Facebook

poruka: 456
|
čitano: 230.247
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Facebook
Valjda smo asocijalni... :D
I've seen things that you people wouldn't believe...
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Možda sam malo preglasno reagirao al to je sve posljedica pravljenja accova za ekipu iz razreda koja nije kadra skužit par klikova, posljedica čišćenja kompova koji su puni smeća sa linkova sa facebooka (pogledam ja history da mogu štovanog vlasnika/vlasnicu malo pokuditi upozorit prije reinstalacije), onda posljedica gledanja isprintanih slika po razredu sa facebooka i nekih korisnika koji stvarno nemaju veze sa mozgom pa postaju zbilja svašta. Eto toliko. Da postoji neka kontrola tamo, neki admini ili nešto slično možda bio i razmislio o izradi profila. Inače, na tako neogranizirana i nenadgledana mjesta ne idem. Zato sam samo na Bug forumu...

imju oni admine, mislim da su u posljednja 3 mjeseca poceli jace kontrolirati pa cak zatvaraju racune zbog krsenja pravila[nisam 100% siguran]
Pa ti sam odabires aplikacije koje zelis koristiti

btw: ja razumijem da je facebook pun spama i da ce jednom biti veliko sr*nje od web aplikacije, npr. pogledajte malo hi5. prije par godina je bio popularani, a sad nema kontrole, spam je cak i na homepage dosegao, pa ta nepreglednost itd.

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Totalno smeće. Moj cijeli razred ima profil, osim mene i štovanog kolege iv_sa kojeg se isto kao i mene ne da nagovoriti na svakakve bedastoće. Čemu uopće služi da društvena mreža sa kad svoj profil ima svaka (oprostite na izrazu) seljačina sa internetom i IQom većim od mačke? Šibaju gradom sa digitalcima-idiotima (u pevecu kupljeni po 400kn), slikaju sve kaj se mrda i ne mrda i to postaju na facebook, onda njihovi "frendovi" (a sa pola njih su na ratnoj nozi u RL) komentiraju slike tipa - ivica leži mrtav pijan na cesti - a da vidiš komentare sunce ih spržilo - heheheh, XD, LOL, ROFL, i tako te gluposti, smajlići, pitaj vraga šta sve nema tamo............

Svaka ti čast.......potpuno te podržavam!!!!!!!Thumb up!

Intel Core 2 Quad Q8200 4x2,33Ghz GIGABYTE EP31-S3G,FSB1600MHz 4GB DDR2 PC6400 Gainward GeForce 9900GT 1GB HDD WD 640GB SATA2 Kućište CoolerMaster CM690 Napajanje OCZ StealthXtreme 500W
16 godina
odjavljen
To će se dogodit svim društvenim mrežama... Kako dolaze nove tako stare postaju legla spama... Samo čekajte da se nešto novo pojavi....
I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
To će se dogodit svim društvenim mrežama... Kako dolaze nove tako stare postaju legla spama... Samo čekajte da se nešto novo pojavi....

Google Wave

Nemam komentara
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Totalno smeće. Moj cijeli razred ima profil, osim mene i štovanog kolege iv_sa kojeg se isto kao i mene ne da nagovoriti na svakakve bedastoće.

Cijeli tvoj razred su onda seljacine koje nemaju veci IQ od macke,samo ti i tvoj frend ste normalni.

Sum_of_all_fears kaže...

... Šibaju gradom sa digitalcima-idiotima (u pevecu kupljeni po 400kn), slikaju sve kaj se mrda i ne mrda i to postaju na facebook, onda njihovi "frendovi" (a sa pola njih su na ratnoj nozi u RL) komentiraju slike tipa - ivica leži mrtav pijan na cesti - a da vidiš komentare sunce ih spržilo - heheheh, XD, LOL, ROFL, i tako te gluposti, smajlići, pitaj vraga šta sve nema tamo.

Ti si profesionalni fotograf koji doma u svojoj kolekciji ima najskuplje DSLR-ove.Sve sto je ispod 5000€ ti smatras losim.Ono sto se mrda ili ne mrda ti ne slikas.Ti si Chuck Norris,izmisljas sto ces slikati i samo se pojavi na pozadinskom ekranu tvog skupocjenog DSLR-a.Zbilja ima svega i svacega na fejsu ali zar si ne odredujes sam prijatelje ili nemas bolje pa ih se i sam sramis sto sve stavljaju?

Sum_of_all_fears kaže...

...Sam sajt je inače katastrofa - spojit se na to smeće sa bilo čim sporijim od 2mbit je ravno samoubojstvu vješanjem, i još spam! Svi oni requestovi, kvizovi, ovo, ono, komentari, neznam ni sam kakve bedastoće dolaze u neograničenim količinama u email sandućiće. Onda me zovu, neš mi mail ne radi, sve šteka, nemogu otvorit Outlook a ono imaš šta vidi - preko 1500 nepročitanih mailova, spam kakvog nema tamo do zlatnog doba 2000.-2002. godina (prije SP1 i kasnije - XP su magnet za spam i viruse, recite što hoćete). Sve je očajno sporo, pretrpano i jako loše napravljeno... Očajno.

Spajanje na Facebook se vrsi vrlo pocetnicki.Sve sto trebas jest ukucat svoj email i password i stisnuti enter.(al ocito da kod tebe to zahtjeva naprezanje dodatnih mozdanih vijuga).Ja se ponekad pojim preko Edge-a na face i nemam problema.Ostalo se sve samo odvija.Spam?,Requestovi?Kvizovi?Ovo ono?Komentari i neznas sasm kakve sve bedastoce dolaze u neogranicenim kolicinama? E za to trebas imati IQ veci od 10-godisnjeg djeteta da bi si u opcijama znao kontrolirat.Vrlo jednostavno.Sve ti steka,mail ti ne radi,imas preko 1500 spamova(pitam se odakle sve to znas a nemas acc,ali o tome drugom prilikom),spam kakvog nema...bla bla bla...za to ti je odgovor isto par recenica iznad.Neznam kako ti moze biti sve sporo zbog jedne obicne stranice.Ocito da surfas na 486-ici.Ocajno.

Sum_of_all_fears kaže...

...Nemam profil na "fejsu" (joj što mrzim taj naziv, pojeo bi onog ko ga je smislio) niti ću ga ikad napravit. Ne vidim uopće smisao te gluposti. Komenirat slike? Pa ljudi, ajmo na kavu, pokažite te slike u bircu uz kavu i cigaru, pa ćemo ih skomenirat, malo se zaje, a ne po cijele dane visit na tom smeću i slat smajliće. Zuckenbergu svaka čast, našao je zlatnu žilu. Some men's thrash is other man's treasure. Točno je pogodio što se danas traži.

Nemas profil na fejsu? Sumnjiv si mi. Jako. Sto cu ja sada nosit fotic po gradu da frendovima pokazujem slike? Zasto mislis da je bolje ici na kavu i cigaru(koju ni ne konzumiram) nego zezat se s nekime preko facebooka? Sto je sa prijateljima koji studiraju u drugim gradovima pa ih nevidim po par mjeseci? Sto je sa obitelji koja zivi u drugim drzavama? Koliko bi vremena i novaca potrosio kada bi se sa svima nalazio po nekim zadimljenim krcmama :)) Zuckenberg je tocno pogodio sto se danas trazi i ja sam mu zahvalan na tome.

Sum_of_all_fears kaže...

I da ne kompliciram dalje, facebook je po mom mišljenju smeće kakvog nema (ko prokleti lanci sreće). Imam samo msn (radi uštede - ko bi platio račun za mob?) i to mi je previše. Ako me ikad vidite na facebooku znat ćete da sam došao do dna. Jer je facebook i svi njegovi useri (ima par pametnih, na prste ih moreš nabrojat) su dno. Ako ja moram otvarat neki tamo profil da bi se čuo sa frendom i vidio dvije slike njegovog psa onda stvarno...

