eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.380.636
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Registrirao sam se na ebay.co.uk i sad bi se trebao registrirati na paypal da otvorim račun.Išao sam u banku otvoriti devizni račun pa su mi dali broj računa i neki swift šta će mi trebati,tako kažu.Di da odem da se registriram na paypal i dal mi tko može objasniti postupak registracije?Kad to obavim onda bih pitao za savjete za kupnju preko ebaya.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: eBay - pitanja i odgovori

Tvoj post je na 17- stranici i sve je o ebayu. Sve sto ce ti ikad trebati vec je napisano barem 10 puta. Procitaj malo umjesto da ocekujes da ce neko ponavljati kao papagaj jedno te isto. 

:)
15 godina
protjeran
Imas sve na ovih par stranica + imas PayPal temu.
Sta se tice registracije na PayPal jednostavno je,"isto" kao i reganje na Ebay.
Nakon registraciu pitaj sta te zanima u vezi kupovine.

1 0 hvala 0
15 godina
a dali se placa porez na to i pdv...
znaci 10 dolara je ekran ... freeshiping je znaci ne placam postarinu.. i ispod 160kn vrijednosti pa ne palcam ni carinu a porez i pdv???
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
NECES platiti pored i carinu!!!

2 0 hvala 0
15 godina
Lacko kaže...
a dali se placa porez na to i pdv...
znaci 10 dolara je ekran ... freeshiping je znaci ne placam postarinu.. i ispod 160kn vrijednosti pa ne palcam ni carinu a porez i pdv???

Ovo je stvarno bezobrazno...zašto ne koristiš search na forumu i zašto pitaš ovakve stvari kad si već prije dobi oodgovor gdje sve to piše.

A ovo boldano...carina je jedno a PDV ili porez drugo. S tim da PDV=porez. I to ne u smislu da su jednak iznos nego su PDV i porez ista stvar, dva naziva za istih 23%. Dva imena opisuju istu stvar. Znači porez je isto šta i PDV. E sad bi volio otvorit internu kladionicu na forumu da se kladimo koliko će ti postova trebati da opet pitaš istu stvar kao i do sad, ja b irekao oko 4 posta... ili najkasnije kad tema predje na novu stranicu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 23:07 (miki1981).
15 godina

offtopic
gle koristio bi search da mi se ne zuri jer moram hitno javiti jednoj osobi jel jasno... a drugo ona rekla da tako pitam ja samo napisem ono sta je rekla tako da ono sorry decki..
zao mi je ali nezz vi se pilate na mene imate neko prvo ali ima ovdje po forumima tipa ljudi koji spamaju bezveze.. i npr pisu topice kakv ami kamera treba za snimanje kucnog p.. uradak sa curom.. i njima niko nista
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo si drzak prema ljudma koji ti pomazu. Sta nas briga sto se tebi zuri. Ovo nije tehnicka podrska i niko nije duzan da ti odgovori. Svi odvajaju svoje slobodno vrijeme da ti pomognu i malo postovanja ne bi bilo na odmet. 

15 godina

Ne nije jasno, jel tebi jasno da takve fore zadriš za sebe...mi ti ovdje hoćemo pomoć ako ćeš i ti sudjelovat u tome a ne biti lijeni trut kojem se neda koristiti search...ili ne zna. Uostalom odakle takve gluposti da je brže ovako...pa brže je nešto utipkat u search i pročitati riješenje nego čekati odgovor.

Ali sve je to sporedno...i ti i masu drugih bi trebali naučiti koristiti search i dati si malo truda i pročitati i postove pa ako ne cijlu temu o onome što vas zanima onda barem koju od zadnjih stranica. Zbog takvih mamlaza mi već u prvim danima članstva ovdje došlo da odem, ali opet nekako mi drago kad mogu nekome pomoći savjetom, a i ima stvari koje sam ovdje naučio.

I daj se ne blamiraj sa onim"jel jasno"...najradije bi ti sad rekao što mislim o toj izjavi, ali neću jer bi to onda bilo striktno osobno upereno a tome nije mjesto ovdje, barem po meni.

Što se mene tiče EOD u vezi toga, a dobronamjerni je savjet i dalje isti: nauči koristiti search i čitaj postove prije nego pitaš nešto. Nije to samo za tebe, nego se odnosi na sve članove koji imaju takav MO.

17 godina
neaktivan

Sve ti je već napisano  na prijašnjim stranicama.

Pregledaj temu.

Na tvoja pitanja je odgovoreno 20 puta.

Ne budi ljen i bezobrazan.

To je sve.

15 godina
neaktivan

Evo stvarno se ispričavam , ali premoren sam više od ovoga traženja ebay iskustava ,  ako mi odgovorite na ovo jako cu bit zahvalan.

1. Pitanje : Gdje je najisplativije kupovati ( ebay.co.uk , .com ili neki drugi)

2. Znaci kada sam na ebay-u i nesto kupujem i to nesto kosta ajmo rec 350 Kuna ( nasao sam psp ocuvan , radi i sve sa slikama) ja to platim prek paypala , da li cu eventualno platit poštarinu ili kako ti paketi dolaze , jel vam ih doveze kombi HP- Ekspressa ili odete po njih u poštu i platite poštarinu ?

3. Nemam više pitanja , hvala svima unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina

1. .com

2. plaćaš osim ako ne piše free shiping kad izabereš državu hrv. Ne zaboravi na carinu ako nije elektronička roba i na pdv.  Znači sve šta je preko 160 kn skupa sa poštarinom plaćaš na ukupnu cifru carinu ( ako je ima) i onda na tu cifru ( proizvod+poštarina+carina) još pdv.

E sad nekad neke stvari prodju bez pdv-a iako su skuplje od 160 kn a nekad i ne.

15 godina
protjeran
1..com
2.Paket ti donese postar na kucni prag ako nema carine.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Trebalo bi mi nesto za cistiti tipkovnicu.Saad neznams ta uzeti.Nasao sam neki koa gel i cuo sam da dobro cisti ili mini vacum cleaner na usb?

Sto vi kazete?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Taj mini cleaner je teško sranje.Bježi od tog.

Neznam za taj gel,doduše.

16 godina
protjeran
Kakva podloga za mis je dobra?
Sto kazete na ovu?
http://cgi.ebay.com/Fire-Pad-Professional-FPS-Gaming-Game-Surface-Mouse-Pad-/140439563139?pt=LH_DefaultDomain_0

Nesto sam se zaljepio za e-bay samo bih kupovao XD
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To ti vec ovisi , naprimjer ja sam hardcore gamer bio prije i ako ces igrat cs ili neki First Player Shooter Preko multiplayera onda ti je dobra podloga Razer goliathus, ja je koristim u kombinaviciji sa mišem Sharkoon fireglider i slušalicama Creative Labs Fatality Gaming .

Premda fatality sluše nisu nešto ako želiš kvalitetne sluške nabavi Steelseries 4h imaš i kod nas u linksu poprilično povoljno.

A ako ti je bitna samo ljepota podloge onda uzmi brate koju god oces , ako si gamer onda ti mogu jos neke podloge i tipkovnice dobre pokazati....

16 godina
protjeran
Khalmeron kaže...

To ti vec ovisi , naprimjer ja sam hardcore gamer bio prije i ako ces igrat cs ili neki First Player Shooter Preko multiplayera onda ti je dobra podloga Razer goliathus, ja je koristim u kombinaviciji sa mišem Sharkoon fireglider i slušalicama Creative Labs Fatality Gaming .

Premda fatality sluše nisu nešto ako želiš kvalitetne sluške nabavi Steelseries 4h imaš i kod nas u linksu poprilično povoljno.

A ako ti je bitna samo ljepota podloge onda uzmi brate koju god oces , ako si gamer onda ti mogu jos neke podloge i tipkovnice dobre pokazati....

Ja imam Logitech Wave tipkovnicu i sad cu dobiti (narucio sam) Logitech G35 slukse.Sta kazes na to?

Koji mis i podlogu bi mi prporuci?Kakva je ona gore sto sam pitao?Od kojeg materijala su najbolje?

15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Ja imam Logitech Wave tipkovnicu i sad cu dobiti (narucio sam) Logitech G35 slukse.Sta kazes na to?

Koji mis i podlogu bi mi prporuci?Kakva je ona gore sto sam pitao?Od kojeg materijala su najbolje?

Kada ce ti doci sluške,ako napraviš neki revju mozda ih i kupim?

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Trebalo bi mi nesto za cistiti tipkovnicu.Saad neznams ta uzeti.Nasao sam neki koa gel i cuo sam da dobro cisti ili mini vacum cleaner na usb?

Sto vi kazete?

Obicna rakija je neprevazidjena. Pocupas tipke ocistis svaku pojedinacno i vratis nazad. Nista ne moze bolje od toga. NNaravno ako pricamo o standardnoj tastaturi a ne za lap. 

16 godina
protjeran

Mozda bi i mogao neke fotke nabaciti i reci dojmove.

Sto se tice tipkovnice neznam bas.Mislim da je nesmije otvarati jer je pod jamstvom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Mozda bi i mogao neke fotke nabaciti i reci dojmove.

Sto se tice tipkovnice neznam bas.Mislim da je nesmije otvarati jer je pod jamstvom.

Ne trebas ju otvarati,samo tipke cupaj.

15 godina
protjeran

Sorry za dupli,dali se neko osvrtao na ovaj Ebay Bucks?

Sta je to?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Johnny Jump kaže...

Sorry za dupli,dali se neko osvrtao na ovaj Ebay Bucks?

Sta je to?

Cini se samo za amere.Ali nije to lose dobijes 2% love nazad.

15 godina
protjeran

ebay je malo sranje ka treba kartica za kupovinu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
damir1994 kaže...

To je najjednostavnije,kako ces platiti drukcije?

15 godina
protjeran
Johnny Jump kaže...
damir1994 kaže...

imam oko 110 dollara na paypal.kojih sam zaradio ,
pa bi ih potrosio na ebayu da nes kupim ako nista kupit cu na g2play

16 godina
protjeran
damir1994 kaže...
Johnny Jump kaže...
damir1994 kaže...

Kako si zaradio?

17 godina
damir1994 kaže...
Johnny Jump kaže...
damir1994 kaže...

Ko ti smeta da potrosis ste novce na ebayu?

I'm going woo woo
15 godina
protjeran

pa nemam karticu,nemogu kupit bez kartice da ukucam na ebay....
a kako sam ih zaradio?
eh to bi podjelio s vama al odma ce bugovci mi dt crveni karton o_0

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice