- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ljudi,preporucite mi graficku za gejming do 120e !
U RH ili vani kad je u eurima?
Svejedno, HD7790
Pozdrav ljudi evo samo da se javin da san obnovia "moj pc" i da san jako zadovoljan,zasad ide sve kako triba,sve je super :) hvala svima na pomoći :)
Jedino bi mogao imat problema s Nvidijinim driverima, jer svaki driver nakon 314 serije freeza komp. To se odnosi na 4 i 5 seriju grafičkih kartica (to već 7 mjeseci traje) i zato ja prelazim na ATI.
To je cifra negdje oko 900 kn , znaci HD7790 , GTX650 Ti kod nas ! Vani bi mozda za te novce dobio malo jace grafe - R7 260X , HD7850 , GTX650 Ti BOOST !
Za 600kn se nađe HD6870 ! U tom cijenovnom rangu imas i HD6850 , a da se i naci HD7770 i GTX650 Ti !
Uzeo bih graficku do 2500 kn,evo link http://www.nabava.net/graficke-kartice__150/msi-graficka-kartica-nvidia-geforce-gtx-760-4gb-ddr5-pcie__4529621
pa me zanima vase misljenje,da li to valja?
Uzeo bih graficku do 2500 kn,evo link http://www.nabava.net/graficke-kartice__150/msi-graficka-kartica-nvidia-geforce-gtx-760-4gb-ddr5-pcie__4529621
Do 2.500kn , tocnije 2.171kn imas Palit GTX770 - odlicna cijena !
Hvala na odgovoru.
Ta je 2 Gb,jel je razlika velika izmedu 4 Gb i 2 Gb?
Ili je to samo prodavanje magle?
Ako ne igras na jako velikim rezolucijama , nema razlike !
Meni je najvise pojela BF4 beta 3200MB,na 1080p bi 2gb trebalo bit ok,za sve danasnje igre je dovoljno.
Ako ne igras na jako velikim rezolucijama , nema razlike !
Igram na 1080p rezoluciji.
Malo sam citao po forumima i ljudi govore da je 2Gb dosta za sad.Komp mi je star 3 godine i sad zelim investirati u njega i da to bude to.
Ako uzmem grafu od 4Gb jel cu moci za par godina pokretati zahtjevnije igrice na max postavkama.Bf3 koristi oko 2-2.2 Gb
Nije ti bitna samo kolicina Vrama na grafi,kroz par godina realno neces moc najnovije naslove pokretat na max postavkama.Nove igre ce donjet tehnologije poput real time GI itd itd tak da ove nase grafe nece biti dosta za max postavke nikako....kroz par godina.
Nije ti bitna samo kolicina Vrama na grafi,kroz par godina realno neces moc najnovije naslove pokretat na max postavkama.Nove igre ce donjet tehnologije poput real time GI itd itd tak da ove nase grafe nece biti dosta za max postavke nikako....kroz par godina.
Jel bi ti onda uzeo grafu od 4 Gb?
Neminovno je da tehnologija ide naprijed
Da mogu birat naravno da bih uzeo 4gb verziju cisto da se osiguram da mi manjak Vrama nece utjecat na frejmrejt u igrama.
prva stvar je da nemaš proc za tako jake gpu,ne idi na jače od gtx760
uzmi msi 760
prva stvar je da nemaš proc za tako jake gpu,ne idi na jače od gtx760
Nisam ni mislio ic na nista jace,kad je u svim serijama 60 nekak zlatna sredina,barem meni,
imam i5 760 s kojim nemam problema,vec me samo grafa muci
jos jedno pitanje
da li corsairovo napajanje od 550W moze napajat gtx 760 4 gb?

Trebam graficku za igranje do nekih cca 1800 kn.
Ostale komponente su mi: fx8320, 8 gb rama, 650 W napajanje....
Od AMD-a R9 270X, od nVidie GTX 760.
bok ljudi,
jel se isplati nadogradit moj msi gtx 560 twin frozr 2gb sa msi gtx 760 twin frozr??
hoću li osjetno imati bolje performanse u novijim igricama na svom PCu ili ????
cpu je intel core i5 2500, 4gb RAM...
recimo prilikom igranja arkham citya ili asyluma u zadnjih godinu dana sam na full detaljima i full hd osjetio dosta trzanja uz AA (ne znam na koliko je bio , mislim 4x)....
Isplati se, to je duplo jača grafa.
Isplati se, to je duplo jača grafa.
nije duplo jača ali "isplati se".
a ISPLATI se i duplo jača je 770, e to je onda posao.
Od AMD-a R9 270X, od nVidie GTX 760.
Koja je bolja od te dvije? :)
do 2500 najbolji izbor je gtx 770 i r9 280x. na 1080p 2gb vrama je dostatno za sve igre. iznad te rezolucije je poželjno 3gb