PS2 pitanje, savjet molim zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 9.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PS2 pitanje, savjet molim

imam ps2 slim varijantu 90004, postoji li ikakva mogućnost da se bez ugradnje "komponente" za čitanje neoriginalnih diskova, igraju igre ? mislim na varijantnu da se snimi neki program koji će se prvo učitati te nakon toga ubacivanjem neoriginalne igre, pokrenuti istu......ili pak na usb, ako postoji nešto takvo ? molio bih info sa nazivom programa, ako nije problem i eventualnom uputom ako takvo nešto postoji. ako ne, gdje je najjeftinije i najsigurnije na području zg-a ugraditi navedeno ?

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koliko ja znam za model 9004 moras ugradit *komponentu* :)

za starije modele mogao bis igrat *backupove* sa externog hard diska ili usba sa free mc boot memorijskom karticom (kosta negdje 100 kn,ja prodajem jednu :) )

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS2 pitanje, savjet molim

hvala na informaciji, imas pp

13 godina
neaktivan

BOG NEZNAM JESAM LI POGODIO TEMU ALI MOLIO BI AKO NEKO ZNA IMAM NEKOLIKO IGARA NA KOMPU U WINRARU I NEZNAM KAKO IH SKINUTI NA DISK DA RADE POKUŠAVAO SAM SVE ALI NISAM USPJEVAO UNAPRIJED HVALA

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
ivo0 kaže...

BOG NEZNAM JESAM LI POGODIO TEMU ALI MOLIO BI AKO NEKO ZNA IMAM NEKOLIKO IGARA NA KOMPU U WINRARU I NEZNAM KAKO IH SKINUTI NA DISK DA RADE POKUŠAVAO SAM SVE ALI NISAM USPJEVAO UNAPRIJED HVALA

imas igru u rar. formatu i imas vise djelova jelda?

15 godina

Btw.  da neotvaram novu temu, za sto sluzi onaj iz ulaz na ps2 Digital out (optical)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam nekoliko mapa i neke datoteke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moze slika ?

13 godina
neaktivan

nikakvu sliku nisam dobio samo me zanima kako snimiti igru na disk koja je u winzipu

16 godina

Raspakiraj igru i dobiti češ ISO sliku, a forumaš te je pitao možeš li dati screenshot.

13 godina
neaktivan

nisam je dobio

13 godina
neaktivan

imam jos jedan problem igrica mi je veca od 2 giga pa je ne mogu prziti preko nera ima li neki drugi program

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dakle, igru si raspakirao, ali nisi dobio ISO sliku - što si onda dobio? Možda MDS/MDF sliku? I što to želiš snimiti sa Nerom? Tu igru za PS 2 koju si raspakirao? Ja ISO i MDS/MDF slike snimam sa Alcoholom 120%.

13 godina
neaktivan

kako prepoznati iso sliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivo0 kaže...

kako prepoznati iso sliku

-.- kad si u winraru prvo ti pise ime file-a a onda format.. odi pod format i vidi dal je iso

13 godina
neaktivan

gdje to mogu viditi kad učem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pise ti ime.iso

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:39 (dustY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znaci sanandreas.aso ali nema toga nastavka

14 godina
ivo0 kaže...

znaci sanandreas.aso ali nema toga nastavka

/facepalm gle moze bit i neka druga slika(najcesce su .iso) samo je raspakiraj i pokreni sa nekim programom za przenje koji imas i to je to

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:44 (dustY).
13 godina
neaktivan

ok javim ako uspije

16 godina

Raspakiraj igru i ono što si dobio uslikaj. Dakle, pristisni tipku "Print Screen" koja se nalazi ispod tipke "Power" na tipkovnici, uđi u Paint i pritisni Ctrl+V, zatim spremi taj Screenshot u JPEG format i učitaj sliku na forum da vidimo više to što te muči.

13 godina
neaktivan

evo ovo je raspakirana igrica i kad je raspakiravao pisalo je iso a kad to stavim na disk i ubacim u ps2 očita i onda se pojavi ono memoriska i disk i dalje ne ide

15 godina

Nema slike. Moguće da ti je winrar podešen za otvaranje .iso datoteka prilikom instalacije samog winrara. Dakle, klikni na tu datoteku desnom tipkom i odi na properties, tu idi na details i pisat će ti što je ta datoteka. Za .iso piše windows piše disc image file. Ako je to .iso datoteka, nemaš što otpakiravati. Skini program DVD decrypter, odi na mode -> Write, nađi tu datoteku i stavi najmanju moguću brzinu snimanja. Sprži i i graj.

13 godina
neaktivan

nemogu poslati sliku veča je od 5 mb a dopušteno je dva to su neke mape i neke datoteke koje se ne mogu otvoritit na računalu ima i neka datoteka speed dial

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pise nepoznata erzija a pise san andreas a kad se raspakira pise iso imam i dvd decypayt a neznam ga koristiti ima samo ikone dvd to hard disk

15 godina

Imaš gore izbornik, jedna od opcija je MODE. Klikneš na nju i tu odabereš WRITE. Onda ćeš moći odabrati iso datoteku sa diska. Zapamti, brzina na najmanju moguću.

13 godina
neaktivan

jesam i sada da snimim raspakiranu ili neraspakiranu datoteku

13 godina
neaktivan

hvala ti prijatelju jako si mi pomogao radi i kvalitetna je is sve

14 godina

OMG, koji ste vi loware:

dobijes dvije datoteke i to sa DVD Descryprerom i eto ga -radi

iako je ovo za ps1 tako bi trebalo biti za ps2

Bilo bi potrebno, ali nije zgodno...
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 10:56 (Komunist Izet).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a kako snimati igrice koje nisu u iso formatu

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice