Ok znaci onda se za genrali ne zna kad je, a ovo je bija prvi val, jel tako? drugi je od 2-3, a treci od 5-6? Znaci po svoj logici generalni more bit iza trceg tj. 8-9 - sta nemora.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.398.458
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi, sve je otišlo u 5 sekundi... igre su ostale malo duže, a mislim da se još termosica, majice i one bilježnice mogu uzet... to je to.. čekam drugi val :)
Auuuuu ljudi necete verovati,usao sam u sekundu i evo dajem levu ruku ako nije sve otislo za 15 sekundi.
a dobro...svi koji su sad nesto uzeli ne sudjeluju u 2 valu i tako u trecem tako da cemo tada imat vece sanse
uzeo sam ipod shuffle, prebrzo je nestalo sve
i ja bi ipod shuffleeeeeee .... kad ce onda drugi redeem? i kako se koristi onaj autofill?
Da kako se koristi autofill??? pomozite molim vas
Ljudovi sretno vam bilo! Čestitam na ipodu kolega!
a dobro...svi koji su sad nesto uzeli nsidjelujuu 2 valu itako utrecem tako da cemo tada imat vece sanse
mislim da si u krivu,oni koji nisu uzeli sada nista prikljucuju se drugom valu gdje je opet biti gro ekipe,zatim jos i vise njih u trecem...s time ,kolko citam,u ovom skoro da nije bilo nicega,sve otislo u 15 sekundi....
...
...
sta ti nije jasno? sad su bile najvece sanse u redemu jel su mogli sudjelovat samo oni koji su platili 3 wavea, u drugom ce biti oni koji su platili 2 wavea i oni koji nisu nista redemali u prvom a to je 99 posto njih,a u trecem svi!
lol,sad izbrises post
Ovo je važno. Ako je netko kupiš bar i jednu šansu, kada završi sa kupovinom (ili ne uspije kupiti) neka ode na nešto bezveze što se još uvijek može uzeti i klikne redeem. Kada mu ponudi da upisuje podatke, neka usnimi (sejva) tu stranicu na računalo! (File - Save Page As...)!
Tako ćemo moći ubuduće znati što točno upisivati u Autofill. Hvala.
Ovo je važno. Ako je netko kupiš bar i jednu šansu, kada završi sa kupovinom (ili ne uspije kupiti) neka ode na nešto bezveze što se još uvijek može uzeti i klikne redeem. Kada mu ponudi da upisuje podatke, neka usnimi (sejva) tu stranicu na računalo! (File - Save Page As...)!
Tako ćemo moći ubuduće znati što točno upisivati u Autofill. Hvala.
http://www.k0st4s.org/redeem/redeem.php ,evo ti primjer ,samo moras promjeniti drzavu i to je to!
skinite auto fill za mozzilu i samo pod settings nista ne dirajte nego ispunite ime prezime adresu i neke stvari ostale, i sejvajte, kada morate upisati podatke za reedem samo stisnete gore sliku olovke u mozzii i eto sve ispunjeno osim telefona i drzave, drzava ima padajuci izbornik pa morate nac croatiu, najvise me zivcira ona provjera slike kad treba upisat rijec sa slike koja se ne vidi bas najbolje al skuzi se kaj pise, odmah su skinuli bodove, ovo sam s acc od oca reedemo na kojem je bilo samo 240ptza i 3 frenda xD sad mijenjam IP i rkecem sa svojim acc od 1300ptza na sljedecea 2 reedema iako su mi u 11.mj otkazali DSi zbog fake mailova rekli su mi da iam drugu sansu pa cemo sad vidjet
skinite auto fill za mozzilu i samo pod settings nista ne dirajte nego ispunite ime prezime adresu i neke stvari ostale, i sejvajte, kada morate upisati podatke za reedem samo stisnete gore sliku olovke u mozzii i eto sve ispunjeno osim telefona i drzave, drzava ima padajuci izbornik pa morate nac croatiu, najvise me zivcira ona provjera slike kad treba upisat rijec sa slike koja se ne vidi bas najbolje al skuzi se kaj pise, odmah su skinuli bodove, ovo sam s acc od oca reedemo na kojem je bilo samo 240ptza i 3 frenda xD sad mijenjam IP i rkecem sa svojim acc od 1300ptza na sljedecea 2 reedema iako su mi u 11.mj otkazali DSi zbog fake mailova rekli su mi da iam drugu sansu pa cemo sad vidjet
Daj mi reci za telefon dal ce bit 3 kucice ili samo jedna??
i mene to zanima
i mene to zanima
ja mislim da cim stavis croatia da bude ti jedna kucica odma pa zapises u formatu 00385......
...
sta ti nije jasno? sad su bile najvece sanse u redemu jel su mogli sudjelovat samo oni koji su platili 3 wavea, u drugom ce biti oni koji su platili 2 wavea i oni koji nisu nista redemali u prvom a to je 99 posto njih,a u trecem svi!
lol,sad izbrises post
da dali isto tako oni koji su sad tu redeemali ne mogu vise nis redeemat pa ono... sve u svemu dobro su to smislili
jel netko sad zna kad pocinje drugi wave?
e hvala ti puno :) ja sam si to skinula al nisam znala kak funkcionira ^^ spasio si me :)
Daj mi reci za telefon dal ce bit 3 kucice ili samo jedna??
daj neka netko odgovori na ovo ultra jednostavno pitanje...
jeste koristili kolegin program? jel bio dobar?
sljedeci val je za deset minuta?
sljedeci val je za 10 minuta
3 kucice ali netreba svaku posebno stiskat, ja bar mislim da su 3 tolko sam bio napet da nisam razmisljo o kucicama xD, uglavnom u komadu se sve pise ja sam napiso normalno 091xxxxx
BTW: ako mi dodje shuffle posto imam ipod touch ovaj mislim prodat za oko 400kn zapakiran tvornicki pa ako ce netko htjet neka se javi kad stigne (ako stigne) ;)
jel nekome pomogao onaj program za stalno provjeravanje, tj. da li je obavijestio na vrijeme?
jel nekome pomogao onaj program za stalno provjeravanje, tj. da li je obavijestio na vrijeme?
meni je radio,al me zanima jedna stvar sto se tice programa ,dali on svira na bilo koju promjenu stranice ili samo ptzplace kakav je inace se promjeni....uglavnom,otiso bi spavat ak nist ne redemam sad ovaj wave tak da me probudi,al ne ak bude promjene ,nego ak se ovori pztplace...
ok, valjda ce i meni radit... sad idem prvi put ove noce na redeem... jos minuta... svima puno srece
ok, valjda ce i meni radit... sad idem prvi put ove noce na redeem... jos minuta... svima puno srece
hvala :) i ja kazem :) sretno svima