I opet se vracas na to da je Facebook smece,al koristis jos vece a to je MSN.Ako te vidim na Facebooko to ce znaciti da ces biti prva osoba koju cu ignorirati jer smo svi mi koji koristimo Facebook, a imas nas preko 100 milijuna,dno :)) Dobar ti je taj frend koji stavlja slike svoga psa na fejs,to sve govori :D

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
17 godina
Facebook

Prednosti facebooka:

Ostaješ u kontatu sa ljudima koji su možda daleko, ako cijeli razred ima facebook onda možeš slati obavjeti tipa kad je podjela, za donesti pare za predstavu i sl., što god ko mislio o tome ima i i zabavnih igara za ubiti vrijeme i takmičiti se sa prijateljima (MindJolt Games, Who Has The Biggest Brain, Geo Challenge...), dobar za upoznavanje više ljudi (dvaput mi se dogodilo da sam, nakon što sam dodao neke cure kao prijateljice, upoznao obje i u stvarnom životu), mjesto di ljudi slićnih ideja mogu dijeliti svoje mišljenje i upoznavati ljude sa slićnim interesima.

Mane:

Puno previše glupih aplikacija koje spamaju, mogućnost širenja mržnje među ljudima (razne nazi-orijentirane grupe), zna se izgubiti puno vremena na tome

Sve u svemu, po meni korisna stvar i treabli bi ju imati svi unutra jednog razreda jer olakšava već spomenuto širenje obavjesti. Nitko te ne prisiljava da ispunjavaš išta niti da rješavaš kvizove, igraš igre i sl., samo dođi jednom svaka dva-dana vidjeti ima li kakva poruka da se i tebe tiće jer budimo realno, mnogi zaborave reći takve stvari nekome kad ga sretnu i sl. jer jednostavno odlutaju na druge teme. Ovako obavjest stoji i svi sretni.

Ove probleme o konekciji neću puno komentirati. Nije problem naša konekcija (netko je spominjao 2MBps?) nego njihova tj. taj server je odjednom napadnut sa par milijuna zahtjeva što je brutalna količina podataka i dobro da stranica radi uopće. I uopće nije spora uvijek, ubiti je izneneđujuće brza. Tu i tamo dođe do nekog errora ali sve u svemu gladak rad što god netko rekao.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook

dokle god je dokolice-dosade-slobodnog vremena.. biće i facebook-a..

ovo s raznim "korisnim" razlozima da se koristi je smiješno..Osmijeh

bio je koristan u svojoj prvotnoj zamisli...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Facebook

..facebook je ono što su prije bili razni spomenari,leksikoni ili kakoveć su se zvali..

EDIT:da ne bi bilo nesporazuma..on bi mogao biti koristan,ali u tu svrhu se najmanje koristi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 11:50 (seneka).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Facebook

ja sam svoj profil deaktivirao onog trena kad mi je malac iz ulice, star 8 g., poslao request za prijateljstvo.. tada mi je sjelo u glavu tko je sve na fejsu, upalila se zarulja iznad glave i trenutku prosvjetljenja sam shvatio da ne zelim bit dio te zajednice... steta sto se profil ne moze totalno uklonit:(

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...

ja sam svoj profil deaktivirao onog trena kad mi je malac iz ulice, star 8 g., poslao request za prijateljstvo......

Smijeh..ovo je dobro..da kako odbiti nekog ko ti pošalj zahtjev? a kasnije ga srećeš u školi,faksu ili neznam gdje...

..šta kad te gnjave rođaci,uža famijlija..?

16 godina
neaktivan
Facebook

Meni Fejs sve skupa nije loš

Ali kad vidin komentare ženskih fotografija

"...Joj Supej ti e sjikica, faja, kisa, pusa, vojin te, mwa.." i ta sra*a kosa mi se diže

Preglupo, debilno i praznoglavo

Ali face sve u svemu nije loša stvar za održavanje kontakta sa osobama koej ne vidiš često

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook

facebook je dobra stvar za reklame itd.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

"...Joj Supej ti e sjikica, faja, kisa, pusa, vojin te, mwa.." i ta sra*a kosa mi se diže

Ali face sve u svemu nije loša stvar za održavanje kontakta sa osobama koej ne vidiš često

u potpunosti se slažem. ali nešto najgluplje što sam čuo je kada sam pitao jednu frendicu zašto u porukama na mobitelu piše w umjest v. naime, ona je rekla da joj je ovako puno brze jer mora samo jedamput pritisnuti tipku kako bi došlo w nego da mora triput pritisnuti tipku kako bi napisao v.

16 godina
thuglife kaže...

Je to je istina sa sjikica, pusica, mwa i sl. Medjutim ( vi mladji ste odrasli uz facebook i slične produkte ) ja se sjećam da su cure tako i prije govorile kad nije niti neta ( mislim ovako globalno da svaka baba ga ima ). negdje sam pročitao da je taj facebook kao što su prije bili spomenari ( ako čak nije bio tu jedan post ) i u tim spomenarima se uvijek tako pisalo. tako da to non stop gunđanje vam pada u vodu jer to nije zbog facebooka nego su cure takve. tako izražavaju ljubav jedne prema drugima. 

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
thuglife kaže...

Je to je istina sa sjikica, pusica, mwa i sl. Medjutim ( vi mladji ste odrasli uz facebook i slične produkte ) ja se sjećam da su cure tako i prije govorile kad nije niti neta ( mislim ovako globalno da svaka baba ga ima ). negdje sam pročitao da je taj facebook kao što su prije bili spomenari ( ako čak nije bio tu jedan post ) i u tim spomenarima se uvijek tako pisalo. tako da to non stop gunđanje vam pada u vodu jer to nije zbog facebooka nego su cure takve. tako izražavaju ljubav jedne prema drugima. 

sad mi me podsjetio na one dane u osnovnoj...Nevinašce

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina

Hehe to su bili dani!

16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Hehe to su bili dani!

da za postove spomenar a za kvizove leksikon

16 godina
neaktivan
Facebook

Instalirao sam greasemonkey zbog onih kvizova i do nedavno je radilo sve 5,a sad mi više ništa ne pokazuje kada je uključen,znači blokira sve postove,jel zna netko o čemu se radi.Hvala.

E8400,ASUS P5Q PRO,HD4850
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Facebook

za mene je facebook kao i dernek.ba  obično smeće, samo za seljake koji su željni interneta pa misle da su face što imaju profil, a neznaju ni igru ili program instalirati, a o instalaciji windovsa da i ne govorimo

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Facebook

mislim, kada vidim one svoje u razredu koji žive za facebook i  dernek.ba cijeli dan sjede i postavljaju neke glupe galerije slika, a meni govore sto ja 2-3 sata dnevno poigram CoD4

2 1 hvala 0
15 godina
danijel0000 kaže...

ja sam svoj profil deaktivirao onog trena kad mi je malac iz ulice, star 8 g., poslao request za prijateljstvo.. tada mi je sjelo u glavu tko je sve na fejsu, upalila se zarulja iznad glave i trenutku prosvjetljenja sam shvatio da ne zelim bit dio te zajednice... steta sto se profil ne moze totalno uklonit:(

Moze, http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
16 godina
Facebook

Sve vam se to događa jer s eneznate postavit kako treba prema tome. Ja i dalje imam svojih 25 prijatelja u križ i to koje znam. bilo mi je nekoliko ljudi poslalo da me dodaju medjutim pošto ih neznam nisam ih primio. jer ja facebook koristim isključivo za održavanje starih veza sa prijateljima koje ne vidim svaki dan. a vi dodajete svakog i primate svakog. ili recimo dodavanje gradonačelnika, slavnih lica, sportaša itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 23:10 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Facebook

ko do vas ima facebook ja ima

michael
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

FACEBOOK = Baza podataka za CIA.

Lijepo upisu vase ime, pogledaju s kime se druzite, gdje izlazite, koga poznate, sve sto radite...

I dalje ne razumijem ljude koji uploadaju svakakve slike na Facebook. Mislim sve je to lijepo podijeliti slike sa ostalima, ali ipak malo privatnosti neka sacuvaju... Isto u zadnje vrijeme vidim ljudi idu vani i dok su u disku oni udu preko moba na fejs i napisu kako je ovdje spica... Pa mislim kako ti moze biti spica vani ako ti ulazis na fejs prek moba... Ideja Facebooka je odlicna, ali ljudi jednostavno postanu previse ovisni o tome te svatko moze provjeriti sve o tebi, pogledati tvoje slike itd...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

FACEBOOK = Baza podataka za CIA.

Lijepo upisu vase ime, pogledaju s kime se druzite, gdje izlazite, koga poznate, sve sto radite...

[...]

Velika LOLčina!

Stvarno nema razloga za takvu paranoju. Nema smisla da vladine agencije njuškaju po petini milijarde ljudi. Em košta previše, em nema toliko vremena. Usto, ima CIA korisnijih i provjerenijih izvora od Facebooka.

http://www.facebook.com/policy.php

Ovo trebaš pročitati prije nego što se prijaviš. Piše i koja riječ o privatnosti. Dovoljno je znati da je Facebook pod nadzorom TRUSTe-a, privatne i neovisne agencije za zaštitu korisnika interneta.

Pa da se CIA koristi podacima s Facebooka, doznalo bi se za to, pa to ne bi bila samo šaputanja onih-koji-ne-vole-Facebook (nije da ga ja volim, već sam neutralan).

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina
Facebook

Moje mišljenje o facebooku - KLIK!

Pročitati što detaljnije Smijeh

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Velika LOLčina!

Stvarno nema razloga za takvu paranoju. Nema smisla da vladine agencije njuškaju po petini milijarde ljudi. Em košta previše, em nema toliko vremena. Usto, ima CIA korisnijih i provjerenijih izvora od Facebooka.

http://www.facebook.com/policy.php

Ovo trebaš pročitati prije nego što se prijaviš. Piše i koja riječ o privatnosti. Dovoljno je znati da je Facebook pod nadzorom TRUSTe-a, privatne i neovisne agencije za zaštitu korisnika interneta.

Pa da se CIA koristi podacima s Facebooka, doznalo bi se za to, pa to ne bi bila samo šaputanja onih-koji-ne-vole-Facebook (nije da ga ja volim, već sam neutralan).

Ako si u toku, bilo je problema sa Facebookom kada su najavili da ljudi nemogu obrisati account te da slike ostaju u vlasnistvu Facebooka...

Mozda izgleda smijesno to da CIA se koristi sa podacima Facebooka, ali kak mozes znati da nije istina, mislim nemaju svi dosje, a dosta ljudi ima Facebook te na njemu mozes dosta toga saznati... Isto tako sam citao da su ulovili Skinheadse te da su kao dokaz protiv njih iskoristili 15 slika koje su uzeli sa Facebooka... Jednostavno, cim ti uploadas sliku gore ona je prakticki njihovo vlasnistvo...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
odjavljen
Facebook

Prvo sam mislio da je to tesko s*anje... Moram, priznati, onako iz prica...

Nisam se niti pokusao registrirati na to... Onda sam kod prijatelja vidio da nije tesko, nego enormno s*anje...

No, ljudima koji su to 'razvili' treba cestitati, sto je je...

Tu postoji toliko mogucnosti za gubljenje vremena da je to nepojmljivo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mrgud Veliki kaže...

Prvo sam mislio da je to tesko s*anje... Moram, priznati, onako iz prica...

Nisam se niti pokusao registrirati na to... Onda sam kod prijatelja vidio da nije tesko, nego enormno s*anje...

No, ljudima koji su to 'razvili' treba cestitati, sto je je...

Tu postoji toliko mogucnosti za gubljenje vremena da je to nepojmljivo...

PA da je, inace neznam koji je se problem registrirati, ali i ti mores napravit stranicu kao facebook, samo tribas nac skriptu, a to i nije tako tesko, samo problem nestoji tu nego negdje drugo!

Ja imam facebook, koristim ga za gluposti, ukratko nekoristim ga, tko je god na njemu nema pojma na komp (govorim u mom slucaju ali i opcenito), kazu sad da onaj ko nije na faceu kao i da nepostoji, lol e bas zato sam rjetko na njemu.

Inače on je dobar za one koji neznaju na komp, i za sve koji oce chatat ili cut se s nekima koje nisu dugo vidjeli i sl.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 4:17 (markoal).
16 godina
neaktivan
Facebook

Ja ga slučajno obrisala, i nije mi zao bas mi je lijepoSmijeh

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice