Hrvatski torrenti? zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 15.808
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

da pokušam...da li postoji neki torrent na kojem su filmovi i slične stvari a da su uključeni i hrvatski titlovi, jer sam našao bugarske , rumunjske i slične....pa ako ima i naših možda....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

www.divx-titlovi.com

1.Skini title od tuda!

2.Ubaci oba dvoje u istu mapu (film i title) i oba dvoje moraju imati SKROZ ISTO IME!!!

3.Pokreni u GOMplayeru, VLC media playeru ili nekom drugom jer WMP nemože čitati titlove.

I to ti je to! Jer mislim da nema drugog načina... ;)

AMD Turion 64X2 TL-60 2.00 Ghz, Nvidia GF8600M GS, 2 Gb Ram DDR2, 250 GB HDD, 15.4" WXGA 1280X800 monitor
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 12:14 (Krmic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

ma hvala na trudu, ali to vec znam...samo ponekad ne ubodem prijevod koji odgovara pa tu počinju muke ježove, subtitle workshop i slične šeme, a kako nisam stručan lik, ne ide mi bas najbolje, pa sam mislio da postoji neko stručniji koji se dosjetio to srediti na jednom mjestu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

o takvim temama na ovom forumu ne razgovaramo.

xfire: ravingrabbid MSN: fgrabant@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

zasto?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Hrvatski torrenti?
andrea kaže...

da pokušam...da li postoji neki torrent na kojem su filmovi i slične stvari a da su uključeni i hrvatski titlovi, jer sam našao bugarske , rumunjske i slične....pa ako ima i naših možda....

Ima Torrenthr.org (XviD, DVD, HD). Ima puno domaćih filmova i stranih s HR titlovima.
16 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

još da je invite....ali hvala ti puno, nadam se da ce se naci neko da je tamo pa da pošalje na 84termit@gmail.com...hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 12:37 (andrea).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

Ako može pošaljite i meni invite na razvaljot@hotmail.com

HvalaSmijeh

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hrvatski torrenti?

Ne bi ni ja ima ništa protiv pozivnice, mail na PM !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
16 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

Tema o torrentima i pozivnicama postoji vec i to ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/privatni-torrent/5813.aspx

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvatski torrenti?

Kao što ti već netko kaže, skidaj sa www.divx-titlovi.com

Teško da ćeš naći torrent s hrvatskim prijevodom jer čak i na našim torrent sajtovima se stavlja samo film bez prijevoda.

A što se tiče samih prevodilaca na divx-titlovima, ja uvijek skidam prijevod od Webmastera, a ako nema od njega, što je rijetkost, skidam od Karamazovih ili Blaekyja... U krajnjoj nuždi skinem prijevod na srpskom...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice