4 ili LL
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ocigledno neki bug u storeu dok ga neda skinuti direktno, vec preko library....

Opet isto, ali evo ovako pa ko ugrabi ugrabi :)
YOUR VOUCHER CODE:
MPBA-2KN7-QC2G
Code expires: April 30, 2022
This beta is confidential, meaning you must not disclose any non-public information about the beta. This includes not livestreaming or sharing non-public information on social media about the technology or content accessed via the beta.
• The beta software will change how your system operates and you may not have all the functionality of your previous system software. These changes and limitations are described in this email and/or in other disclosures made before beta software installation.
• The beta software is not the finished product and may not work perfectly. The final version of the software may be different. We may modify the software without notice and add, remove or affect data, content and functionality. We may also end the beta or stop you accessing it at any time.
• When providing feedback only send us your own, original ideas. By sending us your ideas, you transfer ownership of them to us.
Do not redeem the code in this email unless you agree to the above.
da, al ja recim ona USA racunu mogu koristiti nemacki paypal sa njemackom karticom...
dok paypala na hr racunu uopce nema

Za us profil. Ujutro ću vidjeti kako to sve radi. Hvala.
Skida se Horizon Forbidden West, jos manje od sedmice do igrana :)
Napokon su dodali jasan opis na obe verzije igre za raju koja nije sigurna.
Buy the Horizon Forbidden West™ digital version for PS4™ from PlayStation™Store to get the Horizon Forbidden West digital version for PS5™ at no extra cost.
Buy the Horizon Forbidden West™ digital version for PS4™ from PlayStation™Store to get the Horizon Forbidden West digital version for PS5™ at no extra cost.
Moram se požuriti i platinirati Ratchet&Clank Rift Apart da Horizon može dobiti pažnju kakvu zaslužuje!
Baš sa store-a kupit preko pregledinka? Ili može i store na konzoli?

Moram zavrsit Sekiro sto prije 😁
Mislim da ce FC6 ispusit gaming time i zavrsit na polici nazalost do nekih susnijih dana sto se tice igara.

Kod mene dobiva kraljevski tretman do 25.02., tada dolazi novi šerif u grad
Mislim da ce FC6 ispusit gaming time i zavrsit na polici nazalost do nekih susnijih dana sto se tice igara.
FC6 nema smisla igrat. Copy paste FC5.
Probao sam malo...nekih sat vremena,da ista situacija kao i sa AC igrama.
Tu mi odluci dali me privuce setting...likovi....naprimjer AC Origins sam uzivao i prosao rad Egipta,Odyssey je bio dobar ali sam stao pri kraju isto kao i sa Valhallom.
Zadnji FC gdje sam uistinu uzivao u igranju je bio FC3....imam sve nastavke i nisam dovrsio niti jedan od trojke.
Volio bih da me ova sestica uvuce u svoj svijet i pricu...
Ogroman plus je sto na Ps5 leti u 60fps,vizualno je jako ljepo i jos su iskoristili i sensse.
Ubisoft ulaze ogromne resurse u te igre i evo i ja kupim skoro svaku ali me ne uspiju zadrzat do samog kraja...
Ja sam odigrao FC3 i nakon toga ne vidim zasto igrat kasnije nastavke. Mozda se varam no izgleda mi ta FC3 ideja malo prosirena sa svakim nastavkom
A uvjek ti je novi seting,prica,likovi....sve ovisi sto te privuce.
ima li kakvih info?
US : 87.608 GB
EU : 98.074 GB
PS4 EU 90 GB
PS5 EU 98 GB
Bitno da se skida 😎
US : 87.608 GB
EU : 98.074 GB
PS4 EU 90 GB
PS5 EU 98 GB
Bitno da se skida 😎
Je li to možda ima veze što europska ima podrške za više jezika (audio)? Tipa francuski,švedski i sl?
Edit: glup sam, vidim da si se ustvari referirao na cijenu..

Bit ce da Omikron koji me zahvatio, čini svoje :D
Sve zahvaljujući ssdu i brzini ucitavanja levela
Jedva cekam da izadje, taman zavrsio fc6 sada dying light 2 taman do horizona
Sony šupak kao obično. Upravo sam uzeo sa Amazona $60 voucher da uzmem Horizon FW. Kupim igru i naravno da ne daju da preloadaš PS5 verziju nego samo PS4. Mora se čekati release date za download PS5 upgrade verzije.
Sony šupak kao obično. Upravo sam uzeo sa Amazona $60 voucher da uzmem Horizon FW. Kupim igru i naravno da ne daju da preloadaš PS5 verziju nego samo PS4. Mora se čekati release date za download PS5 upgrade verzije.
koji je smisao toga ?
Smisao preloada je da ne moram cekati da se skine 90GB na launch day.
Smisao ovog Sonyevog poteza je samo da iritiraju ljude da kupe PS5 verzije igara ako hoce preload.
Malo je cudno ali kom smeta nek uplati tih 10$ vise i gotovo 🤗