da pokušam...da li postoji neki torrent na kojem su filmovi i slične stvari a da su uključeni i hrvatski titlovi, jer sam našao bugarske , rumunjske i slične....pa ako ima i naših možda....
Hrvatski torrenti?
- poruka: 11
- |
- čitano: 15.808
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
www.divx-titlovi.com
1.Skini title od tuda!
2.Ubaci oba dvoje u istu mapu (film i title) i oba dvoje moraju imati SKROZ ISTO IME!!!
3.Pokreni u GOMplayeru, VLC media playeru ili nekom drugom jer WMP nemože čitati titlove.
I to ti je to! Jer mislim da nema drugog načina... ;)
ma hvala na trudu, ali to vec znam...samo ponekad ne ubodem prijevod koji odgovara pa tu počinju muke ježove, subtitle workshop i slične šeme, a kako nisam stručan lik, ne ide mi bas najbolje, pa sam mislio da postoji neko stručniji koji se dosjetio to srediti na jednom mjestu
o takvim temama na ovom forumu ne razgovaramo.
zasto?
da pokušam...da li postoji neki torrent na kojem su filmovi i slične stvari a da su uključeni i hrvatski titlovi, jer sam našao bugarske , rumunjske i slične....pa ako ima i naših možda....
još da je invite....ali hvala ti puno, nadam se da ce se naci neko da je tamo pa da pošalje na 84termit@gmail.com...hvala
Ako može pošaljite i meni invite na razvaljot@hotmail.com
Hvala
Ne bi ni ja ima ništa protiv pozivnice, mail na PM !
Tema o torrentima i pozivnicama postoji vec i to ovdje:
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/privatni-torrent/5813.aspx
Kao što ti već netko kaže, skidaj sa www.divx-titlovi.com
Teško da ćeš naći torrent s hrvatskim prijevodom jer čak i na našim torrent sajtovima se stavlja samo film bez prijevoda.
A što se tiče samih prevodilaca na divx-titlovima, ja uvijek skidam prijevod od Webmastera, a ako nema od njega, što je rijetkost, skidam od Karamazovih ili Blaekyja... U krajnjoj nuždi skinem prijevod na srpskom...