PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.362.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel moze ovaj hdd ic na ps3(80gb fat model)

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
malada kaže...

ne jer je 3.5"

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

evo nesto za ove koji su updatali preko 3.41 iako sam ja nesto skeptican

http://www.ps3hax.net/2010/11/ps-jailbreak-release-ps-downgrade-real-or-fake/

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan
nailer kaže...
malada kaže...

ne jer je 3.5"

a jel moze preporuka nekog 2.5'' od 500gb

malada
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da pitam. Jel se smanji kvaliteta slike ako igram na CRT TVu iz 2000. god.,a ne na plazmi ili lcd-u?

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lzgr kaže...

Da pitam. Jel se smanji kvaliteta slike ako igram na CRT TVu iz 2000. god.,a ne na plazmi ili lcd-u?

da dosta je losije bas se vidi 

npr, na crt-u dok sam igrao bad company 2 nisam mogao vidjet stvari na mapi kolko je mala bila 

najjeftinije ti bi bilo da si nekakav monitor nabavis

Captain EO
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
lzgr kaže...

npr, na crt-u dok sam igrao bad company 2 nisam mogao vidjet stvari na mapi kolko je mala bila 

Onda si mogu uzeti HDMI-DVI adapter za monitor? Imam 22" LCD Samsung.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
16 godina
protjeran
lzgr kaže...
lzgr kaže...

naravno radit ce ti bez problema

Captain EO
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
lzgr kaže...

Možeš.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

gdje ima kupiti ps3 skinova (sa joystick skinovima) i kolika im je cjena

p.s jel mi moze netko dat link za neku dobru ps3 temu {#}

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Jeli na ps store ima za svaku igru demo?mogu li se igre kupovat na ps store?koliko kostaju?isplati li se hr ps store ili je bolje regat se na neki iz druge drzave?koja je drzava najbolja?
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za sve igre koje izdaju demo , i koje će naravno biti plasirane na PS3 na store-u naci ces demo.
Mogu se kupovati, preko njihovih bonova.
Isplati se , zašto ne? Bolje je imati original, sve točne podatke , i možda ti jedanput zatrebaju, pa će ti valjati adresa iz hrvatske,a ne iz amerike npr.
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Koliko ih ne izdaju demo?npr.ove novije igre jel imaju demo(black ops,nba 2k11,pes 11,fifa 11 i ostali)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za sportske žanrove će uvijek izdati demo.Za igre tipa black ops, to najćešće bude jedna misijica.Mislim imaš demo i za black ops.Međutim , demo ti sluzi samo da vidis o cem se radi.Ne može se mjeriti s originalom u nijednom pogledu.
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Znam da nemoze,samo gledam oce ici ,da kupim jednom mjesecno original te da prije kupnje mogu kvalitetno vidit kakva je igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Razmišljam o kupnji PS3-a. Zanima me u kojem dućanu se može dobiti najpovoljnije (inače sam iz Varaždina) i koji su dostupni kanali za kupnju igara za tu platformu?

People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@toni93 zasigurno ce ti biti dosta 1 original po mjesecu ;)
@deadwalker

E sad.Cijene se kreću od 2000- 3 000 kn ovisno o cijeni modela.One fat možeš naći i za manje od 2 000 kn.Međutim moj savjet je ps3slim model od 250 gb , jer ti gigabajti ce ti biti potrebni zasigurno.Uostalom,ima dosta manje dimenzije i zauzima manje prostora.Dučani su raznovrsni.Technomax,HGSPOT,CHIPOTEKA, i sl.koji sadrže tehničku opremu.Teško je reći koji je najjeftiniji.Najbolje da si odrediš model , i pronjuškaš po gradu i vidiš gdje ćeš najbolje proći.Da te ne bi preveslali cijene su najcesce ovakve:
PS3fat 1500- 2000kn
PS3 slim 120-250 gb - od 2 000-2500-maks 3000 kn.
Igre su kod nas uzasno skupe i neisplatljive za kupovinu.Ali zato imaš www.game.co.uk i shopto.com i to su najbolji izvori igara za ps3.Cijene igara imaš od 5 funti pa do 50.Ovisno o popularnosti,starini i aktualnosti.Uvijek možeš nači nešto za sebe.Isporuka je od 5-7 dana.
17 godina
neaktivan
hvala, najvise me i zanimalo u vezi igara. Jer primjerice dati 500kn u algoritmu je puno previse.
People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Puno previše.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Posto nemam HD telke doma, zanima me jel mogu iskoristit stari CRT 22" monitor s max podrzanom rezom od 1600*1200?

Koristio bih HDFury.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Posto nemam HD telke doma, zanima me jel mogu iskoristit stari CRT 22" monitor s max podrzanom rezom od 1600*1200?

Koristio bih HDFury.

aha to je Vga 

pa mogao bi,ali to ti nije sigurno da ce savrseno radit 

Giant Robot
17 godina
neaktivan
malada kaže...
malada kaže...

imam model od 80 gb pa bi me zanimalo moze li na njega ici sixaxis(planiram uzeti novi joystick pa onda da ne uzmem bezveze i takoder me zanima moze li na njega ovaj joystick i jel znate gdje ima kupiti ovo ali bez joysticka znaci samo platforma za punjenje 2 istovremeno ili neka druga ako znate samo da se 2 pune istovremeno

to ti nije sixaxis nego dualshock 3 i idu oba na bilo koju verziju ps3-a,a za onaj punjac ti neznam 

meni na joysticku pise dualshock 3 i sixaxis

Ovako.. Kad je PS3 izašao postojao je samo Sixaxis gamepad, što je nadograđena verzija PS2 gamepada DualShocka2 koja je imala ugrađeni motion kontroler. E sad, Dualshock 3 je isti Sixaxis samo je teži zbog sada ugrađenog vibracijskog motora. Pitanje glasi: Tko bi normalan stavio Sixaxis joystick bez vibracije u konzolu koja je u trenutku izdavanja bila oko 3,7 milje kuna?

Možeš igrati sa bilo kojim gamepadom koji je kompatibilan sa PS3 (mora izričito pisati, a i ne mora, znam da rade oni Geniusovi koji idu na PS2 i PC), ali na nekim igrama ne možeš igrati sa nijednim osim Dualshockom/Sixaxisom ako ne updateaš. Tako primjerice u GT5 Prologue nisi mogao igrati 2 player mode sa nekim Logitech PS3 gamepadom dok nije izašao Spec III update.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
17 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Koristio bih HDFury.

aha to je Vga 

Hmmm, ovo je jos jeftinije.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
MorciTheCroat kaže...

Koristio bih HDFury.

aha to je Vga 

Hmmm, ovo je jos jeftinije.

neznam ja ti se nebi kockao rađe izduraj jos malo pa uzmi nekakav monitor ako je moguce 

Giant Robot
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
@PLASMAorLCD

ja sa najnovijim update-om igram sa nekim logitechovim sra***.

I ja igram sa neki Geniusom od 35 kuna lol, ali opet mu ne bi preporucio

The ONE and ONLY!
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo u GemLandu je razlika između 320 Gb i 500Gb samo 400 kn. Pa se bolje ispalti uzeti ovaj od 500 Gb.

Neznam dal je bilo govora ovdje o tome no napomenut ću svejedno. Original igre od Playstation 1 mogu ići na PS3. Za sada sam vido da imaju Gran Turismo, Gran Turismo 2, Tomb Rider, Tomb Rider 2, Metal Gear Solid 1 i još par poznatih igara što je veoma pohvalno. To su napravili da se malo starija ekipa prisjeti Igara s kojim su počeli igrati na Plejki što je veoma Pohvalno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

gdje najjeftinije kupiti ps3 igre

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kennydj kaže...

Evo u GemLandu je razlika između 320 Gb i 500Gb samo 400 kn. Pa se bolje ispalti uzeti ovaj od 500 Gb.

Neznam dal je bilo govora ovdje o tome no napomenut ću svejedno. Original igre od Playstation 1 mogu ići na PS3. Za sada sam vido da imaju Gran Turismo, Gran Turismo 2, Tomb Rider, Tomb Rider 2, Metal Gear Solid 1 i još par poznatih igara što je veoma pohvalno. To su napravili da se malo starija ekipa prisjeti Igara s kojim su počeli igrati na Plejki što je veoma Pohvalno.

mene zanima zasto nisu omogucili i ps2 igre...

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
neaktivan
malada kaže...

gdje najjeftinije kupiti ps3 igre

Sa game.co.uk ili dvd.co.uk.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali je ova situacija legalna:

Ja kupim PS3 Jailbreak (onaj usb stick) i neki ext. hard drive i iznajmim igru instaliram je na hard i igram dalje.

Ja sam igru platio. Instalirao sam je kao pravi backup, a ne gusarski.

Može odgovor???

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite |
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice