koji vam je ljudi qurac? Ne kupujte digitalne igre.Svako malo se javi netko da je prevaren i vi i dalje kupujete
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji vam je ljudi qurac? Ne kupujte digitalne igre.Svako malo se javi netko da je prevaren i vi i dalje kupujete
digitalne preko psn store da.... malo detaljnije napisite, jer je psn store isplatniji od diskova
digitalne preko psn store da.... malo detaljnije napisite, jer je psn store isplatniji od diskova
Pa ovisi o situaciji i igri. Ja sam znao kupiti igru mjesec-dva nakon izlaska za duplo manju cijenu nego je na storeu ako nije sale. Uz to sam je kasnije često prodao za jednako ili više nego sam kupio.
govorim o accountima
Ja uzeo Fifu 16 sa frendom sada dok je bio sale,taman uletilo dobro.
Fallout 4 sa soundtrackom na Amazonu za 23 funte.
Ja i brat kupujemo igre zajedno i dijelimo ih...svako sa svojoj konzoli igra...digitalne sa psn stora hrvatskog...sve nam radi super osim 1 stvari...kupili drive club sa season passom ...i sad on ima sve otključano kao što i treba bit a ja nemam...meni se pojavi kad skinem igru kao da imam bez season passa...ne razumijem...

Fallout 4 sa soundtrackom na Amazonu za 23 funte.
23.95 + 5.18 = 29.13Ł u HR
Ja i brat kupujemo igre zajedno i dijelimo ih...svako sa svojoj konzoli igra...digitalne sa psn stora hrvatskog...sve nam radi super osim 1 stvari...kupili drive club sa season passom ...i sad on ima sve otključano kao što i treba bit a ja nemam...meni se pojavi kad skinem igru kao da imam bez season passa...ne razumijem...
jeste možda probali isto vrijeme istu igrati online. Razmišljam da kupim sa bratom dying light pa stavimo na oba dvije konzole isti account te skupa igramo COOP
jeste možda probali isto vrijeme istu igrati online. Razmišljam da kupim sa bratom dying light pa stavimo na oba dvije konzole isti account te skupa igramo COOP
Radi i online. Frend i ja smo igrali Driveclub jedan protiv drugog, a samo ja imam igru i šerao sam mu je.
jel taj share radi i na fizickim kopijama igre, npr frend mi ima igru na blu rayu i jel moze on sad meni shareat to?
jel taj share radi i na fizickim kopijama igre, npr frend mi ima igru na blu rayu i jel moze on sad meni shareat to?
Ne :-)
Može ti samo posudit disk.
ah nista onda jer on ju igra stalno.
Radi i online. Frend i ja smo igrali Driveclub jedan protiv drugog, a samo ja imam igru i šerao sam mu je.
radio si preko sony share ili preko account/konzola primary te non primary link
radio si preko sony share ili preko account/konzola primary te non primary link
Prijavili smo se jedan kod drugog, stavili ja njegov, a on moj account kao primarni za konzolu, a svoj kao sekundarni i igrali svaki preko svojeg.
Kako da se "speed up-a" malo ovaj download na ps4-u? The Division beta na PC-u mi se skinula za sat i pol, a na PS4 sam ostavio preko noci da se skida i skidalo se negdje 4 sata.
Kako da se "speed up-a" malo ovaj download na ps4-u? The Division beta na PC-u mi se skinula za sat i pol, a na PS4 sam ostavio preko noci da se skida i skidalo se negdje 4 sata.
stavi googleov dns, i stavi onaj mtu 1467
Broforce pobijedio na glasanju za PS+ igru za idući mjesec.
Od tri smeća jedno je moralo pobijedit :-)
A ne znam. Ipak su ljudi uložili neki trud da naprave tu igru, pa mi je glupo nazvati ju smećem.
Ali, ako usporedimo sa Xbox igrama za ožujak, onda razumijem što hoćeš reći.
Broforce pobijedio na glasanju za PS+ igru za idući mjesec.
Od tri smeća jedno je moralo pobijedit :-)
A ne znam. Ipak su ljudi uložili neki trud da naprave tu igru, pa mi je glupo nazvati ju smećem.
Ali, ako usporedimo sa Xbox igrama za ožujak, onda razumijem što hoćeš reći.
Fino, nisam do sad pratio Xbox free igre, al ovo je nebo i zemlja... mi dobivamo Super Meat Boya i Super Time Force Ultra, Dragon Fin Soup ispixelizirane gluposti...
TBH, od Styxa i Rocket Leaguea (7mj prošle godine) nijedna igra nije ništa posebno bila, sve sam deinstalirao u roku od par minuta.
Fino, nisam do sad pratio Xbox free igre, al ovo je nebo i zemlja...
Pogotovo ako uzmeš u obzir da sve X360 igre koje izađu na free gold pretplati su kompatibilne sa XB1.
Ne znam kakvo je stanje na xbox-u trenutno ali u usporedbi s onim na pcetku dobili smo sve sto smo pozeljeli. Fizicke diskove koje slobodno mozes djeliti ili prodati, "sheranje" acca s frendovima, dosta jeftiniju konzolu... Tako da neko preveliko zaljenje za free igrama mi se cini pretjerano uzevsi u obzir odlicne popuste koji se svako malo pojavljuju te dodatne popuste za ps+ membere.
Ne znam kakvo je stanje na xbox-u trenutno ali u usporedbi s onim na pcetku dobili smo sve sto smo pozeljeli. Fizicke diskove koje slobodno mozes djeliti ili prodati, "sheranje" acca s frendovima, dosta jeftiniju konzolu... Tako da neko preveliko zaljenje za free igrama mi se cini pretjerano uzevsi u obzir odlicne popuste koji se svako malo pojavljuju te dodatne popuste za ps+ membere.
Ma ja ne plačem baš puno, PS4 mi je samo jedna od platformi za igranje. Ni najomiljenija, ni najomraženija.
Al ak plaćam za mogućnost multiplayera koji skoro nikad ne igram, onda bi bilo lijepo da dobiješ nešto zauzvrat. Popusti su ok, i obično tempirani tako da kupiš igru koja će sljedeći mjesec biti free :-P
P.S. sheranje accounta s frendovima nisi dobio, to je abuse.
P.S. sheranje accounta s frendovima nisi dobio, to je abuse.
Kako?
https://www.playstation.com/en-gb/explore/ps4/features/share-play/