jeste vi svi koje ste uspjeli uhvatit nkj oni napredni korisnici(dobite vise bodova i to, zaboravil sam kak se zoveXD)??
ja ne vidim nis
jeste vi svi koje ste uspjeli uhvatit nkj oni napredni korisnici(dobite vise bodova i to, zaboravil sam kak se zoveXD)??
ja ne vidim nis
ko hoce probat u moje ime redeemat, jer meni nece da ga jebes-.... stalno me izbacuje na pocetni ekran
nebrini se, sljedeći redeem je već sljedeći mjesec, svaki mjesec je :D
Ja sam uzeo samo background da vidim oće mi stić :( nisam ništa stigo, vidite da sam dobro reko!!!
ko hoce probat u moje ime redeemat, jer meni nece da ga jebes-.... stalno me izbacuje na pocetni ekran
nek mi se javi na PM
Ja sam uzeo samo background da vidim oće mi stić :( nisam ništa stigo, vidite da sam dobro reko!!!
poslat ce ti mail-om to, nemas nis od toga!
poslat ce ti mail-om to, nemas nis od toga!
NE, poslat će ti isprintanu sliku :D
E da što se tiče PSP - Go,nemere jer kuiš ne otvara se stranica onih stvari na kojoj je previše ljudi.Ajde ovakav način redeemanja lajkam jer se server nije rusio i nije bilo slicnih s*anja :D.
ma daj serete da je vec prosao reedem
jbte nisam stigo a u pm
Pa ima ti vjerovatno jos nekih stvari....Nego bravo xbox na iPODu lijepa stvar :D.
daj nemojte me j*bat ... oso sam se otusirat i vec proso reedem ?? WTF ?!?!?!??! .... opet nista ... imam 630 ptz
Don't be worried if you redeem and don't get your receipt immediately--it is on a slight delay. You'll receive it by email:-)
ma kojih stvari kad ne otvara uopce listu za reedem ma jbte sve cekam ko mutav i to prode za 2 minute
Da ovo je bilo prelagano jer prepuno ljudi iz europe išlo van tj dočekat novu godinu u društvu...
pa meni na onoj stranici http://ptzplace.lockerz.com/ pise da prize redemtion coming soon ... LOL .. ne mogu ni vidjet nagrade ?!?!?!?
pa ja nevjerujem ... iso sam se otusirat i reedem proso vec. .. pa nevjerujem ... sad sam imo priliku da reedem nesto ... i ODEM SE TUSIRAT ... koji sam ja bolesnik ... ne vjerujem jednostavno..
Aha a nema slusalica a ja samo to htio ma u pm i sta odem na reedem stvar i nista se ne dogodi vrati me na pocetnu stranicu sta je to?
a sta si ti uzeo?
ja kad odem na j*benu stranicu za reedem ... stoji mi ona ista slika prize redemption coming soon ... i nista mi ne otvara .. nemog uopce vidit nagrade ... a daj htjeo sam bas ps3 :S
ja kad odem na j*benu stranicu za reedem ... stoji mi ona ista slika prize redemption coming soon ... i nista mi ne otvara .. nemog uopce vidit nagrade ... a daj htjeo sam bas ps3 :S
meni i sad normalno udje na reeadem, ali nemam ptz tako da sam gledam xD
ni ja nosam ništa uspio.. kad upalim redeem pojavi mi se neko logiranje sve dobro upišem i ništa ostane na toj stranici
pa ja ne kuzim ovo .... meni nece uopce da udje na tu stranicu da vidim nagrade... na koji ste vi link isli ? kako ste isli ?
evo sad cu probat ja nes reedmat da vam pokazem da radi!
kako nemam bodova uzet cu onaj background!
EVO GA .. PROBLEM JE BIO U FIREFOXUUU!!!!! GOOGLE CHROME RULZ !!!
sustav im je bolji ALI koji qurac stoji psp go "REDEEM NOW" kad je otisao ?? yebo im konj mater