sto koristiti dalje?
masovno ja i ljudi oko mene koriste ovaj app za komunikaciju preko racunala
whatsup i viber ne dolaze u obzir jer su smeca koja rade preko mobitela i mobilnog broja
sto koristiti dalje?
whatsup i viber ne dolaze u obzir jer su smeca koja rade preko mobitela i mobilnog broja
sto koristiti dalje?
A ništa... Messenger na mobitelu... Jbg.
A ništa... Messenger na mobitelu... Jbg.
dopisivanje preko mobitela nema smisla, tipkanje traje 10x duze. pogotovo sto je laptop ispred mene
app za instat chat?
zar ne svi?
moj put je isao od icq, msn, skype, fb msg -> ?
na web stranicu facebooka skoro ni ne idem, preuzeli su je starkelje i cukijevi debilni algoritmi. app za site nisam ni znao da postoji
ako zbilja ima neko preporuku neka napise. znaci instant chat bez da moram imat svoj ili tudji broj mobitela
ako zbilja ima neko preporuku neka napise. znaci instant chat bez da moram imat svoj ili tudji broj mobitela
Slack
Jel treba download app?
Gdje spremiti link? Kao bookmark?
Jel treba download app?
U chromeu kad si na stranici, gore desno 3 točke ispod x-a, cast, save & share, install page as app, nazovi kak hoćeš i install.
vidis tog se nisam ni sjetio mada koristim od gugla skoro sve alate tako. dali ima razlike izmedju tog i nativne app od messengera?
Jel treba download app?
U chromeu kad si na stranici, gore desno 3 točke ispod x-a, cast, save & share, install page as app, nazovi kak hoćeš i install.
možete čak ići na "create shortcut" i kreirate ikonicu na desktopu kao da imate tu aplikaciju,a zapravo se samo otvara stranica u chromeu.
Pa Messanger iz MS Storea i nije bila ništa drugo nego PWA aplikacija. Znači, kako gore kolega kaže i imate opet app. Ako ne koristite čvoljavi Chrome, istu stvar možete napraviti i preko Edgea, njega bar svi imamo, htjeli mi to ili ne. Da, Messanger je zgodan jer se ne vezuje na brojeve mobitela, ali ja sam se davno razdružio s njime, od onog vremena kada su ga ukinuli kao samostojeću app i vezali uz račun za Fekbuk.