao i na ovom otislo sve za 15 sekundi i ja sam odebao sve i uzeo 25$ paypal i odoh da spavam.
Jel general randem u 4?
isuse boze ne
omg epic fail
Ušao sam, svega je bilo. Kliknuo na Wii - nestao dok sam upisao podatke. Trči PSP - nestao dok sam upisao. Trči iPod - nestao dok sam upisao... Joj, koju ću igru - ah znam, nijednu više. Sad se dvoumim dali da čekam sljedeći wave ili uzmem majicu XD
Al doslovce sam gledao kako je svega bilo, i kako se block po blok gasio...
Njema vise. Sad se dizat u 4...
samo mi je zao tih 250 bodova koje sam bacio u vjetar... odustajem, necu ko budala cekat cijelu noc i na kraju tih 15 sekundi preznojit se ko jos veca budala da sve ispunim dok mi stvar nije zdimila... jebo ih u supak, dobro da nisu stavili da treba popunit OIB, JMBG, registarsku oznaku auta, visinu, tezinu, broj cipele...
vjerojatno cu opet dobit crveni karton, al moram se ispucat... takvih govana nema ni u lijepoj nasoj ko sto je taj lockerz
omg epic fail
Ušao sam, svega je bilo. Kliknuo na Wii - nestao dok sam upisao podatke. Trči PSP - nestao dok sam upisao. Trči iPod - nestao dok sam upisao... Joj, koju ću igru - ah znam, nijednu više. Sad se dvoumim dali da čekam sljedeći wave ili uzmem majicu XD
Al doslovce sam gledao kako je svega bilo, i kako se block po blok gasio...
koji psp si uzimo onaj za 200?
aaaaaaaa za poludit!!!!! Znači u 4 sljedeći. Ako opet zakasnim uzet ću si termosicu ili majicu jer bolje išta nego ništa.A problem je u tome ako ništa ne uzmeš u roku jedne godine, bodovi ti se počnu oduzimati.
mi smo svi po redu budale...eto to je to
Jbt ja za zaspo i promasio val.Omg
Jel ko sta uzeo.
i sta sad,uzmem majicu i ne mogu ni na general uzet nista vise
i sta sad,uzmem majicu i ne mogu ni na general uzet nista vise
na general će ti stvari otići brže nego što su sad pa bolje da sad nešto uzmeš, ionako si platio val
Jbt uzalud baceni bodovi.