eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.382.842
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: eBay - pitanja i odgovori
logic kaže...

Ocigledno   moze.

Kakav odgovor.

17 godina
neaktivan

Kakvo pitanje takav odgovor. Sta si ti zelio? da ti kazemo da ne vjerujes svojim ocima?

I tu si prvi dan. Budi sretan da ti itko dogovori. 

:)
15 godina
protjeran
logic kaže...

Kakvo pitanje takav odgovor. Sta si ti zelio? da ti kazemo da ne vjerujes svojim ocima?

I tu si prvi dan. Budi sretan da ti itko dogovori. 

-.-"

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Osim sto su u istoj zgradi ;)

Cisto sumnjam da ce mu tata ista moci pomoci osim ako licno zna carinika. 

kod nas nisu -.- , pošta nam je pored glavnog suda a carina u tvrđi, iako je tamo isto manji poštanski ured ali ono, 1 šalter.

Dont bug me!
15 godina
protjeran
eBay - pitanja i odgovori

Jel mi može neko nac crni kabel za DVD pogon??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
keš123 kaže...

Jel mi može neko nac crni kabel za DVD pogon??

sve si nam rekao.....   -.-

1. Zašto crni ?

2. Kabel za šta ? Naponski, Data ?

3. kakav CD pogon ? SATA ili ATA ?

4. Ako ništa ovoga, jeli riječ o prijenosnom USB dvd-pogonu ?

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 20:14 (pbandov).
17 godina
neaktivan

Zar ne vidite da podj...a. Niko ne moze biti toliko glup ako zna doci na forum. 

:)
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

1. Zašto crni ?

Tak ocu crni,DVD pogon tu valjda ide sata kabel!Normalni DVD pogon!Nes tipa ovog ali treba biti dupo duzi.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=250597846922&Category=74941&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 20:33 (keš123).
15 godina
neaktivan
keš123 kaže...
pbandov kaže...

1. Zašto crni ?

Tak ocu crni,DVD pogon tu valjda ide sata kabel!Normalni DVD pogon!Nes tipa ovog ali treba biti dupo duzi.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=250597846922&Category=74941&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

boja ti neigra nikakvu ulogu tu.A sad duplo dulji nzm dali češ naći, to ti je DC struja što znači da ima gubitaka.Što veća duljina to veći gubitci.....nisam dosad vidio duplo dulje SATE

Dont bug me!
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

boja ti neigra nikakvu ulogu tu.A sad duplo dulji nzm dali češ naći, to ti je DC struja što znači da ima gubitaka.Što veća duljina to veći gubitci.....nisam dosad vidio duplo dulje SATE

Ja zelim da su crni nebitno,sta se duljine tice sad imam crveni kabel koji je duplo duzi od crnog (koji je za HARD)...Tako da moram nac duzi...

15 godina
neaktivan

treba ti dulji od 90 cm ??

Dont bug me!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

Ima valjda neki stnadard,ovaj kaj imam je 50 cm tako da mi treba negdje 80-90 koja je sljedeca duzina??

15 godina
neaktivan
keš123 kaže...
pbandov kaže...

Ima valjda neki stnadard,ovaj kaj imam je 50 cm tako da mi treba negdje 80-90 koja je sljedeca duzina??

45 je standardna, 90 je duplo dulja, rijeđe češ ih naći, evo ti link, nema crne  -.-

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=280501560570&Category=74941&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

Dont bug me!
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

45 je standardna, 90 je duplo dulja, rijeđe češ ih naći, evo ti link, nema crne  -.-

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=280501560570&Category=74941&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

Hvala,idem trazit crne nema druge...

15 godina
neaktivan
keš123 kaže...
pbandov kaže...

Hvala,idem trazit crne nema druge...

nzm u čemu je fora, ako ti tolko crna bitna, pa naruči ovu i obojaj je u crno....

Dont bug me!
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

nzm u čemu je fora, ako ti tolko crna bitna, pa naruči ovu i obojaj je u crno....

Haha a kud cu sad bojat,mora bit crna jel se crvena ne uklapa u kuciste.

15 godina
neaktivan
keš123 kaže...
pbandov kaže...

a jbg onda nečeš spojiti DVD i PC.Šta da kažem, ko da će itko gledati u kučište a makar da i gledali koga briga za nijansu boja pa makar da dugu imao u kučištu, važno da radi ko pila a ne da ideš na uzor applea.Sve na estetiku :P

Dont bug me!
16 godina
protjeran

Frend si hoce kupiti komp preko E-baya i sveukupno bi ga doslo oko 200 $ (ja mu slagao).Nije los komp (2-jezgreni proc 2.6,2  gb rama,1 gb graficka).

Koliko mu je o isplativo i hoce li biti carine (PDV-a) na to?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pbandov kaže...
keš123 kaže...
pbandov kaže...

a jbg onda nečeš spojiti DVD i PC.Šta da kažem, ko da će itko gledati u kučište a makar da i gledali koga briga za nijansu boja pa makar da dugu imao u kučištu, važno da radi ko pila a ne da ideš na uzor applea.Sve na estetiku :P

A pusti čovjeka nek slaže, ni men ito nikad ne igra ulogu, ali sigurno se radi da ima kućište sa plexiem, koje je i unutra all black pa joće da mu sve bude crno.

Perkan777 kaže...

Frend si hoce kupiti komp preko E-baya i sveukupno bi ga doslo oko 200 $ (ja mu slagao).Nije los komp (2-jezgreni proc 2.6,2  gb rama,1 gb graficka).

Perkane Perkane, daj ti malo to pojasni...jel našao složeni, ili kupuje djelove zasebno? ako kupuje zasebno dijelove onda sumnjam da mu ispada ukupno samo 200usd, ili si možda zaboravio uračunati poštarinu u te cijene? Dijelovi novi ili polovni? u blister pakiranju ili bez kutija, jel ide sve zajedno u jednom paketu, ili će to stići u više paketa od raznih prodavača...? Niš nam nisi rekao.

16 godina
tnakir kaže...
miki1981 kaže...

Potpuno si u krivu. Refurbished/renew itd sve je to isto i znači da je funkcionalno ali uvijek je moguće da se vidi nešto. Odi pa se raspitaj, radim s time već dugo vremena pa znam. I sa HP-om i sa nekim drugim brandovima.

Nikad ništa jako, to ne, ali tu i tamo da je neka minorna ogrebotinica na nebitnim dijelovima to je.

EDIT: na ovaj post gore - pa to i govorim, ako nešto bude bit će minorno. Ali sad ovisi od čovjeka do čovjeka, neki jednostavno ni za koju cijenu neće takav proizvod, iako više od 80% ljudi nema ništa protiv ako je cijena niža.

Kad je u pitanju Logitech ja radije uzmem novo. Jer opet na kraju izadje.. khm... duplo jeftinije u neku ruku :)

Takodjer uzimam vani jer me izadje dosta jeftinije. Evo taman mi jucer dosao MX Performance mouse i MX Revolution (jbg, fetish). Mogu reci da je MX Revolution 5x bolje ergonomski dizajniran nego Performance. Da bar ima senzor ko Performance :(

gdje si kupio odnsono gdje kupuješ?

16 godina
protjeran
miki1981 kaže...
pbandov kaže...
keš123 kaže...
pbandov kaže...

A pusti čovjeka nek slaže, ni men ito nikad ne igra ulogu, ali sigurno se radi da ima kućište sa plexiem, koje je i unutra all black pa joće da mu sve bude crno.

Perkan777 kaže...

Perkane Perkane, daj ti malo to pojasni...jel našao složeni, ili kupuje djelove zasebno? ako kupuje zasebno dijelove onda sumnjam da mu ispada ukupno samo 200usd, ili si možda zaboravio uračunati poštarinu u te cijene? Dijelovi novi ili polovni? u blister pakiranju ili bez kutija, jel ide sve zajedno u jednom paketu, ili će to stići u više paketa od raznih prodavača...? Niš nam nisi rekao.

U dijelovima i sve od razlicitih prodavaca.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina

I opet nisi niš rekao...pa jesi vidio šta sam te sve pitao? Ako hoćeš bar donekle točan odgovor onda odgovori na ono šta te pitamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Neki dijelovi su polovni (maticna) a neki novi.Sve kupujem zasebno.Uracunao sam postarinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve preko 160 kn podliježe carini.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

Neki dijelovi su polovni (maticna) a neki novi.Sve kupujem zasebno.Uracunao sam postarinu.

Na neke od polovnih djelova moguće da nećeš platit pdv, a na ove nove najvrejoatnije hoćeš. Naravno opet nisi odgovori ošta sam te pitao, onaj dosta bitan dio o pakiranju...jer moguće i da nove stvari ako su bez kutije, tj izgledaju kao polovnem a nemaju baš neku veliku vrijednost ne platiš poštarinu.

@F1-IVO - ma to je istina zakonski, ali dosta stvari zna proć veće vrijednosti bez naplate PDV-a...barem meni u Rijeci

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 11:40 (miki1981).
17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

@F1-IVO - ma to je istina zakonski, ali dosta stvari zna proć veće vrijednosti bez naplate PDV-a...barem meni u Rijeci

I ja sam iz Rijeke i znalo se dogodit da prođe ali ovisi o cariniku tako da nije sigurno otpisat carinu a nakraju naletiš na carinika koji ti je uredno spraši:)

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina

Naravno, zato uvijek treba računat kao da ćeš dobit PDV, pa ako prodje bez onda super...

Kao i sa procevima....ako kupuješ proc naslijepo računaš da se ne može niš otključat, a ako može i bude stabilan -- zakon

EDIT - mozda se i znamo onda...kad si iz Rijeke...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 11:47 (miki1981).
16 godina
protjeran
miki1981 kaže...

Naravno, zato uvijek treba računat kao da ćeš dobit PDV, pa ako prodje bez onda super...

Kao i sa procevima....ako kupuješ proc naslijepo računaš da se ne može niš otključat, a ako može i bude stabilan -- zakon

EDIT - mozda se i znamo onda...kad si iz Rijeke...

Ja sam isto iz Rijeke.

15 godina
neaktivan

I ja sam iz Rijeke... Ćemo bit frendovi svi sad?

Što se tiče carine, desetak igara što iz SAD-a, što iz VB ili Švicarske su stigle (vrijednost 270kn+), nisam carinu platio na nijednu. Dvije sam naručio nakon promjene cijene koja se carini (1.1/1.2).

E sad, dosta toga ovisi o veličini paketa (ne, ne mislim na to) jer je PS3/PC/XBox igra u paketu manjem od npr. podloge za miš. Procesor će ubaciti u još manji paket, ali matičnu ili grafičku neće. O kućištu da ne govorim. Ako mu se isplati to novo kupiti, neka uzme... Ali nek ima na umu da bi trebao ostaviti rezernih barem 200kn sa strane. I neka ne naručuje sve u roku dva dana, neka to proširi u tjedan dana (tako da pošaljitelji šalju npr. jednu komponentu u dva dana, da ne dođe situacija da ti MBO, GFX i HDD dođu u istom danu, onda će opalit carinu).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Universal kaže...

I ja sam iz Rijeke... Ćemo bit frendovi svi sad?

Što se tiče carine, desetak igara što iz SAD-a, što iz VB ili Švicarske su stigle (vrijednost 270kn+), nisam carinu platio na nijednu. Dvije sam naručio nakon promjene cijene koja se carini (1.1/1.2).

E sad, dosta toga ovisi o veličini paketa (ne, ne mislim na to) jer je PS3/PC/XBox igra u paketu manjem od npr. podloge za miš. Procesor će ubaciti u još manji paket, ali matičnu ili grafičku neće. O kućištu da ne govorim. Ako mu se isplati to novo kupiti, neka uzme... Ali nek ima na umu da bi trebao ostaviti rezernih barem 200kn sa strane. I neka ne naručuje sve u roku dva dana, neka to proširi u tjedan dana (tako da pošaljitelji šalju npr. jednu komponentu u dva dana, da ne dođe situacija da ti MBO, GFX i HDD dođu u istom danu, onda će opalit carinu).

Budi mi prijatelj zajedno djleimo ljubav XD (sala)

Kucise necu narucivati jer je preveliko.Jesi kupovao ista drugo osim igrica?Jesu li ti ikad opalili carinu na nesto?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice