Meta Platforms gasi Facebookov Messenger za deskto

poruka: 13
|
čitano: 3.157
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Meta Platforms gasi Facebookov Messenger za deskto".
8 godina

sto koristiti dalje?

masovno ja i ljudi oko mene koriste ovaj app za komunikaciju preko racunala

whatsup i viber ne dolaze u obzir jer su smeca koja rade preko mobitela i mobilnog broja

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Meta Platforms gasi Facebookov Messenger za de
registracija kaže...

sto koristiti dalje?

masovno ja i ljudi oko mene koriste ovaj app za komunikaciju preko racunala

whatsup i viber ne dolaze u obzir jer su smeca koja rade preko mobitela i mobilnog broja

A ništa... Messenger na mobitelu... Jbg.

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
A ja se pitam ko normalan koristi pc app za fejs i messenger kad postoji web page koji radi bolje
Moj PC  
5 1 hvala 0
8 godina
Spiridon kaže...

A ništa... Messenger na mobitelu... Jbg.

dopisivanje preko mobitela nema smisla, tipkanje traje 10x duze. pogotovo sto je laptop ispred mene

8 godina
dax-lax kaže...
A ja se pitam ko normalan koristi pc app za fejs i messenger kad postoji web page koji radi bolje

app za instat chat?

zar ne svi? 

moj put je isao od icq, msn, skype, fb msg -> ?

na web stranicu facebooka skoro ni ne idem, preuzeli su je starkelje i cukijevi debilni algoritmi. app za site nisam ni znao da postoji

8 godina

ako zbilja ima neko preporuku neka napise. znaci instant chat bez da moram imat svoj ili tudji broj mobitela

0 0 hvala 0
15 godina
registracija kaže...

ako zbilja ima neko preporuku neka napise. znaci instant chat bez da moram imat svoj ili tudji broj mobitela

Slack

9 godina
Mesenger na webu možete otvorit kao messenger app ali unutar web preglednika i spremit link.

0 0 hvala 1
14 godina
T700 kaže...
Mesenger na webu možete otvorit kao messenger app ali unutar web preglednika i spremit link.

Jel treba download app?

Gdje spremiti link? Kao bookmark?

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
Spiridon kaže...
T700 kaže...

Jel treba download app?

U chromeu kad si na stranici, gore desno 3 točke ispod x-a, cast, save & share, install page as app, nazovi kak hoćeš i install.

1 1
2 2
3 3
4 4
8 godina
T700 kaže...

vidis tog se nisam ni sjetio mada koristim od gugla skoro sve alate tako. dali ima razlike izmedju tog i nativne app od messengera?

9 godina
dax-lax kaže...
Spiridon kaže...
T700 kaže...

Jel treba download app?

U chromeu kad si na stranici, gore desno 3 točke ispod x-a, cast, save & share, install page as app, nazovi kak hoćeš i install.

možete čak ići na "create shortcut" i kreirate ikonicu na desktopu kao da imate tu aplikaciju,a  zapravo  se samo otvara stranica u chromeu. 

Spiridon 

16 godina

Pa Messanger iz MS Storea i nije bila ništa drugo nego PWA aplikacija. Znači, kako gore kolega kaže i imate opet app. Ako ne koristite čvoljavi Chrome, istu stvar možete napraviti i preko Edgea, njega bar svi imamo, htjeli mi to ili ne. Da, Messanger je zgodan jer se ne vezuje na brojeve mobitela, ali ja sam se davno razdružio s njime, od onog vremena kada su ga ukinuli kao samostojeću app i vezali uz račun za Fekbuk.

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice