Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.850
|
čitano: 6.963.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
A jel moze ati hd 2600xt 256mb?
13 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

{#}.

Toni
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leoncropro kaže...
Koja bi grafa bila najbolja za igrat igre na ultra sa 2xmsaa?

Najbolja za taj postav se u svim svjestkim testiranjima do sada pokazala graficka kartica.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
14 godina
Glavas kaže...

Najbolja za taj postav se u svim svjestkim testiranjima do sada pokazala graficka kartica.

Kolega molim vas malo to elaborirajte jer je ovo vrlo ozbiljno pitanje.

12 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Glavas kaže...

Ovo moje je trol, odgovor je maximalno logican, dakle što jača kartica, inace hd 7950 na full hd ce biti dovoljna za taj postav uz sve ostalo na ultra ali gtx 780 ce imati jos bolje performanse, dakle Što jača, a minimalna bi bila hd 7950 zbog zahtjevnosti igara poput crysisa 3 far crya 3 metro last lighta ili nadolazecih bf4 i gta 5 itd - eto to je odgovor

12 godina
protjeran
Tiby kaže...
leoncropro kaže...
Koja bi grafa bila najbolja za igrat igre na ultra sa 2xmsaa?

Bilo koja samo neka je ispravna.

Mislim da mu nisi mogao više suziti izbor :D

13 godina
protjeran
Glavas kaže...
Tiby kaže...
Glavas kaže...

Ovo moje je trol, odgovor je maximalno logican, dakle što jača kartica, inace hd 7950 na full hd ce biti dovoljna za taj postav uz sve ostalo na ultra ali gtx 780 ce imati jos bolje performanse, dakle Što jača, a minimalna bi bila hd 7950 zbog zahtjevnosti igara poput crysisa 3 far crya 3 metro last lighta ili nadolazecih bf4 i gta 5 itd - eto to je odgovor

ja sam te djelomicno skuzio!{#} no evo svima si objasnio!tx glavašu samo naprijed!{#} hihhi! zz kolega{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina
Yoseep kaže...

Mislim da mu nisi mogao više suziti izbor :D

Shvati moj trud ipak je vani pakleno vruće.{#}

Glavaš he he a moj kao nije, u svakom slućaju jako ljepo objašnjenje.{#}

14 godina

Sutra idem konačno kupit grafičku i gledam malo ponudu od ADM-a.. Htio kupit Gigabyte gtx650TI 2gb Boost OC ali je nema tj. nije dobavljiva više.. Umjesto nje mi je prodavač predložio MSI GTX650 Ti BOOST OC 2GB.. Dali da uzmem tu ili neku drugu.. Limit mi je nekih 1300 kn..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Uzmi.

14 godina

Za te novce ta mi se čini ok, valjda će biti dobra, tj. gurati igre barem dvije godine.. Kad sam ograničen s lovom, uzeo bi ja puno bolju i jaču ali nažalost nemogu..

Sutra onda kupujem tu grafu

Hvala na savjetu {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tino26 kaže...

Sutra idem konačno kupit grafičku i gledam malo ponudu od ADM-a.. Htio kupit Gigabyte gtx650TI 2gb Boost OC ali je nema tj. nije dobavljiva više.. Umjesto nje mi je prodavač predložio MSI GTX650 Ti BOOST OC 2GB.. Dali da uzmem tu ili neku drugu.. Limit mi je nekih 1300 kn..

Što veliš na ovu: (pise da ce ju imati u najskorojem roku)

http://www.edigital.hr/Video_kartice/Point_Of_View_GTX660__nVidia_2GB_GDDR5_192bit_PCI-E_video_kartica-p31341.html?bid=&partner=10001

Morao bi potegnuti 1.369,00 kn no dosta je jača - ima 2 venta.

Evo usporedba (razlika je nekin 10Fps u prosjeku sto je stvarno dosta)

http://www.anandtech.com/bench/product/782?vs=783

16 godina
tino26 kaže...

Za te novce ta mi se čini ok, valjda će biti dobra, tj. gurati igre barem dvije godine.. Kad sam ograničen s lovom, uzeo bi ja puno bolju i jaču ali nažalost nemogu..

Sutra onda kupujem tu grafu

Hvala na savjetu {#}

zar ova nije jača od te 650ti klik

kradem mine iz minskog polja
14 godina

Kupujem tamo jer mi se neda čekati u extreme digital trgovini da dojde jer mi treba komp..

Dali ima netko još kakav savjet ili da onda  kupujem ovu koju sam predlozio..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ovu imaju na zalihi

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa ako je ta ati hd7850 stvarno jača od ove gtx650ti onda ću radije uzeti nju

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Da li se još uvijek smiju stavljati na forumu oglasi? Imam tu staru matičnu, proc, dva venta, rame i monitor na prodaju pa sam mislio staviti
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tino26 kaže...

Kupujem tamo jer mi se neda čekati u extreme digital trgovini da dojde jer mi treba komp..

Dali ima netko još kakav savjet ili da onda  kupujem ovu koju sam predlozio..?

Ova 7850 koju je dery predlozio je jaca od GTX 6650ti boost no ja sam predlozio GTX 660 jer sam predposatvio da zelis nvidiu.

14 godina

Ma nemora biti nvidia, moze i ati..meni svejedno.. Kažeš da je ta hd7850 jača... Smeta me samo šta ima samo jedan vent. Bolje da su dva.

Dali je onda ova ati hd7850 dobra..?  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=11926

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ak baš hoces dual x onda uzmi ovu.

Društvo Brkatih Mladića \m/
12 godina
neaktivan
tino26 kaže...

Ma nemora biti nvidia, moze i ati..meni svejedno.. Kažeš da je ta hd7850 jača... Smeta me samo šta ima samo jedan vent. Bolje da su dva.

Dali je onda ova ati hd7850 dobra..?  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=11926

Je bolja je - no ja ti preporucan da si svavko kupis grafu od 2Gb Vrama (hd 7850 ili gtx 660 njih dvije su tu negdje)mozda ces cekati koji dan vise ali kupujs grafu za 2 godine barem i ispati se cekati jer ces profitirati kasnije - mislim da ce ti svatko to preporucit jer vec sada vecina zahtjevnijih igara trazi vise od 1GB Vrama - ako kupujes iskljucivo novo - pokuasj dobit onu gtx 660 sto sam ti preporucio - ako i rabljeno doalzi u obzir, uzmi hd 7850 2Gb za 1100kn i to je to - uglavnom svakako grafu od 2GB si kupi !

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 0:03 (Glavas).
14 godina

Ajde ako toliko forsiraš model od 2GB neka doda još 39kn i uzme ovu.

Društvo Brkatih Mladića \m/
14 godina
Toxic1337 kaže...

Ajde ako toliko forsiraš model od 2GB neka doda još 39kn i uzme ovu.

Tog modela nema u ADM-u koliko vidim.. Ima MSI i to ova http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=12706  , isto ima 2gb..

Razlog zbog kojeg kupujem u ADM-u je taj što imaju matičnu na lageru koju želim pa bi uzeo odmah na rate kod njih i grafičku.. Da nebi netko mislio da reklamiram taj dućan..{#}

A ništa, budem vidio još, možda uzmem onu POV gtx660 ili hd7850 od 2gb i to je to

12 godina
neaktivan

Nije da forsiram 2gb nego mu zelim preporucit naj bolje za njegove pare, bilo bi mu nah bolje da potrazi gtx 660 rabljenu sa garancijom ili hd 7850 2gb sa garancijom - one realno vrijede oko 1100 kn dakle ustedi si 250kn obzirom da je rekao da ide na rate onda onu gtx 660 ili ovu sapphire 2 gb

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa ako cea uzimati na rate onda moras kupiti u Linksu.

1 0 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

Zašto u Linksu?

Na jednom drugom forumu sam pričao sa jednim likom koji ima onu POV gtx660 i rekao mi je ovo:

"Kod mene je ta grafa u pocecima ostavila jako los dojam zbog hladenja. nema heatpipeova i ona dva venta su bucna da glava boli. htio sam prisparat i uzeo ju a trebao sam uzeti gigabyteicu. sve to mi se odbilo o glavu na nacin da je tukla do 102°C u nekim igrama (sanctum 2, 92°C u borderlands 2) jos prije ovih vrucina (kad je vani bilo jedva 32°C)".

12 godina
neaktivan
tino26 kaže...
Deawood kaže...

Zašto u Linksu?

Na jednom drugom forumu sam pričao sa jednim likom koji ima onu POV gtx660 i rekao mi je ovo:

"Kod mene je ta grafa u pocecima ostavila jako los dojam zbog hladenja. nema heatpipeova i ona dva venta su bucna da glava boli. htio sam prisparat i uzeo ju a trebao sam uzeti gigabyteicu. sve to mi se odbilo o glavu na nacin da je tukla do 102°C u nekim igrama (sanctum 2, 92°C u borderlands 2) jos prije ovih vrucina (kad je vani bilo jedva 32°C)".

Kod njega je nesto drugo problem, do 100 'C neidu ni one sa 1 ventom.

14 godina

Onda je rekao da je kupio drugo hlađenje za grafičku i riješio problem..

"Sve je to rjeseno kupnjom arctic cooling mono plusa. sada su mi najvise temperature oko 67°C, a u sintetickim testovima kao furmark, ide do 70°C (tako kako je trebalo biti na pocetku ali je tvornicko hladenje zivo smece)"

Po tome ili je njegova grafa tvornički neispravna ili su sve takve, da se griju malo previše.. Nebi se htio zeznuti i kupit tu grafu pa da se pregrijava

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tino26 kaže...

Očito je da lik ima kuršlus u kučištu ako ne i neko malo kučište i sve zgurano u njega. Kako se toplina širi po hladnjaku ako ne preko heatpipea (po duhu svetome). Ima ih ali nisu vidljivi okom jer su cijevi unutar hladnjaka na procu

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
14 godina

E da, napisao je da mu je kučište dobro provjetreno (zalman t2, ispuh iza 92mm, ispuh gore 3x120mm)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice