Nemogu vjerovati da je posiljka koja je isla obicnom postom dolsa prije USPS-a Priority Maila.Ovo s obicnom je bilo poslano 3 dana prije.
Neznam vidjeti cu jos za rame?!
Nemogu vjerovati da je posiljka koja je isla obicnom postom dolsa prije USPS-a Priority Maila.Ovo s obicnom je bilo poslano 3 dana prije.
Reci prodavacu da ti šalje nove,ako nece trazi novac od ebay-a.
Neide to samo tako, onda bi sta god dobiješ mogao ić na dispute i tražit još. Ako ti rami ne valjaju pošalješ ih natrag i dobiješ druge. Poštarina te košta ali tako ti je to kad takve stvari kupuješ preko ebaya...pogotovo rami...pa nevjerujem da su bili duplo jeftiniji nego u RH? A ovdje imaš garanciju i gotovo nikakve troškove kad neš rikne.
Ebay je zakon za neke stvari, ali rame nikad nebi kupio preko ebaya jer znam da znaju odlazit samo tako, pa i kad ideš u dućan u RH, kupiš dodješ doma a oni neispravni...rami su previše nepouzdani da bi s njima riskirao preko ebaya, a premala razlika u cijeni u odnosu na domaću ponudu.
Dopuštam da su tvoji možda bili extra jeftini ali generalno nisu neke ogromne razlike u ramu.
ma taj priority mail ti je ja mislim kao i običan mail samo ima tracking number.
Express je brzo slanje.
Neide to samo tako, onda bi sta god dobiješ mogao ić na dispute i tražit još. Ako ti rami ne valjaju pošalješ ih natrag i dobiješ druge. Poštarina te košta ali tako ti je to kad takve stvari kupuješ preko ebaya...pogotovo rami...pa nevjerujem da su bili duplo jeftiniji nego u RH? A ovdje imaš garanciju i gotovo nikakve troškove kad neš rikne.
Ebay je zakon za neke stvari, ali rame nikad nebi kupio preko ebaya jer znam da znaju odlazit samo tako, pa i kad ideš u dućan u RH, kupiš dodješ doma a oni neispravni...rami su previše nepouzdani da bi s njima riskirao preko ebaya, a premala razlika u cijeni u odnosu na domaću ponudu.
Dopuštam da su tvoji možda bili extra jeftini ali generalno nisu neke ogromne razlike u ramu.
ma taj priority mail ti je ja mislim kao i običan mail samo ima tracking number.
Express je brzo slanje.
Znaci narucio sam jedne rame ali one ne pasu u moj komp.Tako da sam se ja sam sam zahebo.Seller je rekao da ce vidjeti sta ce uraditi.
Kako se salje to postom.Jel moram ja sta kupovati ili odem na postu oni izvagaju naplate upakiraju i posalju?
Kako mislis ne pasu? Ako su neispravne onda mozes vratiti i traziti novac natraga ali ako si uzeo pogresnu vrstu ne vidim razloga da ti vrate novac.
Kako mislis ne pasu? Ako su neispravne onda mozes vratiti i traziti novac natraga ali ako si uzeo pogresnu vrstu ne vidim razloga da ti vrate novac.
Ogresne sam uzeo
To je tvoj problem. Njihova dobra volja je da ti vrate novac.
To je tvoj problem. Njihova dobra volja je da ti vrate novac.
Znam.Nisam ja sebi kupovao neku frendu.Ali svejedno ce dobro proci i ako proda jel je to platio 40 kuna a kod nas dodju 200 kn novi.
Nije valjda da ces nesto sto si platio 40 kn vracati u SAD ili gdje vec???????
Baci to ili prodaj i kupi druge.
Tako je.
Poštarina do SAD-a (sa tracking numberom jer samo takve priznaje Ebay) košta više od 40 kn.
