Naime neke stranice otvara skroz normalno a neke kao(www.pbz.hr,www.24sata.hr,www.moneybookers.com..............) nema sanse da otvori.Sta je interesantno moneybookers mi je otvarao do danas i odjednom nista.Probao sam Firefox i dogadja se ista stvar.Skenirao sve sa NOD32 i spyboot-om i nista. Molim za pomoc ,sta da radim. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime neke stranice otvara skroz normalno a neke kao(www.pbz.hr,www.24sata.hr,www.moneybookers.com..............) nema sanse da otvori.Sta je interesantno moneybookers mi je otvarao do danas i odjednom nista.Probao sam Firefox i dogadja se ista stvar.Skenirao sve sa NOD32 i spyboot-om i nista. Molim za pomoc ,sta da radim. Hvala
Pošto ne ovisi o IE-u i kažeš da nema Spywarea ja bi probal redom:
1. maknut SpyBot i onu njegovu rezidentnu zaštitu, maknul čak i NOD32 i bilo koji program koji ima mogućnost provjere i filtriranja web prometa jer moguće da zeza
2. popraviti TCP/IP (googlaj fix tcp ip software)
3. ako postoji ADSL router provjeril bi kolka je MTU vrijednost
4. resetiral bi ADSL i ponovo kofiguriral
5. možeš bacit pogled i u hosts file no vjerovatno je prazan....
Ako imaš WinXP ubaci instalacijski CD od windowsa i pokreni Run i ukucaj sfc /scannow.... i pričekaj....Također obriši sve zaštitne programe (NOD32, Spybot) i ponovno instaliraj, ali ovog puta najnovije verzije!Također, ako koristiš Win XP bilo bi dobro instalirati SP3, a ako vistu koristip SP1