Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.452.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Lastest Official Brazilian PS-Mag issue, officially confirmed there will be flyable mounts in #HorizonForbiddenWest.

"There are many allied machines in HFW, including those that fly. THATS RIGHT: you can ride flying machines. Fortunately, enemies can't use them as Aloy."

https://twitter.com/JoeMiller101/status/1492527677839925255?t=NdidwrW6WwPNBxB3MngSag&s=19

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2022 10:10 (gamex1423).

1 0 hvala 0
12 godina
Re: Sony PlayStation 5
gocc01 kaže...

Imam "svoj" profil, hrvatski sa kojim igram sve igre te na njemu još nisam imao pretplatu.

Napravio sam US account i uzeo pretplatu godinu dana te preko njega kupujem igre. 

Ako sad uzmem pretplatu za ovaj "svoj" HR account pošto mi izlazi US, hoće li se šta promjeniti? Mogu sve igre kupljene preko US accounta igrati i dalje normalno? 

Online sam igrao samo Borderlands 2 i to na svom profilu koji nema pretplatu. 

Sve sto je kupljeno ti ostaje dok god je acount na konzoli jedino ce sad cloud save bit na Hr acountu i mozda jos ponesto.

12 godina
gamex1423 kaže...

Lastest Official Brazilian PS-Mag issue, officially confirmed there will be flyable mounts in #HorizonForbiddenWest.

"There are many allied machines in HFW, including those that fly. THATS RIGHT: you can ride flying machines. Fortunately, enemies can't use them as Aloy."

https://twitter.com/JoeMiller101/status/1492527677839925255?t=NdidwrW6WwPNBxB3MngSag&s=19

Iznenadjujuce da ce uz takve vizuale ponudit da jos i letimo iznad tog prostora.

14 godina
gocc01 kaže...

Imam "svoj" profil, hrvatski sa kojim igram sve igre te na njemu još nisam imao pretplatu.

Napravio sam US account i uzeo pretplatu godinu dana te preko njega kupujem igre. 

Ako sad uzmem pretplatu za ovaj "svoj" HR account pošto mi izlazi US, hoće li se šta promjeniti? Mogu sve igre kupljene preko US accounta igrati i dalje normalno? 

Online sam igrao samo Borderlands 2 i to na svom profilu koji nema pretplatu. 

PS+ igre su ti dostupne dok imaš aktivnu pretplatu. Kad ju otkažeš ili ti istekne, gubiš pristup igrama. Jednom kad obnoviš pretplatu, pristup ti je opet omogućen:

Which monthly games will I lose If I cancel PlayStation Plus?

Once your PlayStation Plus subscription ends, content you previously downloaded at no cost as part of the subscription (such as PS Plus monthly games) will no longer be available. However, redeemed PlayStation Plus packs and avatars, and PlayStation Plus discounted purchases are yours to keep.

https://www.playstation.com/en-hr/support/subscriptions/cancel-playstation-plus/

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2022 12:19 (greysaint0).
14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav,
gdje se trenutno moze najjeftinije uzeti US PS Plus?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2022 11:31 (tolka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
tolka kaže...

Pozdrav,

Imaš na Enebi za $41.

4 godine
neaktivan
tolka kaže...

Pozdrav,

Na gamivo se skoro uvijek moze naci za ispod 40$, npr priceaxe prodavac ima cesto najbolje cijene a pouzdan je.

Zna biti i za oko 30ak $ uz koristenje kupona koje cesto daju sami a isto ako ostavis artikal u kosarici, dodje prvo 3% pa nakon dan 5%.

9 godina
Hexfire kaže...
O da, poznati humanist Sony se odrekao silnih milijuna kako bi nama malim gamerima bilo lakše u ova crna vremena. I onda smo još nezahvalni nakon tog nikad u povijesti viđenog poteza. Treba vratiti šibe u škole.

Sve sami materijal za poziciju CEO Sony-ja ovdje na forumu. Kakva bi to tek firma bila da je vodi netko od vas...profitabilna, a sve bi bilo gratis. Za svoj rad od šefa ne tražiš plaću i odbijaš povišicu? I da, treba vratiti šibe u škole, dobre batine su dobre za memoriju.

9 godina
gamex1423 kaže...

Hvala, imaš još kaj za spoilati?

13 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ako neko zeli zamjenu Ghost of Tsushima za Ratchet & Clank: Rift Apart neka se slobodno javi.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
NathanDrek kaže...
gamex1423 kaže...

Hvala, imaš još kaj za spoilati?

Da je nesto procurilo sto nije trebalo biti prikazano ili dio price pa bih razumio, ali ovo je zvanicni promo materijal a i zadnji trailer je to vec dao do znanja. 

16 godina
Neki od nas izbjegavaju trailere i bilo kakve objave da si ne pokvarimo iznenadenja u igri. Nije tesko dodati spoiler upozorenje :)

1 2 hvala 0
14 godina
sober kaže...
Neki od nas izbjegavaju trailere i bilo kakve objave da si ne pokvarimo iznenadenja u igri. Nije tesko dodati spoiler upozorenje :)

Ako ti je toliko stalo da ti se ništa ne spoila, onda ne znam što radiš u ovoj temi gdje se stalno priča o raznoraznim igrama i trailerima za iste.

Nevezano za ovo gore, jedna informacija; Sancta Domenica više ne mijenja Dualsense kontrolere kada im se prijavi drift nego kontroleri prvo idu na servis. Danas sam odnio svoj (već drugi) Dualsense u SD poslovnicu jer je desni analog počeo masno driftati i rekao mi je lik da nema više zamjene u dućanu.

Koliko sam skužio iz razgovora, u zadnjih mjesec dana hrpa ljudi im je prijavila fejk driftanje (vjerojatno u nadi da će dobiti kontroler druge boje) pa je nova procedura da se ide prvo na servis pa tek onda novi.

16 godina
greysaint0 kaže...
sober kaže...

Ako ti je toliko stalo da ti se ništa ne spoila, onda ne znam što radiš u ovoj temi gdje se stalno priča o raznoraznim igrama i trailerima za iste.

Nevezano za ovo gore, jedna informacija; Sancta Domenica više ne mijenja Dualsense kontrolere kada im se prijavi drift nego kontroleri prvo idu na servis. Danas sam odnio svoj (već drugi) Dualsense u SD poslovnicu jer je desni analog počeo masno driftati i rekao mi je lik da nema više zamjene u dućanu.

Koliko sam skužio iz razgovora, u zadnjih mjesec dana hrpa ljudi im je prijavila fejk driftanje (vjerojatno u nadi da će dobiti kontroler druge boje) pa je nova procedura da se ide prvo na servis pa tek onda novi.

Ja sam u srijedu odnio svoj koji je već bio zamijenjen u 7. mjesecu, lik me samo pitao koja drifta i rekao da mogu uzeti ili crni ili bijeli bez nadoplate, za ostale boje 50kn. Izabrao crveni, kao od tih novih boja još im se nisu reklamirali. Inače to je već treć koji je zamijenjen. Poslovnica u Areni, za par minuta bio gotov

10 godina
Sony PlayStation 5

Jel se i vama cini da su ovi novi kontroleri "bolje" napravljeni nego ovi sta su dosli sa konzolom, ja uzeo crni i cini mi se da ima neke razlike

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Moguce da je neka revizija bila s njima, ali nisam siguran.

PeTak
17 godina
greysaint0 kaže...
sober kaže...

Haha pa tko je to mogao predvidjeti. Ljudi su čudo. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Marcek555, meni je riknuo prvo originalni bijeli koji je dosao sa konzolom. Sad sam odnio reklamirati crveni koji je od 7. mjeseca prosle godine.

Ne znam da li je od onda bilo novih revizija. Realno Sonyu je u interesu da im se kontroleri ne vracaju masovno jer mislim da su vec dosta love spusili na zamjene. A i jako je los PR.
11 godina
Razvili su letenje jos za Horizon Zero Dawn. Ako je vec tad bilo jako dobro jedva čekam da to dozivim u Forbidden West.
11 godina
Horizon II Forbidden West Review Scores:
Bit ce ovo glavni kandidat za GOTY uz Elden Ring i GoW Ragnarok.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...

Treba cekati i Starfield ;). Revieowi su odlicni, ali Eurogamer i Gamespot nekak potvrduju iste "musice" koje je i prvi imao vezane uz pricu i plitke likove. Mislim da ce metacritic biti tu negdje kao i prvi - oko 85-88.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2022 9:46 (Ad4pt3r).
10 godina
Ad4pt3r kaže...
Gogy7 kaže...

Treba cekati i Starfield ;). Revieowi su odlicni, ali Eurogamer i Gamespot nekak potvrduju iste "musice" koje je i prvi imao vezane uz pricu i plitke likove. Mislim da ce metacritic biti tu negdje kao i prvi - oko 85-88.

Ma meni ti je borba i gameplay u toj igri broj 1 ostalo je manje bitno
Taj Horizon mi je bas bio osvjezenje iako je na istu foru kao i ostale open world igre (ubisoft stil) jer borba i gameplay su zabavni (meni) za razliku od tih drugih igara.

Bolje da je tak nego da me igra smara sa 40min blebetanja dok hodam za nekim, a jos nisam zapravo nit poceo igrat igru kao Assassins Creed... (boli me kifla za te gluposti daj mi da igram...)

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2022 10:09 (Santana).
10 godina
Santana kaže...
Ad4pt3r kaže...
Gogy7 kaže...

Ma meni ti je borba i gameplay u toj igri broj 1 ostalo je manje bitno
Taj Horizon mi je bas bio osvjezenje iako je na istu foru kao i ostale open world igre (ubisoft stil) jer borba i gameplay su zabavni (meni) za razliku od tih drugih igara.

Horizon i Ghost of Tshushima su odlični primjeri kako se može napraviti jako dobra igra koja zapravo ne radi nikakvu revoluciju ili redefiniranje žanra. Na kraju se svede na čiščenje open world mape, ali su glavne mehanike napravljene vrlo kvalitetno i igre su pune zanimljivih lokacija, odličnih neprijatelja i koječega zanimljivog. 

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Postavio sam novi video u temi novog Horizona. Ono je M.A.G.I.Č.N.O za jednu cross-gen igru. Igra je takođe i najozbiljniji kandidat za GOTY ali što neko reče treba još malo sačekati i videti šta to sprema Bethesda sa svojim next-gen open space RPG-om - Starfield, koja će sigurno imati težak zadatak da nadmaši ovako nešto.

Sony igrači, šta da kažem, slavite. Nadam se da će i naš pomenuti konj biti dostojan ove trke

2 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Sta vi stvarno ocekujete Starfield ove godine...Bethesda....nema sanse 🥂🥂🥂

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Treba stvarno biti jako optimističan da ocekujes nešto od bethesde nakon FALLOUTA 76. Mislim da ce s Starfieldom zagristi prevelik kolač kao i Projekt Red s CP2077.
4 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Sta vi stvarno ocekujete Starfield ove godine...Bethesda....nema sanse 🥂🥂🥂

To je simboličan datum 11.11.22 tako da će 99,99% izaći jer je igra zapravo gotova, sada se samo polira, ispravljaju greške itd.

Gogy7 kaže...
Treba stvarno biti jako optimističan da ocekujes nešto od bethesde nakon FALLOUTA 76. Mislim da ce s Starfieldom zagristi prevelik kolač kao i Projekt Red s CP2077.

Kako da ne, čovek po tom pitanju mora biti jako oprezan, ali isto tako treba imati na umu da Fallout 76 nije Bethesdin fazon. To je igra gde su pokušali da u onom engine-u i sistemu naprave neki multiplejer. Koliko znam to danas jako dobro funkcioniše premda je na početku bio bućkuriš ravan CP2077.

Engine koji koriste pretrpeo je teški upgrade, odnosno kako oni kažu veći nego što je bio sa Morrowinda na Oblivion a svi znamo koliko su se razlikovale te igre.

Starfield je sigurno dizajniran da iskoristi predosti SSD-a u vidu data streaming-a, jer igra neće izaći za prethodne platforme što je dobro jer neće biti last gen ograničenja.

Verujem da će Starfield označiti novu eru u Bethesdi i da će igra sabiti, a možda postaviti i neke nove standarde.

15 godina
Jedini problem kod ovih reviewova za Forbidden West je to da moramo čekati do petka. SkillUp review me baš pošteno nahajpao.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Vjerujem da će Starfield izaći kada su i rekli, naravno niti sam najpametniji niti imam kristalnu kuglu, možda igra i nikad ne izađe. Ali ja vjerujem da će izaći kad su rekli. Izuzev Fallouta 76, bethesda je prilično točno izbacivala igre, bez nekih odgađanja, a sad šta bude bude.

S tim da je ovo offtopic, ta igra ne izlazi na sonyu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
greysaint0 kaže...
Koji je smisao cega? Preloada ili takvog Sonyevog poteza?

Smisao preloada je da ne moram cekati da se skine 90GB na launch day.

Smisao ovog Sonyevog poteza je samo da iritiraju ljude da kupe PS5 verzije igara ako hoce preload.

Sonyevog poteza.

Napisao si:

"Kupim igru i naravno da ne daju da preloadaš PS5 verziju nego samo PS4. Mora se čekati release date za download PS5 upgrade verzije."

Nije mi jasno, jesi krivo napisao ili ?
Sta ako kupis PS4 verziju nemaš pravo na preload ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice