Explorer ne otvara neke stranice

poruka: 4
|
čitano: 7.385
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Naime neke stranice otvara skroz normalno a neke kao(www.pbz.hr,www.24sata.hr,www.moneybookers.com..............) nema sanse da otvori.Sta je interesantno moneybookers mi je otvarao do danas i odjednom nista.Probao sam Firefox i dogadja se ista stvar.Skenirao sve sa NOD32  i spyboot-om i nista. Molim za pomoc ,sta da radim. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Explorer ne otvara neke stranice
zoran066 kaže...

Naime neke stranice otvara skroz normalno a neke kao(www.pbz.hr,www.24sata.hr,www.moneybookers.com..............) nema sanse da otvori.Sta je interesantno moneybookers mi je otvarao do danas i odjednom nista.Probao sam Firefox i dogadja se ista stvar.Skenirao sve sa NOD32  i spyboot-om i nista. Molim za pomoc ,sta da radim. Hvala

Pokusaj privremeno onesposobiti Hosts file (prije ovoga uradi backup),moguce je da SpyBot ubacio url u Hosts pa ti blokira stranice.
Hosts file se nalazi u C:\Windows\System32\drivers\etc otvori ga notepadom i obrisi sve IP adrese (ovo samo kao proba) i vidi dali ce problem nestati.
Zapamti napraviti backup Hosts-a.
U exploreru vidi pod restricted sites dali se mozda nalaze spomenute strane.Ako se nalaze onda se nalaze i u Hosts file 
0100110001100001011110100110000101110010011101010111001101001100011011110110111001100 111
17 godina
neaktivan

Pošto ne ovisi o IE-u i kažeš da nema Spywarea ja bi probal redom:

1. maknut SpyBot i onu njegovu rezidentnu zaštitu, maknul čak i NOD32 i bilo koji program koji ima mogućnost provjere i filtriranja web prometa jer moguće da zeza

2. popraviti TCP/IP (googlaj fix tcp ip software)

3. ako postoji ADSL router provjeril bi kolka je MTU vrijednost

4. resetiral bi ADSL i ponovo kofiguriral

5. možeš bacit pogled i u hosts file no vjerovatno je prazan....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ako imaš WinXP ubaci instalacijski CD od windowsa i pokreni Run i ukucaj sfc /scannow.... i pričekaj....Također obriši sve zaštitne programe (NOD32, Spybot) i ponovno instaliraj, ali ovog puta najnovije verzije!Također, ako koristiš Win XP bilo bi dobro instalirati SP3, a ako vistu koristip SP1

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice