Kome vjerovati na ovome forumu?

poruka: 167
|
čitano: 41.287
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

Ma ideja je dobra, ali neprovediva. Čak u istom podforumu postoje teme u kojima je korisnik više ili manje stručan tako da ni status za pojedini podforum ne bi nužno bio najbolje mjerilo.

Ima korisnika koji napišu post s minimalnim informacijama, pa nakon 2 sata opet napišu "Zar nitko!?". Takvi korisnici će u pravilu na prvi odgovor krenuti raditi ono što je netko napisao. Mislim da takvim korisnicima neće nikakvi statusi pomoči.

S druge strane, korisnik koji se dovoljno razumije u materiju da postavi opširan opis problema, često ima dovoljno znanja da razluči korisne odgovore od "opasnih", pogotovo ako je dovoljno strpljiv da pričeka barem nekoliko odgovora.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

2 0 hvala 0
15 godina
RE: Kome vjerovati na ovome forumu?

veliki je problem ovog foruma što ljudi traže pomoć oko pitanja koje bi trebali sami riješiti,ili je to za servis,a ako im dadeš dobar savjet ne žele slušati nego postaju i pitaju dok ne dobiju odgovor koji žele čuti,stvarno ih ima previše što bi sve htjeli na pladnju,tko meni rješava probleme s komjuterima i ostalom elektronikom,ja osobno,ako ne znam prijatelj,a ako se ne može riješiti šaljem na servis,takvi koji postavljaju glupa pitanja imam jednu vijest za vas postoji tražilica koja se zove google.hr

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina

Bravo drugar, slazem se sa tobom, ako se znas sluziti googletom, moci ces rijesit 75% problema...

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa lakše mi je pitat na forumu i dobit dobar odgovor za 30 minuta - sat vremena nego guglati sat - dva.

/sarcasm, ofc./
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina

da još nešto nadodan,tip se zarazi virusima ti mu predložiš besplatne alate za uklanjanje ,a on te alate popljuje i da ništa ne valjaju,pa se još njih deset ubaci u raspravu i odvedu ga u deseti smjer,evo sad drugo pitanje tip želi laptop za 5000 kn ekipa mu predloži par odličnih primjera,e sad bi on tija nabrijanu grafičku,full hd monitor itd...

16 godina
neaktivan
Ako imaš živaca, čovjeku objasniš kako to ide, ako nemaš - ignoriraj ga. Pretty simple, isn't it?

Patience, patience, my dear...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

Podržavam ovu ideju, jer kao što je već rečeno na neko pitanje za biti po 10 odgovora a svi sigurno nisu točni.

Neznam šta da napišem :)
16 godina
neaktivan

Ideja nije loša ,a mislim da nebi bil problem i provesti ju.

Ovdje imamo nešto takvo ,i dosad se pokazalo dobrom opcijom. (slike)

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Podržavam ideju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ideja u principu nije loša,ali osobno smatram da bilo koje daljnje uvođenje nekakvog sistema vrednovanja bi samo zakomplicirala stvar.Ovaj forum bi trebao biti što jednostavniji i da zrači nekakvom ugodnom atmosferom,a ne da sada imamo korisnike podijeljene po kojekakvim kastama i ocjenama.Bila je slična tema i kao što sam i tamo rekao,palčevi i HVALA su i više nego dovoljni,jer,budimo realni,korisnike koji se registriraju samo zato da bi nešto pitali ionako briga tko ima koliko zvjezdica ili da li je "specijalist za slaganje konfiguracija" ili ne,jer ionako nisu upoznati sa ovim forumom i načinom na koji funkcionira.Takve korisnike najviše zanima brz i kvalitetan odgovor.A oni koji su duže ovdje već imaju nekakvu sliku tko je kakav korisnik.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 21:53 (dncrmt).

5 0 hvala 1
17 godina
protjeran

naravno opet ja. stojim iza baš svakog odgovora koji sam dao i nikada nisam rekao da baš je to. uvijek može biti nešto treće. pogotovo što se ja samo bavim računalima ali sam auto struke koja je u zadnje vrijeme usko vezana za računala.

možda samo da se pokraj nick-a doda da li je osoba sa završenom školom it struke ili hobista. iako baš ovo potonji znaju puno i nesebično pomažu.

Z
16 godina
neaktivan

došli smo i do offtopica a nigdje mišljenja Administratora! Što se tiće vjerovanja na forumu ako je u pitanju web dizajn oko cega sam najviše na ovom forumu dobro znam kome se obratit ako imam problema, ako mi se nešto zajeb. bilo softwer ili hardware znam kome se obratit...ideja nije bezveze ali mi se ne sviđa

MANA ovoga!

NPR. pokvari mi se pc znam da X osoba zna puno o PC-u

zašto bi radio temu kad ga mogu zamolit preko PP brže i lakše... dovoljna mana. Ovaj forum je jedan od savršenijih i ne treba ga mjenjat...jedino treba s vremenom dodavat još moderatora kako se broj korisnika bude povecavao.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 22:01 (sk8 4 life).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Po meni jako loša ideja - kao i ova od Smooth Operator-a zbog nekoliko razloga:

1. Ljudi jedva da klikaju sada na hvala, a kako će tek kada budu ovako "raspršeni"
  2. Nesrazmjernost u podforumima - dok neki iskusni skupe jedva nekoliko karme u linux podforumu netko u windows forumu (koji je općenito veći neznalica od ovog prvog) će imati puno više bodova. Jednostavno neujednačenost posjetitelja i cirkulacije pojedinih podforuma
  3. Postoji žuti karton od 1 dana trajanja, a postoji onaj i od mjesec dana. Nisu isti i opetz dolazi do komplikacija u vrednovanju
  4. I potpuno se slažem s Buffer-om: Ako sam neznaš kome ćeš vjerovati i to procijeniti to je tvoj problem. Niti jedna skripta ili stroj ne može to napraviti za tebe...

1. Sad je to druga tematika, zašto ljudi ne klikaju hvala ili zašto ne bi klikali i na taj novi botun. Da ga onda i ukinu? Pa nema nekog značaja onda.

2. Zašto bi windows user bio neznalica a ovaj linuxaš znalac? Zar nije važnije koliko se vrati zajednici, a ne tko koliko zna? Skupit ćeš onoliko trust-a koliko vratiš zajednici i pomogneš.

3. Ne odnosi se na mene.

4. Samo malo, samo malo... Čovjek koji je započeo temu kako kompjuter ne boota, je prvi dan na forumu. Kako će on znati kome vjerovati? Budali koja mu je rekla flashaj BIOS? Pa nije on tu 2 godine da je upamtio čiji je post vjerodostojan.

Neka meni mojih skripti i strojeva. Budale pamte, pametni pišu!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan

UGL...ljudi nemojte napravit da vam ovaj forum postane opsesija, nekima je sakupljanje zvjezdica svakodnevni teret. Na forumu treba uživat, pisat, citat, usavršavat se a ne sad da ti se provedeno vrjemena forumu svodi na sakupljanje zvjezdica i ko zna cega!

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

ni mene zvijezdice previše ne sekiraju,samo da me ne baniraju ja zadovoljan,ali ideja nije loša ,samo mi moglo doći do raskola foruma na one koji nešto znaju i one neznalice,a to malo prema neznalicama nije fer,nije ovo neka firma pa da se dokazivamo pred moderatorima i šefovima tko će bolje,ovo je običan forum na kojem se provodi slobodno vrijeme,samo je malo manje slobodniji od ostalih foruma

17 godina
neaktivan

Moja podrška prijedlogu!

Nadam se da će se ovo i uvesti

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Smooth Operator kaže...

Polako, polako... Nisam mislio na davanje + i -, nego jednostavno da u profilu imamo tipku na koju drugi korisnik može dati "trust". Ako se skupi npr. 50+, onda na forumu, ispod avatara može pisati "Korisnik kojem se vjeruje" ili slično... Jedan korisnik može dati samo jedan "trust" jednom korisniku, a potreban broj "trust"-ova određuje BUG tim.

Nisam čitao sve postove, ali ne vidim kako i zašto bi BUG forum trebao preuzimati nekakvu odgovornost za to kojem koroisniku se vjeruje, a kojem ne? Osim što uvijek može netko treći postati s mog računala, osim što hrpa korinika ionako ne stišće 'hvala' ako im pomogneš (pa neće stisnuti niti reputaciju, a ionako ih više nema na forumu nakon što im se riješi problem, i to je OK), na kraju uvijek ostaje odgovornost samog korisnika foruma da filtrira prave informacije od krivih... To je usotalom ideja ovog foruma - otvorenost, ne stručnost (ili se meni barem tako čini, reputacija koju forum postiže je druga stvar).

Stavljanje natpisa 'ovom korisniku se vjeruje' istovremeno stavlja i BUG u nezgodan položaj da zapravo tvrdi da je nekom korisniku moguće vjerovati, iako nema pojma tko je s druge strane, zna se samo da je taj forumaš u prošlosti nekome pomogao. Iz tog razloga već postoje zvjezdice i u principu bi trebale odgovarati nekakvom statusu, a ako to rade loše, onda to samo znači da je potrebno mijenjati algoritam za njihov izračun. Uvoditi paralelni sustav mi se čini prevelikim kompliciranjem, za nešto što u biti ne govori ništa (i teško je za realizirati).

U tom smislu sam ti dao i TD na originalan post (znam da su neki osjetljivi na to, pa da se objasnim) - da izrazim neslaganje s idejom posta, ne s autorom (a moram priznati i da mi je bilo simpa dati TD nekome tko je dobio gomilu TU-ova :)

Gledam te!
16 godina
neaktivan

mogu mislit što sad misli naš superadministrator domagoj "ne opet" Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

mogu mislit što sad misli naš superadministrator domagoj "ne opet" Smijeh

Vjerovatno misli na KISS princip

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Zgodna ideja ali da bi se ostvarila mislim da je potrebno ispunit nekoliko preduslova. Recimo, meni se ne sviđa što svaki dan niču teme tipa "Računalo se gasi", "Help, ekran mi je crn" ili "Prao sam grafičku Likvijem, oće to radit"... Na nekim forumima je ograničeno i samo postanje, tako da tema prije nego što bude uopšte objavljena ide kroz ruke moderatora. Ukoliko on zaključi da je tema nepotrebna, a ipak je moderator pa njegova odluka nosi neku verodostojnost, on ju ne odobri. Mislim da bi se ovako nešta i ovde moglo napravit. Korisnik napiše temu, ubaci ju u spremnik, kada dođe do moderatora on ju ili odobri i ona biva objavljena ili (a ovo bi bilo i više nego korisno) uputi korisniku, koji ju je napisao, pp sa odbijenicom (automatski poslana) i eventualno listom već objavljenih i vezanih tema ili jednostavno simboličnom porukom Google is your friend. Osmijeh

Možda se to čini kao više posla za moderatore, da će oni koji traže brzo rešenje ostati zakinut ili da dodatno koplicira i zatvara forum, ali dobrim delom ovde vlada kvantiteta a ne kvaliteta, a za to ipak postoji birc i nespavalice.

Što se tiče rangiranja, zgodno je i vidim da tako nešta može zaživiti, možda će donekle ubiti cirkulaciju na forumu kao i moja prethodna sugestija, ali kome je važno naći će ono što ga zanima, a ujedno će uz manje frustracije doći do rešenja, a uvek ih može imati više.

Ja to vidim tako da svaki korisnik ima u profilu Reputacijski Status i pored njegovu vrednost koja bi bila zbir svih pohvala za ispravan odgovor (ne mislim na "Prihvaćeno riješenje" komanda nego nešta namenjeno samo ovoj svrsi), u kojem bi bile izlistani forumi i pored njih totalna reputacija u tom forumu, kada bi se kliknulo na naziv foruma izlistali bi se podforumi i reputacija u svakom posebno, tako recimo neko ima Reputacijski Status 2, pod hardver ima 2, u hardver forumu ima u memorije 1 i u grafičke kartice jedan.

Moje "rešenje" možda zvuči komplicirano ali daje odličnu sliku o kredibilitetu pojedinog korisnika. Možda sad Hvala, TU i TD se ne koriste baš kako bi trebali, tj. koriste se ili previše ili premalo ili u pogrešne svrhe, ali ako se želi nešta na veće promenit morale bi se neke opširnije promene desit, koliko je korisnika foruma i samih moderatora na to spremno, je druga priča.

Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quark kaže...

Zgodna ideja ali da bi se ostvarila mislim da je potrebno ispunit nekoliko preduslova. Recimo, meni se ne sviđa što svaki dan niču teme tipa "Računalo se gasi", "Help, ekran mi je crn" ili "Prao sam grafičku Likvijem, oće to radit"... Na nekim forumima je ograničeno i samo postanje, tako da tema prije nego što bude uopšte objavljena ide kroz ruke moderatora. Ukoliko on zaključi da je tema nepotrebna, a ipak je moderator pa njegova odluka nosi neku verodostojnost, on ju ne odobri. Mislim da bi se ovako nešta i ovde moglo napravit. Korisnik napiše temu, ubaci ju u spremnik, kada dođe do moderatora on ju ili odobri i ona biva objavljena ili (a ovo bi bilo i više nego korisno) uputi korisniku, koji ju je napisao, pp sa odbijenicom (automatski poslana) i eventualno listom već objavljenih i vezanih tema ili jednostavno simboličnom porukom Google is your friend. Osmijeh

...

Moje "rešenje" možda zvuči komplicirano ali daje odličnu sliku o kredibilitetu pojedinog korisnika. Možda sad Hvala, TU i TD se ne koriste baš kako bi trebali, tj. koriste se ili previše ili premalo ili u pogrešne svrhe, ali ako se želi nešta na veće promenit morale bi se neke opširnije promene desit, koliko je korisnika foruma i samih moderatora na to spremno, je druga priča.

u mraku...00:00 sati vjeruj mi jedva sam procitao ovaj zid posta...slažem se s tobom ali možda je ovo dobra ideja oko ranka korisnika ali sve je na Adminima.

16 godina
odjavljen

Prvo, ideja mi se sviđa, nije loša.

Drugo, po meni jedna od največih vrlina ovog foruma je što se postovi ne broje i što ne utječu na išta.

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Paolo2612 kaže...

Po meni jako loša ideja - kao i ova od Smooth Operator-a zbog nekoliko razloga:

1. Ljudi jedva da klikaju sada na hvala, a kako će tek kada budu ovako "raspršeni"
  2. Nesrazmjernost u podforumima - dok neki iskusni skupe jedva nekoliko karme u linux podforumu netko u windows forumu (koji je općenito veći neznalica od ovog prvog) će imati puno više bodova. Jednostavno neujednačenost posjetitelja i cirkulacije pojedinih podforuma
  3. Postoji žuti karton od 1 dana trajanja, a postoji onaj i od mjesec dana. Nisu isti i opetz dolazi do komplikacija u vrednovanju
  4. I potpuno se slažem s Buffer-om: Ako sam neznaš kome ćeš vjerovati i to procijeniti to je tvoj problem. Niti jedna skripta ili stroj ne može to napraviti za tebe...

1. Sad je to druga tematika, zašto ljudi ne klikaju hvala ili zašto ne bi klikali i na taj novi botun. Da ga onda i ukinu? Pa nema nekog značaja onda.

2. Zašto bi windows user bio neznalica a ovaj linuxaš znalac? Zar nije važnije koliko se vrati zajednici, a ne tko koliko zna? Skupit ćeš onoliko trust-a koliko vratiš zajednici i pomogneš.

3. Ne odnosi se na mene.

4. Samo malo, samo malo... Čovjek koji je započeo temu kako kompjuter ne boota, je prvi dan na forumu. Kako će on znati kome vjerovati? Budali koja mu je rekla flashaj BIOS? Pa nije on tu 2 godine da je upamtio čiji je post vjerodostojan.

Neka meni mojih skripti i strojeva. Budale pamte, pametni pišu!

1. Kažem da je i ova jednostavna opcija premalo koristi, a ova kompliciranija će u 99% slučajeva će se još manje

2. Nisam ciljao na nečje znanje ili neznanje. Ako je određen fiksni broj reputacije npr. 30 bodova do nekog ranka onda će oni u prometnijim temama češće dobivati bodove od onih u manje posjećenim temama. I ovaj linuxaš može datisvojoj (linux) zajednici sve odgovore koje se ikad postave, ali badave to njemu kada se u njegovom podforumu pitanje postavi jedanput tjedno, a u Windows podforumu niče 100 novih poruka svaki dan i naravno onaj koji odgovori na 0.001% poruka će imati veću reputaciju zato jer je taj forum prometniji, a samim time i više problema/pitanja. Linuxaš je više vratio svojoj zajednici, a manje je nagrađen jer je njegova zajednica puno manja i jer ima manje mogućnosti da pomogne.

4. Neka pogleda thumb up-ove i thumb down-ove. Ako se npr. 5 ljudi slaže s nekim postom onda bi vjerovatno trebao poslušati savjet većine, ako vidi da se neki ne slažu s nekim mišljenjem neka se raspita zašto ne bih smio napraviti na taj način i naravno potražiti drugo mišljenje.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

Nakon mjesec dana na forumu mozes vidjeti koga mozes poslusati koga ne. Nije potreban nikakav sistem bodovanja za to.

Sto manje egotripova to bolje :)

Nemam dokaze niti argumente, i ne trebaju mi. Zivim u svome svijetu, u svojoj iluziji, i ljepo mi je.

6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma kakvo crno stiskanje hvala ?!?!

Pa dovoljno je otvoriti neki dulji topic i vidjeti kako se udara po tome.

Ljudi koji se znaju jedni drugima udaraju na hvala bez ikakvog smisla. Evo bas se smijem na sto se dijeli hvala.

Isto tako je lagano napraviti multie i udarati preko njih na hvala ili nesto deseto.

Ja osobno jako rijetko klikam na to dolje, jer to nema smisla. Mislim, kakvog smisla ima, ako ja nekome zahvalim na necemu, a tamo neki klinac sa multiem sam sebi stanca 'hvala'. Pa onda spama, pa opet po hvala, TU...

Lijepo se zahvalim na reply i to je to. Svaki forum koji ima vrednovanje nema buducnost... Eventualno uvesti broj postova i to je to (bar da vidimo tko je najveci spamer, ako nista).

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

1. Isto tako je lagano napraviti multie i udarati preko njih na hvala ili nesto deseto.

2. Ja osobno jako rijetko klikam na to dolje, jer to nema smisla. Mislim, kakvog smisla ima, ako ja nekome zahvalim na necemu, a tamo neki klinac sa multiem sam sebi stanca 'hvala'. Pa onda spama, pa opet po hvala, TU...

3. Eventualno uvesti broj postova i to je to (bar da vidimo tko je najveci spamer, ako nista).

1. lagano je ali je takodjer lagano otkriti tko ima multie - pitaj moderatore dal im je to tesko

2. isto kao sto se nekome zahvalis za uslugu ili savjet u stvarnom zivotu onda si valjda i covjek da stisnes Hvala na forumu ako ti netko pomogne - cisto da ti onda i njemu pomognes. Meni a i mislim vecini ovdje ide na onu stvar kad se covjek zahvali u postu ali ne daj boze da stisne taj cuveni gumb - to postoji s razlogom

3. to je bilo u pocetku i onda nisi mogao teme normalno pratiti kolko je bilo spamova i nepotrebnih postova jednim za drugim (po nekoliko za redom a sve lijepo stane u jedan samo da se post "uredi")

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 1:47 (AA-d00d).
16 godina

A da supermodovi odrede tko je od pomoći, a tko samo baljezga? Mislim da svi više-manje znamo tko koliko stoji na zemlji...

Samooptimiziranje ne pali kada ima (relativno) mali broj forumaša...

Every hole is a goal!
16 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...
Mrgud Veliki kaže...

1. Isto tako je lagano napraviti multie i udarati preko njih na hvala ili nesto deseto.

2. Ja osobno jako rijetko klikam na to dolje, jer to nema smisla. Mislim, kakvog smisla ima, ako ja nekome zahvalim na necemu, a tamo neki klinac sa multiem sam sebi stanca 'hvala'. Pa onda spama, pa opet po hvala, TU...

3. Eventualno uvesti broj postova i to je to (bar da vidimo tko je najveci spamer, ako nista).

1. lagano je ali je takodjer lagano otkriti tko ima multie - pitaj moderatore dal im je to tesko

2. isto kao sto se nekome zahvalis za uslugu ili savjet u stvarnom zivotu onda si valjda i covjek da stisnes Hvala na forumu ako ti netko pomogne - cisto da ti onda i njemu pomognes. Meni a i mislim vecini ovdje ide na onu stvar kad se covjek zahvali u postu ali ne daj boze da stisne taj cuveni gumb - to postoji s razlogom

3. to je bilo u pocetku i onda nisi mogao teme normalno pratiti kolko je bilo spamova i nepotrebnih postova jednim za drugim (po nekoliko za redom a sve lijepo stane u jedan samo da se post "uredi")

1. Nije lagano otkriti tko ima multi, ako zna sto radi... Bolje receno, nemoguce je. Evo, ja da zelim mogu napraviti 100 njih i nema sanse da me itko skuzi.

2. To je tvoj problem. Ukoliko ti je bitnije da ti klikne onaj hvala gumb od obicne zahvale, onda imas problema. Ja kada zelim pomoci, onda zelim pomoci i ne ocekujem da mi itko na ista klika. To je samo moja dobra volja i nista vise.

3. To je problem cijelog foruma. Vec sam napisao da treba ograniciti novoregistriranima pisanje po temama i otvaranje topica.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 2:00 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

1. Nije lagano otkriti tko ima multi, ako zna sto radi... Bolje receno, nemoguce je. Evo, ja da zelim mogu napraviti 100 njih i nema sanse da me itko skuzi.

2. To je tvoj problem. Ukoliko ti je bitnije da ti klikne onaj hvala gumb od obicne zahvale, onda imas problema. Ja kada zelim pomoci, onda zelim pomoci i ne ocekujem da mi itko na ista klika. To je samo moja dobra volja i nista vise.

3. To je problem cijelog foruma. Vec sam napisao da treba ograniciti novoregistriranima pisanje po temama i otvaranje topica.

1. vecina koja ih otvara multie ne zna pokriti tragove.

2. nije moj problem - meni osobno se to dogodilo samo jednom ali vidim kod ostalih da se to cesto dogadja.

3. da, stave blokadu pisanja i otvaranja novih tema recimo na 1 tjedan - prodje taj tjedan i pocne najezda a dan prije je nekom drugom istekla blokada a jos dan prije nekom trecom - kuzis sta hocu reci?Belji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...
Mrgud Veliki kaže...

1. vecina koja ih otvara multie ne zna pokriti tragove.

2. nije moj problem - meni osobno se to dogodilo samo jednom ali vidim kod ostalih da se to cesto dogadja.

3. da, stave blokadu pisanja i otvaranja novih tema recimo na 1 tjedan - prodje taj tjedan i pocne najezda a dan prije je nekom drugom istekla blokada a jos dan prije nekom trecom - kuzis sta hocu reci?Belji se

Meni je dovoljno sto nisi uvalio niti jedan TD Izlanuo se

Sto dolazimo na pocetak, da nam na forumu nisu potrebni niti palci niti hvale, niti ne znam sto sve ne... Bitno je da su ljudi OK.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice