vrijeme je da mobiteli krenu putem auto industrije. novi model svakih 5 6 godina. ovo sto gledamo zadnjih xy godina su sami redizajnevi, cak ni to.
Samsung Galaxy S26 navodno neće biti predstavljen
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.751
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš... I dalje se čudim da je svake godine "novi". Ako ne stave veći senzor (u ultra pogotovo) i naprave masni overhaul kamere + brže punjenje, ono minimalno 10min kraće, bolje da ni ne izdaju. 2mm sim-tam, AI feature sim-tam i nova brojka u nazivu nema nekog smisla.
Čak i neka suluda novokovanica bi dobro došla...
On topic, imam S24 i baterija mu je toliko loša da bi ga rado zamijenio. That being said, cura mi još koristi moj stari S10 - ne vidim bitan napredak od tada, osim što S10 ima zakrivljene rubove, djeluje tanje i bolje leži u ruci...
Barjaktar, stjegonoša, zastavnik, ... bila bi to riječ godine i moguće nagrađena a jako je bitna da više izbacimo flagšip pridjev za mobitele, koji je jako iritantan pravim Hrvatima i ostalim Južnom Slavenima.
https://vukajlija.com/flegsip
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Meni je riječ "Flagship" top, označava najvišu/najveću klasu nečega. "Flagship" je izvorno riječ iz pomorstva. Prije ohoho glavni brod admirala u floti nosio je posebnu zastavu da pokaže da je vođa zato su ga nazvali "Flagship". Trenutno mi nema riječi koja bi mogla zamjeniti značaj te riječi. Kad vidim kraj mobitela riječ Flagship, to je to , the best, nema bolje.