PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.556
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
lepi91 kaže...
Ja osobno ne mogu smisliti ove futuristicke igre s tom trećom vrstom. Jednostavno mi ne sjeda.

Odigrao sam TLOU i bio mi je oke. Od svih onih ostalih preporuka forumasa, onaj Killzone, Metro Redux itd. mi ništa ne sjeda.

Moje doba igranja igrica je bio prastari CoD i MoH i zelja mi je to zaigrati. 1 i 2 svj. rat i tako nešto, ali u današnje vrijeme toga vise nema.

Igrao sam i GTA nekad, te sam odigrao i na PS4 i tak ništa posebno. GTA ko GTA.

Recimo STALKER mi je isto bio oke, ali mislim da Fallout 4 me ne bi toliko zaintrigirao.

Gledao sam i Uncharted, to bi takoder u dogledno vrijeme uzeo..

Tko god ima kakvu preporuku, slobodno predlozite.

Preporučio bih ti Battlefield : Bad Company 2, al njega nema za PS4 :/

Meni isto zivciraju futuristicke igre. Probaj Heavy Rain kada izađe u ožujku, ako nisi dosada

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 0:38 (AngryBird).
12 godina

Battlefield 4, Wolfenstein, Bloodborne, Dark Souls 2, Tomb Raider, Witcher 3, Dragon Age Inquisition, Tales from the Borderlands, The Evil Within.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 0:51 (DeniZg).
12 godina
Battlefield 4 sam planirao uzeti ali SP piše da traje nekih sat vremena. MP ne igram jer nemam PS+. Inače me igrica jako privlači.

Wolfenstein sam isto gledao i da, definitivno bi kupio kroz neko vrijeme.

Pogledati ću ostale. Hvala puno na preporuci.

0 0 hvala 0
12 godina

BF4 kampanja traje 5-10 sati, ali te igre se primarno uzimaju radi multiplayera. BF Hardline kampanja je i nešto zanimljivija i duža, ali je multiplayer lošiji.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz moze li mi netko reci sto je Playstation Plus Card 365 days Hanger,razmisljam uzet u santa domenici jer nemam karticu da uzmem prek ps stora,al neznam sto znaci ovaj Hanger pa da mi netko objasni

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
JosipBoss kaže...

Na US Storeu su popusti do nevjerovatnih 70% na EA igre. Traje do 09.02.
Takodjer ima i Bandai Namco Sale.

https://store.playstation.com/#!/en-us/ea-sale/cid=STORE-MSF77008-EAPUBSALE

Uzeo bi si BF 4 ili BF Hardline. Kako plaćate na US storeu? Imam Paypal, ide li sa time?

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll
12 godina
PlayStation 4

Da si samo otvorio stranicu prije vidio bi da sam ja pokušavao s PayPal i nije htjelo proći.

Moraš kupiti bon na Amazonu i njega ubaciš na PS Store i tako kupiš.

0 0 hvala 1
16 godina
lepi91 kaže...

Da si samo otvorio stranicu prije vidio bi da sam ja pokušavao s PayPal i nije htjelo proći.

Moraš kupiti bon na Amazonu i njega ubaciš na PS Store i tako kupiš.

ili probat da prode kartica, al vidim da u 90% ne pali kartica....

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nabavio sam Black Ops 3, trebam ga downloadat a "težak" je preko 50gb. Koji je najbrži i najbolji način da to napravim? Ako ostavim da se downloada u Rest Mode-u preko noći konzola se dosta zagrije, jel to ispravno raditi?

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vidim sada da i na našem storeu imaju popuste:

https://store.playstation.com/#!/en-hr/ps4/cid=STORE-MSF75508-PLUSDISCOUNTPS4

Moram ubosti BF 4 i Hardline za 240kn...

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 12:36 (agnostes).

0 0 hvala 0
12 godina
Rayz00 kaže...

Ako ostavim da se downloada u Rest Mode-u preko noći konzola se dosta zagrije, jel to ispravno raditi?

Treba stavljati hladne obloge na konzolu dva puta dnevno.

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...
Rayz00 kaže...

Ako ostavim da se downloada u Rest Mode-u preko noći konzola se dosta zagrije, jel to ispravno raditi?

Ja narežem krumpir na pločice i poslažem po konzoli. Dobro izvlači toplinu.

Potpis!
10 godina
neaktivan
Ezio kaže...
DeniZg kaže...
Rayz00 kaže...

Ne zaboravite obloge od rakije

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 12:37 (agnostes).
12 godina
PlayStation 4

BF4 se definitivno isplati ako se mene pita najbolja igra na ps4 uopce. Uzela mi preko 1000h igranja.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Rayz00 kaže...

Hahahaha, to pitam isključivo zato jer su old-gen konzole imale problema sa dugotrajnim radom. Zanimalo me samo je li i vi ostali tako skidate igre...

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
14 godina
PlayStation 4

uvijek kad su tak naslovi od prek 40-50gb plejka u rest mode i nek dudla prek noci , nisam nikad imao problema da se nes zblesiralo, cak nebi rekao ni da se neš bitno zagrijava (bar kod mene)...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Iskreno nisam provjeravao koliko se grije u rest modu dok skida. Po meni ne bi trebalo previse, jer graficka nije u punom pogonu (ne vrti igru).

Stalno mi je u restu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

Rest mode ti je nesto ko sleep na laptopu. NemAs se kaj brinut nek radi samo

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koliki je download speed na konzoli ?
U firmi imam 100/100 i čini mi se da dosta sporo skida

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hacker-ri kaže...

Kad stavim testiranje internet veze na PS4, ne ide mi preko 70 Mbita (imam doma 500/100).

Možda da se pokrene Ookla speedtest preko PS4 web browsera bi pokazalo više.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
Jesi spojen žično ili bežično? Ako je bežično, možda ga wireless kartica ograničava.

Ja tih problema nemam sa svojom 30 Mbita vezom :D
15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

Pozz moze li mi netko reci sto je Playstation Plus Card 365 days Hanger,razmisljam uzet u santa domenici jer nemam karticu da uzmem prek ps stora,al neznam sto znaci ovaj Hanger pa da mi netko objasni

i mene isto interesira kakav je to bon Hanger? 

da li bi znali u čemu je problem spojio sam kablom ps4 i dobiva 12/1.2 brzinu dok je na wifi ide 30/5 kolika je i brzina kabel je lan cat 5e kategorija ako se ne varam? 

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Za sve kojima ne prolaze kartice prilikom kupovine, da li ste probali sa Visa karticama od PBZ-a?

Meni Visa tekući i žiro prolaze bez problema na HR accountu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kolak17 kaže...

Za sve kojima ne prolaze kartice prilikom kupovine, da li ste probali sa Visa karticama od PBZ-a?

Meni Visa tekući i žiro prolaze bez problema na HR accountu

kolegama ne prolazi na us accountu, na hr naravno da ce raditi.... doduše meni visa pbz radi i na americkom

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zanima me par stvari u vezi gamesharea na više konzola ukoliko to može..

Znaći ovako, account na konzoli_1 logiran kao primary podjeljen je na konzolu_2 te također aktiviran kao primary prilikom logiranja, ukoliko se taj isti account može podjeliti i na konzolu_3 i postaviti kao primary, zanima me prilikom odlaska na PS Store preko računala i kupljena dogitalna verzija igre na tom accountu kada se odabere "download to your PS4" da li će se skidati igra na sve 3 konzole ili samo na zadnju konzolu na kojoj je taj account postavljen kao primary, u tom slučaju to se odnosi na konzolu_3?

A drugo sto me zanima je ukoliko na svojoj konzoli imam više razlicitih accounta od prijatelja, recimo npr. 5.. dali svi ti accounti mogu biti primary ili samo 1 account moze biti primary, znaci ulogiram se na jedan account i aktiviram kao primary, zatim slijedeći acc logiram i postavim primary, da li je onda samo taj drugi unešeni account primary ili i predhodni ostaje primary? Nadam se da ovo pitanje nije glupo i banalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kolak17 kaže...

Znaći ovako, account na konzoli_1 logiran kao primary podjeljen je na konzolu_2 te također aktiviran kao primary prilikom logiranja, ukoliko se taj isti account može podjeliti i na konzolu_3 i postaviti kao primary, zanima me prilikom odlaska na PS Store preko računala i kupljena dogitalna verzija igre na tom accountu kada se odabere "download to your PS4" da li će se skidati igra na sve 3 konzole ili samo na zadnju konzolu na kojoj je taj account postavljen kao primary, u tom slučaju to se odnosi na konzolu_3?

A drugo sto me zanima je ukoliko na svojoj konzoli imam više razlicitih accounta od prijatelja, recimo npr. 5.. dali svi ti accounti mogu biti primary ili samo 1 account moze biti primary, znaci ulogiram se na jedan account i aktiviram kao primary, zatim slijedeći acc logiram i postavim primary, da li je onda samo taj drugi unešeni account primary ili i predhodni ostaje primary? Nadam se da ovo pitanje nije glupo i banalno

mozes vise staviti konzola primary

11 godina
neaktivan
kolak17 kaže...

Za prvo pitanje nisam ziher, nisam čak ni siguran da preko PC-a možeš pokrenut download na PS4. Mislim da to samo možeš kupiti igru i aktivirati je na svoj račun, a download pokrećeš sa plejke pa onda na kojoj pokreneš, tamo se skida. 

Drugo, ako imaš više accounta od prijatelja, svi oni mogu biti primary (možeš imati do 14 primary accounta), a TVOj mora biti secondary kako bi sa svojeg mogao igrati igre od prijatelja i kako bi se tebi brojili achievementsi i slično.

15 godina
PlayStation 4

Ne moze vise konzola biti primarno za jedan account. Samo je jedna primarna a sve ostale su sekundarne.

Na jednoj konzoli moze biti vese accounta za koje je ta konzola primarna.

Sto se downloada pokrenutog sa pc-a tice, krenuti ce download na konzoli koja je primarna sigurno. Za sekundarne ne znam.

Brkaju se pojmovi stalno. Ne postoji primarni ili sekundarni account. Account je samo account i jedna je konzola primarna za taj account a ostale su sekundarne.

Druga stvar je master account i subaccount. Vlasnik master accounta moze namjestiti neke restrikcije korisniku subaccounta, poput ogranicenja sredstava, koristenja chata i sl. Uglavnom sluzi roditeljima koji djeci kreiraju subaccount. Ne koristim to pa ne znam detalje.

Potpis!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
agnostes kaže...
Ezio kaže...
DeniZg kaže...
Rayz00 kaže...

Ne zaboravite obloge od rakije

Krompir, rakija i slanina

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
12 godina
DeniZg kaže...
Hacker-ri kaže...

Kad stavim testiranje internet veze na PS4, ne ide mi preko 70 Mbita (imam doma 500/100).

Možda da se pokrene Ookla speedtest preko PS4 web browsera bi pokazalo više.

u da je meni takav net. gdje zivis ti kaj imas tak dobar net?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice