Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.497
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
rebelsy kaže...
rebelsy kaže...

pa da ... tad ce bit reedem .. po nasem vremenu to je u 8h ujutro .. po njihovom je to 12h navecer... ili tako nesto :D

edit: imam nesretna 623 boda .. nadam se da ce bit jos jedan daile prije reedema da dobijem jos tih par bodova pa da mogu ps3 uvatit :D

edit: hahahah tek sam sad vidio da ima ovaj daile ''who is the best artist in 2009'' ... toooooooo imam 627 bodova.... :D

Pitch your Internet tent !!!!

ajde molim vas objasnite mi ovo...da razjasnimo prije reedema:

U imenu i prezimenu smiju biti znakovi č,ć,ž,đ,š ?

Pod State pisem HR ?

Mobitel ide ovako 0038595XXXXX ?

plz odgovorite

xFire: rebelsy
15 godina
neaktivan
r

ajde molim vas objasnite mi ovo...da razjasnimo prije reedema:

U imenu i prezimenu smiju biti znakovi č,ć,ž,đ,š ?

Pod State pisem HR ?

Mobitel ide ovako 0038595XXXXX ?

plz odgovorite

Ne slova nesmiju imat čćžđš

pod state tribaš upisat Croatia

da mobitel ide tako

I would love to change the world, but they won't give me the source code
16 godina
neaktivan

ne, ljudi daj se naucite da pod state ide HR, a pod country CROATIA

hahaha vec se veselite nagradama, a pitanje je ocete uopce stic na redeem, hoce li uopce stranica radit, hoce uopce ista ostat dok vi narucite; ako narucite, hoce li nakon tjedan, dva ili tri rec da ste varali ili da trenutno nemaju nista na lageru i ponudit vam gift card na amazonu ili 50$ na paypalu koje nikad necete dobit...
i bez thumbs down, ovo je realnost, i ja sam kao i vi brizno skupljao bodove i to jos uvijek radim, ali sve uzimam s rezervom.

i da, tko danas ne uzme nista, uzalud je skupljao bodove jer se resetiraju kao i z-list statusi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 19:47 (marko009).
15 godina
Lockerz

pod state ti ide HR, za crnu goru = mne, za srbiju= srb, za bih= bih, itd. ubiti ide vam oznaka sa auta, one oznake :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

isprike, re-stock je ipak u 11, a ako ne onda će bit 2.1.2010. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
a odakle ti znas?
15 godina
ako je dns u 11 pase mi.. nesto uzmem i taman odem van
15 godina
neaktivan
Lockerz

şam nek bude danas u 11 .. uzmem ps3 i odo ca :D

ja danas cijelu noc ak treba ne gasim lockerz stranicu ... osim ak ne ode down :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 20:13 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
dado16 kaže...
a odakle ti znas?

tak mi kaže jedan lik sa drugog foruma, sad ga pitam za mail, pa vam nekima pošaljem na PP :D

SMISLIO SAM NOVI NAČIN KAKO ZEZNUTI SUSTAV LOCKERZA I DOBITI PARA, sam sam ga smislio, i to sasvim slučajno :D reću vam ga poslje ovog re-stocka :) samo da vam kažem, jutros sam imo 270  ptz-a a sad imam 316 :D nisam z-lister, i da, netrebaju vam lažni e-mailovi.... Ovakav naćin nečete niđe nać ;-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 20:37 (Vkm996).
16 godina
neaktivan
Lockerz

Kriste dragi necu nikad skupit dovoljno za xbox.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

pa kolko imsa :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

255 a imam account nesto manje od pola godine.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Ev ljudi ko želi da mu napumpam PTZ-ova na acc, nek mi na pp pošalje username i lozinku, pa ću mu na onaj način koji sam napisao u svom prošlom postu napumpat ptz-ova :D ako dobijete ban, nisam kriv, ali šansa je mala, pošto lockerz nezna za ovaj trick, to NIJE HACK!

Ne lažem KUNEM VAM SE SVOJIM ŽIVOTOM Namigiva!!!

A za pola sata provjerite acc  i promijenize pass :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Lockerz

ok ljudi vidim da mi nevjerujete na pp-u, zato otvorite LAŽNI lockerz e-mail i pošaljite mi ljegov pass i e-mail, tako da vam dokažem da nisam neki otimač ptz-ova :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
aJDE MOLIM TE RECI KAKO DODAJES BODOVE
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Pa jbg mozete dobiti i do 80 poena na onoj maloj igrici na pocetku pa ni ja nisam podelio ni sa kim.Verovatno vecina i zna. Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa svi su dobili bodove ja sam dobio 100 bodova
16 godina
neaktivan
Lockerz

odgovorio na dailise i dobio 100 bodova OMG

koji je lockerzu danas

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
ja dobio 2 boda...sta sam ja uklet hebemu sve...ja znam trik...klikaj po submitu koliko kod mozes i samo dobivas bodove -.-
17 godina
Lockerz

Ja sam se tek danas registriro na site, pa bih zelio veceras bar probat nes uzet (bilo sta).

ali sa 33 bijedna boda koja imam nemogu uzet nista!

poslo sam mail sa passom ovom gore sto tvrdi da ce povecat broj bodova, pa cemo vidjet.

ja cu saznat iz prve ruke dali laze, pa vam budem prenio.

dajem mu sat i jos nes sitno vremena dok se pripremim za slavlje xD

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

e hebiga :( već su mi dvojca dali pass i user... Dakle vas dvojca pričekajte do sutra i NISLUČAJNO DA ODGOVORITE NA NOVO PITANJE pošto je u njemu cijela bit :D

Dakle danas neće biti re-stock mi se čini već bi z-listerima stigla obavijest :D

Dakle imate šanse

Ovima dvojci ću nadodati oko 100-200 vidjet ću kolko stignem, a ak mi taj poso bude dobro išo i nebude žalbi, mogo bi na youtubeu za kojih par dolara na paypal radit :D

DAKLE KO MI DAJE SVOJ USER I PASS NESMIJE ODGOVORIT NA DAILIS OD TOGA DANA

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Ok ako veceras nije "festa" onda cu se na acc pokusat prijavit tek sutra poslije podne (kad prodje mamurluk xD).

Nadam se da ces mi ubrat nes bodova 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

e hebiga :( već su mi dvojca dali pass i user... Dakle vas dvojca pričekajte do sutra i NISLUČAJNO DA ODGOVORITE NA NOVO PITANJE pošto je u njemu cijela bit :D

Dakle danas neće biti re-stock mi se čini već bi z-listerima stigla obavijest :D

Dakle imate šanse

Ovima dvojci ću nadodati oko 100-200 vidjet ću kolko stignem, a ak mi taj poso bude dobro išo i nebude žalbi, mogo bi na youtubeu za kojih par dolara na paypal radit :D

Hahahahhaahah,znao sam,znao sam,ali ne brini necu nikom pricati za taj tvoj posao,mogao bih i ja koji dolar zaraditi... Cool

15 godina
neaktivan
nebude obavjesti za z-listere
15 godina
Lockerz

oko 100-200 ptz-a il više će bit dovoljno, i pogledaj nisam ti promijenio pass :) niti ću bilo kome :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
highgamer kaže...
nebude obavjesti za z-listere

bude :P dobiju na mail :D

17 godina
Lockerz

Ma nije bitno, ali ako naleti nesto vrijedno u moju postu, mozda ti i ubacim koju paricu prek paypala...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
stefanxzibit kaže...
Vkm996 kaže...

Dakle imate šanse

Hahahahhaahah,znao sam,znao sam,ali ne brini necu nikom pricati za taj tvoj posao,mogao bih i ja koji dolar zaraditi... Cool

Nemislim prodavat acc, već ak npr. ak nekom dodam 100 ptz-a 1$, ak nekom dodam 200 2$

Kontaš sad?

15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
stefanxzibit kaže...
Vkm996 kaže...

Dakle imate šanse

Nemislim prodavat acc, već ak npr. ak nekom dodam 100 ptz-a 1$, ak nekom dodam 200 2$

Kontaš sad?

Ma kontam naravno.. 

17 godina
Lockerz

jeste vi z-listeri dobili da veceras nema "šopinga"

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice