PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Čitam po forumima na Uncharted 4 nema ograničenje framerate-a kad se uđe u menije (nešto kao AC Unity).

Očekujte vrištanje PS4-ki.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kažu iz Sancte da danas šalju prednaručeni Uncharted i da je sutra kod kupaca. Mislite li da će zajebat? 

0 0 hvala 0
12 godina

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Rimtu kaže...

Očito postoje neke glupe regionalne restrikcije za neke igre. Witcher je jedna od njih.

Witcher kupljen na base.com-u je radio uredno, i mogao sam instalirati Hearts of Stone koji je vezan uz moj HR account. Ali kad bi ištao skinuti Save-ove sa PSN-a, javio bi :Cannot Download "

"The Application for this saved data is not installed"

Nakon toga sam zamolio brata da mi ponovo posudi Witchera, deinstalirao ovog sa base.com-a, i onda je povukao Save file-ove bez problema.

Nakon toga sam pokušao pokrenuti tu kopiju sa CD-om sa base.com-a... i naravno Wrong Disc inserted, i ne samo to, nego je instalirao još jedan Witcher... odnosno imao sam istovremeno dva Whichera instalirana.

A s obzirom da sam prešao kompletnu igricu, i da imam lika na 40tom lvl-u... ovo je poprilično iritantno.

Nemam pri ruci trenutno ni jednu kopiju, ali ako vas zanima, mogu vam poslati i serijska brojeve kopija.

Nisi rekao jel buraz imao digitalnu ili disc verziju (jer si spomenuo da si dobio witchera skupa *sa* PS4 pa sam pretpostavio da je riječ o digitalnoj).

Možda disc verzija ima drugi ID u PSN storeu u odnosu na digitalnu. To mi nije toliko jako čudno jer je riječ o različitim proizvodima i disc verzija ne ovisi o accountu nego o discu, no ako je stvarno tako da spušiš sejvove između različitih medija iste igre to je dosta glupo rješenje sa Sonyeve strane (iako s obzirom da je riječ o Sonyu glupe stvari na PSNu nisu nikakva novost :-D)

S druge strane, čak i ako je riječ o obje Disc verzije igre, možda nisu obje iz EU. Ti dućani što preprodaju po netu jeftine kopije često prodaju verzije iz drugih regija jer su ih dobili za siću.

Tako da možda imaš japansku, US ili neku drugu verziju igre i ne moraju imati isti ID.

Obje su disk verzije. CUSA 01439(algoritam) i CUSA 01440(base.com). Obje su za licencirane za Europsko, Indijsko i Rusko tržište. 

Hearts of Stone DLC podržava CUSA 01439, 01440 i 01441

Tako da su očito tri verzije dostupne na EU tržištu

Koliko ja znam base.com prodaje isključivo EU igrice. Ne da mi se debatirati da li valja ili ne valja naručivati sa neta. Ja za sada imam super iskustva sa base.com

Ovo sa više nekompatiblinih verzije za EU tržište je glupost od izdavača i Sony-a. Isto mi se moglo desiti da sam krivu verziju kupio kod nas... 

A ovo sve pišem kao upozorenje da pripazite ako probate igru i svidi vam se pa odlučite kupiti istu... Provjerite serijski broj... Da ju ne morate igradi od početka...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 15:46 (Rimtu).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

E sad kad izlazi Uncharted 4, ima li tko da bi prodao 1,2&3 kolekciju?

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

250kn nova.

http://www.sancta-domenica.hr/uncharted-the-nathan-drake-collection-ps4-preorder.aspx

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Rayz00 kaže...

250kn nova.

http://www.sancta-domenica.hr/uncharted-the-nathan-drake-collection-ps4-preorder.aspx

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

je li vama glasna konzola

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rimtu kaže...
Obje su disk verzije. CUSA 01439(algoritam) i CUSA 01440(base.com). Obje su za licencirane za Europsko, Indijsko i Rusko tržište. 

Hearts of Stone DLC podržava CUSA 01439, 01440 i 01441

Tako da su očito tri verzije dostupne na EU tržištu

Koliko ja znam base.com prodaje isključivo EU igrice. Ne da mi se debatirati da li valja ili ne valja naručivati sa neta. Ja za sada imam super iskustva sa base.com

Ovo sa više nekompatiblinih verzije za EU tržište je glupost od izdavača i Sony-a. Isto mi se moglo desiti da sam krivu verziju kupio kod nas... 

A ovo sve pišem kao upozorenje da pripazite ako probate igru i svidi vam se pa odlučite kupiti istu... Provjerite serijski broj... Da ju ne morate igradi od početka...

Da, baš sam googleao, izgleda da je dosta ljudi imalo taj issue

12 godina
hanteed kaže...

je li vama glasna konzola

Otvori, izvadi napajanje, ispuši i usiši hladnjak sa obje strane (venta i napajanja). Promijeni i termalnu pastu usput.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

Ko igra danas u ponoc? 😊

0 0 hvala 0
12 godina
Ja sam napravio preo.. kod njih u trgovini i osobno preuzimanje i nisu danas zvali,valjda sutra budu
11 godina
neaktivan

Nisu ni mene zvali. Ja sam ih pitao na Fejsu i kažu da su jučer slali te da bi danas trebalo stići :)

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Reko je ovaj jedan što radi u SD na drugom forumu da su sve igre poslane jučer Overseasom.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ne razumijem.

Zašto platiti npr. Uncharted u SD 550 kuna, ako možeš dobiti za 450 kn digitalno ili preko UK dućana? 

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Ne razumijem.

Zašto platiti npr. Uncharted u SD 550 kuna, ako možeš dobiti za 450 kn digitalno ili preko UK dućana? 

Valjda su svjesni da će odigrati u 2 dana i prodati na njuškalu :-P

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Ne razumijem.

Valjda su svjesni da će odigrati u 2 dana i prodati na njuškalu :-P

Kužim na što ciljaš...

Ali, UK dućani šalju diskove ranije, tako da je jedini minus što se poštar čeka možda dan-dva više nego iz SD.

A stotka sim, stotka tamo i nakupi se.  

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Kužim na što ciljaš...

Ali, UK dućani šalju diskove ranije, tako da je jedini minus što se poštar čeka možda dan-dva više nego iz SD.

Ja sam bio preorderao klincima Mario Kart 8 za WiiU sa game.co.uk. Ne samo da nije stigao na release date, nego je stigao 10 dana kasnije jer je baš u to vrijeme bio neki štrajk poštara u UK :-)

Englezima su davali zauzvrat digital keyeve kako bi im kompenzirali kašnjenje od 2 dana, a ostalima kojima je kasnilo po 10 dana ništa :-)

Ne moram ti pričat kak su klinci bili ludi, znaju kad je release date :-) Na kraju sam kupio digitalno i ovaj disc prodao kad je došao.

Od onda više ne preorderam ništa na discovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 9:39 (Bitanga).
12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Kužim na što ciljaš...

Ja sam bio preorderao klincima Mario Kart 8 za WiiU sa game.co.uk. Ne samo da nije stigao na release date, nego je stigao 10 dana kasnije jer je baš u to vrijeme bio neki štrajk poštara u UK :-)

Englezima su davali zauzvrat digital keyeve kako bi im kompenzirali kašnjenje od 2 dana, a ostalima kojima je kasnilo po 10 dana ništa :-)

Ne moram ti pričat kak su klinci bili ludi, znaju kad je release date :-) Na kraju sam kupio digitalno i ovaj disc prodao kad je došao.

Od onda više ne preorderam ništa na discovima.

Ma kužim. Ja isto samo digitalno uzimam. pogotovo od kad je TheGameCollection skužio da smo u EU pa zaračunava PDV.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam special edition platio 549kn u preorderu, tu kod nas, u svijetu igara. Mislim da je ista cijena bila u SD, dok je cijena obicne bile 499 u preorderu.

Neki su čak iskoristili one tele 2 kodove U SD, pa su igru dobili za samo cca 420 kn.

Ne mislim je prodavat na njuškalu, jbg neke igre moraš i sačuvat u kolekciji :D

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

base.com je slao preordere 06.05, što znači da bi vjerojatno stigli danas ili sutra...

isprobao sam ju pol ure ujutro... igra izgleda fantastično...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 9:52 (Rimtu).

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jeli iko od vas koristi 4k tv za ps4? Jel mi moze reci neko kakva je slika? Uze bi si jedan lgijev 4k tv koji bi mi sluzio i za pc sad kada dodju ove nove graficke. Zanima me kako je kada se igra pokrece u ne nativnoj rezoluciji?

0 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Jeli iko od vas koristi 4k tv za ps4? Jel mi moze reci neko kakva je slika? Uze bi si jedan lgijev 4k tv koji bi mi sluzio i za pc sad kada dodju ove nove graficke. Zanima me kako je kada se igra pokrece u ne nativnoj rezoluciji?

ja koristim, nisam primjetio nikakve razlike.

12 godina
IvanDado kaže...

Ne koristim, ali načelno planiram.

Računaj da će upscaling 1080p sadržaja sa PS4 na 4k TV neminovno uzrokovati input lag, koji je ionako velik na TV-u u odnosu na PC monitore, pogotovo kod jeftinijih verzija televizora.

Ja čekam OLED televizore da postanu cjenovno pristupačniji i onda sigurno prelazim na 4k.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan

Nemoj se opterećivati OLEDom jer je to sada dosta mrtva tehnologija za televizore. Samsung je drastično usporio razvoj OLEDa jer je yield mali pa stoga im ni profit nije prihvatljiv. Novu tehnologiju koja slijedi OLED očekuj 2017 a tada će opet cijene biti velike. Ako je Samsung odustao od OLEDa (potiho) onda nema vise niti jedinog velikog igrača koji tu tehnologiju zastupa pa nemoj mislit da će i drugi nešto spustit cijene 

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 14:45 (JozoBozo121).
15 godina
IvanDado kaže...

ja koristim. vjerojatno vrijedi pravilo koliko para toliko muzike. pogledaj negdje da li je testirano kak se ponaša ps4 sa tv-om kojeg želiš (upscale i lag)

Potpis!
17 godina
IvanDado kaže...

Ja imam 4k tv lg, ali s xbox one konzolom.

Slika izvrsna

Nemaš brige.

13 godina
PlayStation 4

Nakon cca. 5h igranja, osudio bih se reći da je Uncharted 4 najbolja igra ikad napravljena (uključujući sve platforme). Grafički je ovo najljepša igra što sam ikad igrao, a igrao sam ih poprilično puno (tek sada se vidi prava hardverska snaga PS4). Priča - pogotovo emocije, lokacije, interakcija s okolinom, oružje, borba...sve je ispolirano do najmanjeg detalja. O optimizaciji da ne govorim, a sve to zahvaljujući jednom od najboljih razvojnih timova - Naughty Dogu (da je Ubisoft radio tu igru sumnjam da išla iznad 25FPS). Ovako sve zvuči "nahajpano" i preuveličano, ali ako ga ikad zaigrate znat ćete o čemu govorim. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

0 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

Ako ne želiš pričekati E3 2016 da vidiš hoće li zbilja izaći PS4 Neo koji bi trebao imati svoj upscaling čip, možda da pogledaš Sonyeve Bravije sa X1 procesorom?

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice