Mislim, Amazon je dobio frišku pošiljku, kao i pola hebene Europe, čak su javno objavili i datum iduće isporuke, a kod nas kifla i od informacija i od plejke....
Mislim, Amazon je dobio frišku pošiljku, kao i pola hebene Europe, čak su javno objavili i datum iduće isporuke, a kod nas kifla i od informacija i od plejke....
Ja sam poslo upit SD, prednarucio dugitalnu 09.10., cak sam im poslao i upit kako to da su mi odbili zahtjev za nadoplatu prednarudjbe u standardnu, bas mi cudno sto ovdje neki pisu da su uspijeli promjeniti...da se razumijemo, radje bi digitalnu, ali ako ce standardna doc ove godine, rado bi nadoplatio..
Njje, a ni ne ocekujem uskoro promjene. Pisalo je na stranici prilikom narudzbe da je isporuka tijekom prosinca. S obzirom na debakl s isporukom konzola iz "prvog vala", ne ocekujem isporuku ove godine
Vjerojatno su unaprijed rasprodali sve sto im stize pa ti ne mogu zamijeniti narudzbu ni uz doplatu
Vjerojatno su unaprijed rasprodali sve sto im stize pa ti ne mogu zamijeniti narudzbu ni uz doplatu
Razumijem to, ali kako je onda moguce da su zamjenili nekima? To je problem, a isti odgovor sam dobio od njih kao sto si ti napisao
Tko ce otkazivati prednaruzbu neka ju proslijedi k meni, ako je to moguce
Razumijem to, ali kako je onda moguce da su zamjenili nekima? To je problem, a isti odgovor sam dobio od njih kao sto si ti napisao
Imas pravo, zamijenila sam te s Viktorom koji je narucio u tele2 pa sam mislila da pricate o razlicitim ducanima, sad vidim da ste obojica narucili u sd
pretpostavljam standardna verzija, a digitalna pocetkom 2021? -,-"
Koja verzija? Digitalna ili sa Blu Ray?
Koja verzija? Digitalna ili sa Blu Ray?
vidis da je to odgovor jos od 22.11. , od onda se štošta promjenilo glede isporuka...
Jel probao itko zvat 01 775 7104?
To im je oficijalni kao broj za Playstation Hrvatska.
Mogli bi se zalit na Santu ili njima ili tipa Playstation Europeu za nekomunikaciju i katastrofalno odrađen launch. Pogotovo jer su neki platili prije vise od 2 mjeseca punu sumu i dobili su 0 informacija ako nisu isli molit na support.
Zanima me kako je to uopce uspio...ja sam pokuso, ali su me odbili uz eksjuz da nemaju ni sandardnih dostupnih tako da nista od toga, a logicno da nemaju, nemaju niti jedne...iako sam htio promjeniti prednarudjbu a ne da mi posalju plejku instant
Prednaruceno iz Hgspota, disk verzija, pa da vidimo dokle ce se cekat
I ja 27.11 s obzirom da oni nisu htjeli nikakav datum spominjat kontam da cemo se nacekat
Ima li itko ovdje da je iz Harvey Normana naručio. 25.09 plaćeno, preuzimanje u trgovini, a bit će do kraja godine, disk edition. Tako da vi svi ostali, preko operatera ste super brzo dobili.
Info za one kojima je korisna.
Svijet Medija. Digitalna verzija naručena 25.9.
"Poštovani,
druga isporuka bi trebala stići kroz prosinac, ali još uvijek nemamo točnu informaciju od dobavljača.
Srdačan pozdrav"
Upravo dobio odgovor od SD.. narucio 19.11
Poštovani,
Vaša Sancta Domenica
Ipak nesto malo konkretnije nego do sada, super....
Onda vjerovatno tu istu posiljku dobiva i HT i salje tako nama