O čemu pričate vi, 760 na stocku brža od 7970? Prešao sam svaku stranicu na tom linku i GTX760 Hawk je brža samo u Bioshock Infinite i to za 2 FPS.
Druga stvar jel se isplati 1000kn više dati za 7970, ali stock to stock 760 nije brža.
O čemu pričate vi, 760 na stocku brža od 7970? Prešao sam svaku stranicu na tom linku i GTX760 Hawk je brža samo u Bioshock Infinite i to za 2 FPS.
Druga stvar jel se isplati 1000kn više dati za 7970, ali stock to stock 760 nije brža.
Jesi ti ćorav ?
Možda gledaš Ghz ed...On ti govori o običnom hd 7970...
Neka onda spomene obje.
Osim toga, smatram da bi se trebale uspoređivati referentne kartice odvojeno od "custom". 7970 također ima svoj Lightning model.
Nekužim zašto bi ? Pa nije nigdje naveo Ghz ed ?
Kolko vidim po čartovima 1-3 frejma (čitaj : ništa ) je razlika između HD i 760 a razlika u cijeni (???), će vjerovatno bit 1000 kn...Dakle da rezimiramo, kupiš karticu koja na defaultu ima perfomase 7970, dodaj OC i 7950 više nije best buy (kad dodaš čipovsku lutriju kod kupovine).....
To je barem moje skromno mišljenje....
Neka onda spomene obje.
Osim toga, smatram da bi se trebale uspoređivati referentne kartice odvojeno od "custom". 7970 također ima svoj Lightning model.
Naravno....
Ali i usporedbe nereferentih 7950 su sa stock usporedbama 7970...
Ako Hawkice budu cijenom prihvatljive, titula best buy mid/high enda seli u zeleni tabor....Barem do 10- tog mj kad čekamo odgovor crvenih.....
Nekužim zašto bi ? Pa nije nigdje naveo Ghz ed ?
Pa neće ta Hawk verzija koštati sigurno 2000 kn, bliže možda 2500 kn. Drugo, na li- la je sa HD 7970 a i kad se clockne se slabo odvoji, a di je tu još i clockana HD 7970 !! Da je odlična GTX 760, jeste ali da je bolja od HD 7970 to nije. Svakako je pohvalno da tako dobra kartica košta oko 2000 kn ( mislim na standardne GTX 760 ) jel su inače takve grafe bile oko 3000 kn.
Ako Hawkice budu cijenom prihvatljive, titula best buy mid/high enda seli u zeleni tabor....Barem do 10 mj kad čekamo odgovor crvenih.....
Odgovor "crvenih" ti stiže za 2 do 3 mjeseca a ne 10 mjeseci. Ili ti fali točka ako si mislio napisati redni broj 10.
Ako Hawkice budu cijenom prihvatljive, titula best buy mid/high enda seli u zeleni tabor....Barem do 10 mj kad čekamo odgovor crvenih.....
neče baš best buy jer će joj cijena kod nas bit skuplja,best buy su sve ostale nereferetne gtx760
odgovor crvenih neće biti za best buy nego bolesno paprene cijene dok nema konkurencije
Odgovor "crvenih" ti stiže za 2 do 3 mjeseca a ne 10 mjeseci. Ili ti fali točka ako si mislio napisati redni broj 10.
Fali mi točka, hvala
neče baš best buy jer će joj cijena kod nas bit paprena,best buy su sve ostale nereferetne gtx760
Budemo vidili...Daj bože da bude cijena normališen....
Vidio sam na fejsu da sutra kod nas dolazi 7730 1 GB GDDR5 i cijena je 589 kn u Instar-u
Ta grafa je malo slabija od 7750 a možda će biti u drugim dućanima još jeftinija
Šta da nju uzmem
hoće moći vrtiti euro truck simulator 2-high
zanima me dali je ova gpu glasna u igrama na 720p rezi,koliko je to dba?
http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.863c9c27b36a495ea2d150816647c45c.graficka-kartica-sapphire-radeon-hd-7750-1gb-gddr5-hdmi-dvi-dp.aspx
edit:itko?
Vidio sam na fejsu da sutra kod nas dolazi 7730 1 GB GDDR5 i cijena je 589 kn u Instar-u
Ta grafa je malo slabija od 7750 a možda će biti u drugim dućanima još jeftinija
Šta da nju uzmem
Već je stigla
Da ju onda uzmem ili
šta vi mislite o toj grafi
jel je puno slabija od 7750 GDDR5
Zašto kada je amlo slabija od 7750
Šta da nju uzmem
da bi vrtio ets2 na high + predpostavljam fullhd reza trebat ce ti barem gtx650ti boost, igra je zaista zahtjevna a i izgleda poprilicno dobro!LP
no najbolje da pitas ovdje u temi koja je jako popularna!
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/euro-truck-simulator-2/96813.aspx?page=237
Zašto kada je amlo slabija od 7750
http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1746&gid2=797&compare=radeon-hd-7730-vs-radeon-hd-7750-1gb-gddr5
po tom principu je hd5770 tek nsto slabija od 7730 a hd 5750 je tek nesto slabija od 5770 a hd 4850 je tek nesto salbija od hd 5750 a 9800gtx je tek nesto slabija od hd 4850 a hd 4830 je tek nesto slabija...
Šta da nju uzmem
Meni su u ETS2 sve postavke na high, 1600x1200 mislim, FPS oko 50.
Šta da nju uzmem
da bi vrtio ets2 na high + predpostavljam fullhd reza trebat ce ti barem gtx650ti boost, igra je zaista zahtjevna a i izgleda poprilicno dobro!LP
no najbolje da pitas ovdje u temi koja je jako popularna!
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/euro-truck-simulator-2/96813.aspx?page=237
Reza je 1440x900 onda ću moći ili tjesno
jos mi je ostala samo grafa da ju uzmem i dvoumim se izmedju MSI 7950 tf3 ili vapor-x ili NVDIA 760 od gigabyte ili asus
sta bi vi preporucili, OC bi radio naravno
7950
Ako ides na veci OC onda 7950 definitivno, ali ako gledas igre koje se prilagodavaju PhysX sistemu onda 760, ali razlika ni nije toliko velika.
jos mi je ostala samo grafa da ju uzmem i dvoumim se izmedju MSI 7950 tf3 ili vapor-x ili NVDIA 760 od gigabyte ili asus
7950 naravno jos ak ce klokati veselju nema kraja jer pored takve nazalost 760 nema kaj traziti..
Ako ides na veci OC onda 7950 definitivno, ali ako gledas igre koje se prilagodavaju PhysX sistemu onda 760, ali razlika ni nije toliko velika.
igre koje koriste physix mozes nabrojati na prste jedne ruke! tako da to po meni nije ama bas nikakav plus...LP
Kazem, jer mu to mozda bude bolje, npr. ja jedva cekam Splinter Cell Blacklist i Watch Dogs, obje se temelje na PhysX-u, ali nema veze... LP.
Za muku, PhysX može obrađivati CPU, nisam puno informiran o tome, malo googlajte ako vas zanima, no trebalo bi se moći.
da mogu al onda se uspore performance na istom ... isprobao sam sam i cpu nije dovoljno jak da prati sve a pricamo o hig end cpu kao sto je i7 3770k
da mogu al onda se uspore performance na istom ... isprobao sam sam i cpu nije dovoljno jak da prati sve a pricamo o hig end cpu kao sto je i7 3770k
ak cemo tocnije high end cpu-i su bili na cipsetima x58 i sad x79HEHE!prema tome...
i7 3930k s 12 thredova radi Čuda!
3970X FTW!!
da al on kosta ko sveti petar kajgana
7950 naravno jos ak ce klokati veselju nema kraja jer pored takve nazalost 760 nema kaj traziti..
igre koje koriste physix mozes nabrojati na prste jedne ruke! tako da to po meni nije ama bas nikakav plus...LP
ajde malo se jos informiraj pa onda davaj ovakve opsirne protu komentare! TD...
edit i procitaj tocno sto sam napisao! ali evo ponovit cu: napisao sam da 760 nema kaj traziti pored klokane 7950!AMEN!a stock to stock su podjednake, ali prica nije bila o tome...samo treba citati!LP