S obzirom na to kakvu si glupost napravio,i nije neki gubitak.
sta kazete na ovo
,dali je to sigurno kupit(dali je ispravno)
http://cgi.ebay.com/Logitech-G25-Computer-Racing-Wheel-Set-/260648493442?pt=LH_DefaultDomain_0
Vidoviti smo pa znamo iz slike procijeniti jel ispravno i da li prodavač laže(iako ima 100% feedback).Lol.
Pa boga ti,postavi pitanje prodavaču umjesto da nas zaje*avaš tu...
Uostalom,napisao je "Excellent working condition".Znači ispravan je.
Što očekuješ da ti mi sad kažemo?
A uostalom,lik uopće ne šalje u Hrvatsku(samo u SAD).
Nauči se čitati aukcije.
pa imam u SAD reodbinu !
Pa nisam nikad kupovao na ebayu pa pitam koliko je % ispravnih stvari,i dali mi ebay moze dati potvrdu da nije prevara ili neko
Ako piše da je ispravno,i prodavač ima 300+ ocjena onda valjda i je ispravno.
Koliko je ispravnih stvari na ebayu u točnim postocima nitko ne zna,ali velika većina predmeta je ispravna.
O svemu ostalom je tu pisano 101 put,pročitaj cijelu temu ili odi na ebay/paypal help site
Uostalom, i da nije ispravno nemoze te zeznit jer imas dispute program koji funkcionira odlicno. Bilo preko e-baya bili preko PP.
Sve pohvale za Ebay,svakim danom me sve više iznenađuje!
Evo i jedan slika:(ovo kod nas nisam mogao naci ispod 50kn)
http://yfrog.com/5gnewbitmapimage2wrp
Lijep Pozdrav!
Lijep Pozdrav!
Ih sto si se natrosio :)
Lijep Pozdrav!
a jel free postarina ?
a jel free postarina ?
2 dolara je poštarina,ali za 10 kuna sam dobio 5 prekidaca koji kod nas kostaju 15kuna (jedan).
ja planiram uzet neki cooler. led pa razgledam sta je naj jeftinije za ram da kupim ili obicni
ja planiram uzet neki cooler. led pa razgledam sta je naj jeftinije za ram da kupim ili obicni
Sta hoces kupiti,kuler za rame ili ventilator za kučište?
Ovo je bilo pitijski... ovisi di stavis zarez :)
oboje mi pase za kuciste bi led cooler a za rame obicni ....
mislim oko 5dollara za cooler dat da vidim
e imam problem curi se izgrebo ekran an mobu i sada naso na ebayu drugi.. pise 10$ freeshiping e sada koliko ja placam placam li carinu do koje cifre se placa carina i dali se placa posta sta ti dode doma di se to podigne i to prvi slucaj da kupujem preko ebaya pa ono...
jer ako se ne placa carina do 300kn onda bih si uzo hrpu ledica od 5w :D
e imam problem curi se izgrebo ekran an mobu i sada naso na ebayu drugi.. pise 10$ freeshiping e sada koliko ja placam placam li carinu do koje cifre se placa carina i dali se placa posta sta ti dode doma di se to podigne i to prvi slucaj da kupujem preko ebaya pa ono...
jer ako se ne placa carina do 300kn onda bih si uzo hrpu ledica od 5w :D
Neces platit carinu na $10.
Ne placa se carina do 160 kn, to smo jedno 245 puta napisali do sada!!!
Koliko ja znam nije, jer ne koristi komunikaciju nikakvu bežičnu. To je obični tv reciever
Samo pripazi da ako želiš t ospojit na kućnu antenu moraš nabavit i konverter na ovaj mali konektor
Koliko ja znam nije, jer ne koristi komunikaciju nikakvu bežičnu. To je obični tv reciever
Samo pripazi da ako želiš t ospojit na kućnu antenu moraš nabavit i konverter na ovaj mali konektor
Pa cini mi se da se dobije mala antenica.
Imate li vi kakve preporuke?
Dobiješ antenu, ali ja t ipišem AKO je smiliš spojit na občnu kućn uili vanjsku antenu onda trebaš konverter sa običnog konektora na taj mali koij imaš na usb-u