J**o ja sebe http://gearnuke.com/uncharted-4-thiefs-end-direct-feed-1080p-screenshots-leaked/
Ovo izgleda pre pre predobro.
Naughty Dog
to je photo mode
J**o ja sebe http://gearnuke.com/uncharted-4-thiefs-end-direct-feed-1080p-screenshots-leaked/
Ovo izgleda pre pre predobro.
Naughty Dog
to je photo mode
Jel tko kupuje Dead Island Definitive Edition?
Taman fino pada između Uncharteda 4 i No Man's Sky, pa razmišljam da uzmem.
Ja sam igrao jedinicu na X360 i bila mi je super.
Dying Light Enhanced, koji mi stoji u backlogu i trebao bi biti neusporedivo bolja igra, mi nikako ne odgovara (parkour iz prvog lica, niski FOV, trganje ekrana).
Backlog mi je prevelik, tako da vjerojatno na nekom vecem popustu.
Čisto da javim, mogu sad skid PS+ za svibanj..
To je uvijek pametna odluka.
I ja imam previše neodigranih igara.
2015. godina bila je brutalna. Teško da će se opet ponoviti.
To je uvijek pametna odluka.
I ja imam previše neodigranih igara.
2015. godina bila je brutalna. Teško da će se opet ponoviti.
Sram me uopce napisati koje mi igre stoje ne odigrane, cak ih ima i u celofanu.
Meni Alien Isolation,Assassins Creed Chronicles,Batman Arkham Knight stoje,nisam ni poceo igrati.
Sta kazete o novom CODu? Jedino sta valja je remastered cetvorke ali to dolazi samo uz onaj neki edition.
until dawn,trine3,ratchet,witcher nisam ni do pola dosao....a gdje je jos ds3 kojeg niti nisam kupovao niti hocu dok ne predjem witchera
Meni Alien Isolation,Assassins Creed Chronicles,Batman Arkham Knight stoje,nisam ni poceo igrati.
Sta kazete o novom CODu? Jedino sta valja je remastered cetvorke ali to dolazi samo uz onaj neki edition.
Rađe novi Battlefield nego bilokoji cod.
Battlefield Hardline je 9,99$ na US PSN-u pa ako koga zanima...
Hardline sam odigrao i meni je to ništa posebno igrica. Ne bih je nikada ponovno pokrenuo.
Imam HR acc samo s tom igricom, pa ako netko treba dam za 50kn..
Kako kreće hype za novi Battlefield, EA će do njegovog izlaska dijeliti DLC-ove za Battlefield 4 i Hardline.
Imate više ovdje.
Meni je Hardline-a imao zgodnu kampanju, a na multipalyer sam utrošio pedesetak sati (u BF4 sam negdje na par stotina sati PC/PS4 kombinirano).
Sigurno će sa besplatnim DLC-ima živnuti multiplayer.
Joj, imam osjećaj da bi mogao skršiti soma kuna na ovoj rasprodaji na PSNu. A znam da ništa neću stići odigrati.
Borderlands Handsome Collection, Heavy Rain/Beyond Two Souls, Wolfenstein-i, GoW 3 Remastered, Rayman, Wormsi....
A gdje su još Uncharted 4 i Ratchet&Clank.
Kad bih bar sa 100% sigurnošću znao sve igre koje izlaze do kraja godine, onda bih lakše potegnuo okidač na rasprodaji.
ja razmisljam da uzmem bf hardline i wolfenstein. odigracu ih nekad :D
Heavy Rain/B2S za 150kn je super deal. Uzeo disk za 250kn pred koji tjedan.
Gravity Rush ispod 100kn.
Ima stvarno dobrih cijena.
mah zakaj se zatrpavat sa igrama bezveze ak imate hrpu toga kaj jos niste odigrali, bit ce te iste igre opet na jos boljoj akciji i tak unedogled
jedino ak si hrčak i voliš trošit lovu onda go for it
Hrcak od rodenja do smrti (ili dok ne bankrotiram)!
Za free to play igre wot, war thunder... treba PS Plus?
Za free to play igre wot, war thunder... treba PS Plus?
Ne
Ovaj Table Top Racing za PS4 me poprilično oduševio
Podsjeca me na Re-volt i Micro Machines u kojima sam uzivao prije hmm ima vec mnogo godina
Po meni u ondnosu na ostale ps+ free naslove ovo je jedan od boljih mjeseci
Podsjeca me na Re-volt i Micro Machines u kojima sam uzivao prije hmm ima vec mnogo godina
Evo bas sam dosao na forum da ovo napisem !
Ja pokrenuo Zombi danas i nije loš survival horror.
Ne bih imao ništa protiv da na PS+ stalno budu dobri naslovi ali koji nisu AAA igre, jer takve ionako kupim odmah kad izađu.
Zombi, Tropico i Table Top Racing sigurno ne bih kupio.
Uncharted je slomio Internet.
Sve recenzije su uglavnom 10/10.
Da, baš čitam recenzije. Metacritic 94/100. Gamerankings 94 %. Eurogamer mu je doduše dao Recommended, mislio sam da će bit Essential.
Da, to je malo neobično za Eurogamer.
Ali npr. Gamespot je 10/10.
S time da recenzenti uglavnom baš i nisu igrali multiplayer, koji svakako diže ocjenu igre.
Ja u startu nisam bio zainteresiran za kupnju po punoj cijeni, jer mi se za 15-ak sati igranja ne ispalti dati 450 kn, ali multiplayer beta mi je bila odlična, tako da uzimam Day 1.
Ja pokrenuo Zombi danas i nije loš survival horror.
Ne bih imao ništa protiv da na PS+ stalno budu dobri naslovi ali koji nisu AAA igre, jer takve ionako kupim odmah kad izađu.
Zombi, Tropico i Table Top Racing sigurno ne bih kupio.
Bas to.
Neke igre jednostavno nemaju dovoljnu medijsku paznju i produ ispod radara.
A na kraju ispadnu bolji naslovi od razvikanijih AAA naslova, koji nazalost zbog zarade ne zele riskirati, pa zamotaju "istu" stvar u lijepsi omot.
Rocket League je najbolji primjer.
F*cking popusti. Stvarno ima dobrih igara. Ali moram se oduprijeti tamnoj strani (tamna strana novcanika = prazan novcanik).
Uletih u hype train ko budala u kredit
Odavno sam već prednaručio SE, al sad ću naručit i odigrat još jednom kolekciju za malo nabrijavanja
I ja ga igrao sat vremena i super je napokon nesto vrijedno igranjna.
Inace uncharted preordan cekam download. Sad jos preordat aseto corsu i to je to.
Sutra mi stiže PS4. Vjerojatno ću odmah kupit Uncharted Colection da se spremim za četvorku.