PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Priča se da bi PS+ naslovi za svibanj mogli biti Watch Dogs i Tetris.

Ne bih se bunio.

watch dogs super iako sam ga presao na pc-u, no tetris god dammit, mogu ga igrat preko browsera u ps4 -.-

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Čisto sumnjam.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znači i dalje ništa od kvalitetnog naslova 

4 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja sam na sale-u uzeo METRO 2033 Redux za 7,5$, čini se dobar ulov. A što se tiče ovih PS+ igara za svibanj - pa barem da dobijemo neki AAA naslov, ako ništa drugo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

jeste igrali lords of the fallen?

kakav je?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

kakav je?

Dobar je, ali ako ocekujes kvalitetu Souls igara ili Bloodborna, odma zaboravi.

11 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

kakav je?

Meni je bio super. Doduše, igrao sam ga na kompu, ali vjerojatno je ista stvar. Malo lakši i kraći Dark Souls.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vidim sad zadnjih par dana vijesti o PS4 NEO i mogu reci samo da će se time Sony naveliko usrati na tanjur s kojega jede. Zato ih je i Microsoft pustio da to naprave i izjavili kako oni svoju konzolu neće mijenjati do kraja generacije. Ljudi kupuju konzole iz jednog razloga i sad Sony naveliko narušava taj razlog. Doći će do fragmentacije i dogodit će se da igre neće biti vise optimizirane niti na konzolama. Jedan veliki  za Sony 

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
JozoBozo121 kaže...

Vidim sad zadnjih par dana vijesti o PS4 NEO i mogu reci samo da će se time Sony naveliko usrati na tanjur s kojega jede. Zato ih je i Microsoft pustio da to naprave i izjavili kako oni svoju konzolu neće mijenjati do kraja generacije. Ljudi kupuju konzole iz jednog razloga i sad Sony naveliko narušava taj razlog. Doći će do fragmentacije i dogodit će se da igre neće biti vise optimizirane niti na konzolama. Jedan veliki  za Sony 

Toga se i ja bojim.

A opet 3 godine, koliko bi minimalno prošlo do izlaska PS4 NEO i nije tako malo. Mnogi već dugo plaču da generacijski ciklusi traju predugo.

Najbitnije je da sve igre rade i na jednoj i na drugoj konzoli pa će sve biti ok. Iako , ako razlika u grafici bude velika, vlasnici starije konzole bi mogli biti vrlo nezadovoljni. Ja znam da bih ja bio.

Potpis!
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koliko sam vidio, AMD je najavio 3 custom grafe, tako nešto, znači to je samo potvrda da se radi na ps4 neo, eh sad, koliko je njima takav potez pametan, to ćemo vidjeti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Generacijski ciklus prošle generacije bio je daleko predug, to uopće nije upitno. 7 godina je predugo, no neka onda stave ciklus od 5 godina i onda neka dođe skroz nova konzola, a ne da ti je**š vlasnike starijeg modela s nekim refresh modelom. Ali isto je opet sranje to sto je gotovo  2 i pol godine nakon izlaska izašao recimo Uncharted 4, i još par onih ekskluziva poput Zero Dawn i sličnih, tek izlazi. Na PS3 je u njegovih sedam godina života izašlo 4 igre iz Naughty Doga i tri iz Guerilla studiosa. (Jedna igra u manje od dvije godine)

Oni su ovu cijelu generaciju zeznuli s nedostatkom tako velikih igara, i sad ju hoće produžiti kako bi rezultat ispravili u drugom poluvremenu.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

To se zove pametna odluka. Trebas gledat s njihove strane, a ne sto bi ti htjeo

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

4 0 hvala 4
17 godina
PlayStation 4

A ajde, može proći, Tropico se čini zanimljiva igra, iako je strategija na konzoli u pitanju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

A ajde, može proći, Tropico se čini zanimljiva igra, iako je strategija na konzoli u pitanju :D

Tropico 5 je super igra, jedna od bolji building strategija.  Napokon da izbacuju kvalitetne igre za Plus, bar jednu.

I da se uredno igrat sa kontrolerom kolko sam vidio.

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hah, ako racunas da tropico kosta 60$ na us storeu to i nije tako lose

1 0 hvala 0
14 godina
Mad max 15 funti.. Valja li sta igra?
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordSnow kaže...
Mad max 15 funti.. Valja li sta igra?

Ja sam bio kupio za neku malu lovu, i odigrao sam jedno područje i dosadilo mi je. Klasični open world Assassin's Creed samo s drugom tematikom.

Nije me baš puno zaintrigirao jer je isti kao i većina takvih igara, al je dobar svijet i tematika.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
AngryBird kaže...

mogli su stavit na 1h ili manje tak da onima kojima se brzo skida stignu jedan game odigrat i nakon toga obrisat igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 18:32 (Santana).
10 godina
PlayStation 4

J**o ja sebe http://gearnuke.com/uncharted-4-thiefs-end-direct-feed-1080p-screenshots-leaked/

Ovo izgleda pre pre predobro.

Naughty Dog

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jos samo par dana ljudi do Uncharteda 4  Dusu bi vragu prodao za ovu igru 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li netko kupovao sa Psngames.org? Kakva su iskustva, je li stranica pouzdana?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Jos samo par dana ljudi do Uncharteda 4  Dusu bi vragu prodao za ovu igru 

TO je igra radi koje sam prije 2 godine nabavio PS4. Izgleda da će ipak izaći prije nego previše ostarim. Samo se nadam da će ostale multiplayer mape bolje izgledati jer od ove tri iz bete jedino mi džungla dobra.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
10 godina
FanBoy kaže...

Je li netko kupovao sa Psngames.org? Kakva su iskustva, je li stranica pouzdana?

Ako je vjerovati reviews-ima onda su ok. Imaju čak 3-mjesečnu garanciju ako nešto ne valja.

10 godina
neaktivan
Ja sam kupio nedavno black ops3 i sve ok 👌..
Prvo su mi poslali acount za ps3 i onda tek drugi dan jer sam se bunio sto sam mnogo cekao poslali su mi drugi acount za ps4 i rekli da su uzmem koju extra igru pa sam uzeo mortal combat x, the elder scroll online..
Meni se cine ok a frend mi ih preporučio..
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja jos uvijek ne mogu skinuti PS plus igre za svibanj, stoje mi cijelo vrijeme igre od travnja. Sta trebam naraviti da mogu skinuti ove nove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne može ih nitko skinuti, sutra ćeš moći.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice