Kome vjerovati na ovome forumu?

poruka: 167
|
čitano: 41.289
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Kome vjerovati na ovome forumu?
F1-IVO kaže...

Eh dečki puno toga što ste ovdje rekli bi imalo smisla ali nekima je lakše napisat HVALA nego kliknut osobi koja mu je pomogla. Koliko vidim ima onih koji napišu nešto korisno ali dobije palčeve dolje a vjerojatno bi tako bilo da postoji pozitivna i negativna reputacija. Ljubomora i zavist vlada i ovdje te ako bi netko dobio nekakav status vjerojatno bi se našlo pametnjakovića koji bi na sve načine umanjili njegovu vrijednost (doprinos forumu). Teško bi to sve bilo kontrolirati da dobije nekakav smisao.

A da se doda recimo kad ti nekom pomognes ili nes tako on stisne hvala i da se to vidi na tvom profilu koliko ti zahvala imas? 

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
16 godina
tony THE Noob kaže...

Cemu sluze ove zvijezdice ispod avatara ? Izlanuo se Hahahaha

Moze neko objasniti ?

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
tony THE Noob kaže...

Moze neko objasniti ?

Ne služe ničemu, ali to je neka vrsta stutusa, ranka, tko ima više je više pomagao, aktivniji je i skupio je najviše Hvala. Moderatori imaju 5

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
tony THE Noob kaže...

Moze neko objasniti ?

kolko zvijezda tolko pive

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
micho0305 kaže...
tony THE Noob kaže...
tony THE Noob kaže...

Moze neko objasniti ?

Tu si dvije godine a ne znas da se ovde ne mjeri u pivi nego u cevapima :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
tony THE Noob kaže...

Moze neko objasniti ?

Ničemu, jednostavno jedna "AI" glupost nagrađivanja autora.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
micho0305 kaže...
tony THE Noob kaže...
tony THE Noob kaže...

Moze neko objasniti ?

Tu si dvije godine a ne znas da se ovde ne mjeri u pivi nego u cevapima :D

Zato i ima samo jednu i pol ;)

16 godina
odjavljen

Aj sad recite da ovo nije za 2-3 žuta. Obratite pozornost na link u potpisu "genijalca".

I šta će sad on njemu sve napravit preko teamviewera?

Šta sve nećeš vidjet i čut... Šta sve nećeš vidjet i čut...
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina

Eto, i sad da postoji ljubičasti karton, imao bi npr. mjesec dana ispod zvjezdica nekakav natpis u stilu autor kojemu se ne vjeruje (:P) i ne bi mu više palo napamet nakon toga nešto takvo..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan

Mislim da bi bilo dobro da te pluseve i minuse mogu davati modovi i admini samo dok pregledaju i "čiste" forum od spama.

To kažem jer bi u protivnom mogli korisnici iz inata davati jedni drugim - (samo kao primjer navodim minus).

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kakvi plusevi i minusevi, imas palac gore/dolje i mislim da je to sasvim dovoljno. A admini nisu po 8 sati svaki dan na forumu da mogu sve pročitati i komentirati.
što se tiće novog kartona,sviđa mi se ideja jer mislim da bi on više znaĉio od broja zvjezda
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
4ucker kaže...

Mislim da bi bilo dobro da te pluseve i minuse mogu davati modovi i admini samo dok pregledaju i "čiste" forum od spama.

To kažem jer bi u protivnom mogli korisnici iz inata davati jedni drugim - (samo kao primjer navodim minus).

Ne mora nužnu biti minus. Ako netko stekne povjerenje ima takav status, ako nije stekao povjerenje jednostavno piše "nema status"

Dakle, kada bi postojao nekakav plus, korisnik može dati plus drugome korisniku ako mu je pomogao i ako misli da je povjerljiv, minus se može zloupotrebljivati, znači nije niti potreban. Tko je stekao povjerenje njemu vjeruješ, tko nije-sam procjeniš.

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 23:04 (kingmedo).
17 godina
neaktivan

a da riješimo to već jednom( šta bi kad bi..)

Drugdje je to ovako: kao ocjena za igre ili filmove, pa na forumima je uobičajeno(?)

imaš ocjene Moda(tj. ovog engina šta ispisuje zvjezdice i ocjenu forumaša( ocjena/ broj glasova). Tu se nema što varati i mutiti, to isto radi engine i voila, problem solved

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja bi da se to uvede jel ima ljudi koji nisu na ti sa kompovima (kao što je onaj reko: Jel mi može neko clockat proc preko teamviewera.. ok pošetno sam se ismijo na tu...=)

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

2 0 hvala 0
17 godina

btw,zaboravio sam napisati...one ljude kojima možete vjerovati,možete si ih sami oznaćit tj.pratiti ih

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Sad sam tek ovu temu vidio, i fakat dobra ideja, jel ima svakakvih likova i djece koji pitaju i izmisljaju gluposti po forumu, na svakom cosku njihove teme i pitanja, kao nesto se kupuje komp s 6 gigi ram-a, proc intel i7...da ziher...(ja sam jedva skupio za svoju konfu 3 soma Smijeh)

Ne bi bilo lose da se neaktivni clanovi obrisu, recimo tko ne posjecuje forum (nije aktivan) niti ne ostavi jedan post u mj. dana!

martin
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 22:13 (Marti).
Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
Šef kaže...
tony THE Noob kaže...
tony THE Noob kaže...

Moze neko objasniti ?

Ne služe ničemu, ali to je neka vrsta stutusa, ranka, tko ima više je više pomagao, aktivniji je i skupio je najviše Hvala. Moderatori imaju 5

To neki ne cijene.. Ne samo u mom slucaju, njima se pomogne, rijese problem, a da nisu stavili ni "slazem se", jer cemo bar tako znat da je to rjesenje nekomu pomoglo da rijesi problem, te ako netko drugi bude imao isti problem, moze se ravnati po kolicini TU-ova ili TD-ova (ili hvala, ali iako to rijetko viđam po ovom forumu)

Google is your friend!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice