platio ih u adm u 6k
Koga njih? Ja pod tvoj PC vidim samo jednu.....
Ups, my bad
platio ih u adm u 6k
Koga njih? Ja pod tvoj PC vidim samo jednu.....
Ups, my bad
Bratic dobiva za svoj7 760 jednu od te dvije i 250-300kn pa zato....s cime nv drivere obr8sat s kompa..dr8ver sweeper? I koje amd stavit?
Konfa je Athlon II x4 641, 8G, 550W. Trenutna graficka gtx 550 ti. Koja graficka bi bila best buy upgrade, a da ne zakolje procesor totalno.. Sa tim da ce se za nekih godinu dana mjenjati proc/mbo. Znaci ako i bude bottlenecka, nema veze, u buducnosti ne bude. Rang nekih cca 1300kn.
Tnx :=)
550W
Model?
Meni će služiti gotovo isključivo za igranje igara. Koja bi onda od navedene dvije bolje pasala uz ove komponente koje planiram kupiti?
http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-fx-x8-8350-box-s-am3-4-0ghz-16mb-cache-eight-core&option=artikl&id_artikl=050.603.255
http://www.links.hr/?naziv=maticna-ploca-gigabyte-ga-970a-ds3p-amd970-sb950-ddr3-zvuk-g-lan-s-ata-raid-pci-e-crossfirex-usb-3-0-atx-s-am3-am3&option=artikl&id_artikl=050.303.693
http://www.links.hr/?naziv=napajanje-700w-antec-vp700p-atx-v2-3-120mm-vent&option=artikl&id_artikl=052.703.029
Uzmi FX 8320, aftermarket hladjenje i oc 8320 na nivo 8350, jer u sustini to je isti procesor.
Za svaki proc iznad 100 evra moras kupiti hladjenje, to je jednostavno tako, osim ako neces da imas fen u kucistu.
A sto se tice grafe, ako ti bas nije zurba sacekaj barem praznike, pasce cijena
Chaselol, kako isti procesor? Koliko vidim 8320 je 3,5 GHz dok je 8350 4,0GHz.........a ja neznam overclockati. Usput u kolikoj mjeri su oba bolja od mog trenutnog? Sad imam Athlon II X4-645
Ma isti ovom FX8320 samo digneš multipler na 25 i to je to bez diranja napona ako je uredu ploča
Misli na to da je isti CPU ali samo različita frekvencija i da je 8320 na 4.0ghz isto što i 8350... to je bio slučaj i sa AMD Phenom 955 i 965 npr, gdje je prvi imao 3,2 a drugi 3,4. OC se jednostavno nači osnove ali ako se netko ne želi bavit s time jednostavno uzme jači proc.
550W
Model?
antec.
Ma isti ovom FX8320 samo digneš multipler na 25 i to je to bez diranja napona ako je uredu ploča
Vidim da ti imaš isti. Na koliko je tvoj clockan?
4.7ghz, samo smo u pogrešnoj temi ovoj GPU tema
4.7ghz
Neznam baš, nije mi ugodno prčkat po novom-novcatom procu kad ga kupim
To je na novim procesorima i pločama jako jednostavno i samo slijedi upute i nemaš brige. Ali ako ne želiš, ne moraš.
Usput, sad sam naletio na relativno dobru cijenu za GTX 970, no iskreno neznam kakva je ova marka Innovision naspram ostalih, poznatijih?
Nemoj to uzimat ,kvaliteta izrade za qurac ...radje dodaj par stotina vise i uzmi nes posteno
Nemoj to uzimat ,kvaliteta izrade za qurac ...radje dodaj par stotina vise i uzmi nes posteno
Npr MSI jelte? :D
sarkazam ti je los ako mi ne vjerujes slobodno se obrati stepanju pa da ti on objasni zasto je inno sranje
sarkazam ti je los ako mi ne vjerujes slobodno se obrati stepanju pa da ti on objasni zasto je inno sranje
Ma nisam mislio ništa loše, samo se zezam
ma i ja sam pretjerano reagirao (neispavanost) mozes i od Gige,Asusa uz MSI
Gigabayte, ne uzimaj tu Xfx pored Gige niti u ludilu!LP
pa napisi koje imas, ako neznas otvori bocnu stranicu slikaj ili prepisi naziv modela pa se javi, neko brandirano od min cca 450w ce biti dovoljno(r9 280 vuce max 180w)
hoce jer ima 80+ certifikat
XFX TS 550w bi ti bio super, Fortron raider 550w, sve kvalitetna napajanja, vise od toga ti ne treba osim ako planiras cf u buducnosti. Inace, bolje ti je uzeti ova navedena od 550w nego ovo od 600, jer su bolje kvalitete.
Npr MSI jelte? :D
Ja sam imao MSI 970 TF5 - slobodno uzmi - neces znati da je u kompu a performanse su izvrsne uz malu potrosnju i gotovo nikakvo zagrijavanje.
Vezano za inno - nije tako bas losa ali ima samo 2 heat pipea ako se nevaram sto ipak nije dovoljno iako 970 ima mali TDP.
i hyper 500W je više nego dovoljan za i5 4460+ r9 280 ;)
Hd 5670, HD 6670.