Nereferentna. Vidi se po hladnjaku, a možeš i primjetiti da nema natpis AMD na PCIe sabirnici.
Nereferentna. Vidi se po hladnjaku, a možeš i primjetiti da nema natpis AMD na PCIe sabirnici.
Da li se isplati imati GTX 480 SLI na x16/x4 pci slotovima,ne govorim ja da ću kupiti te grafičke samo pitam informativno, uzmite ovaj review(http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GTX_480_PCI-Express_Scaling/9.html) u obzir ,po ovom reviewu vidim da je gubitak 10-15 FPS(nebitno),pa da li bi taj SLI imao gubitak od max. 15FPS ili više ?
Jaka je to grafa, bar x16 i x8 (po meni)
koja je ta MBO s SLI potvrdom ima x4 slot za taj SLI?
ova moja, ALI SA SLI PATCHEM,koliko bi izgubio na FPS-u i performansam i da li se isplati taj SLI?(gtx 480 SLI ili gtx 470 SLI)
Znači imaš para za GTX480 SLI a nemaš za pristojnu ploču?
još sam napisao u gornjem postu da ne mislim kupiti grafe pitam informativno
još sam napisao u gornjem postu da ne mislim kupiti grafe pitam informativno
1. napajanje bi odmah crklo
2. Zbog CPU-a bi imao max FPS 5x manji nego što bi trebao imati gdje ima računati više fizike (bez PhysX)
3. Na toj matičnoj i u tom kejsu bi se prekuhale
Čisto informativno: ne, ne isplati ti se takav SLI....
A GTX 460 SLI 1gb,ploču bih hackao s onim sli patchem,napajanje bih uzeo Corsair TX650W,kejs nije važan ako treba bit će i na stolu,matična-> znam da su grafe pre blizu ali kaj sad,jel može proc iskoristiti gtx 460 SLI(otključan je u Phenom II x4)
A GTX 460 SLI 1gb,ploču bih hackao s onim sli patchem,napajanje bih uzeo Corsair TX650W,kejs nije važan ako treba bit će i na stolu,matična-> znam da su grafe pre blizu ali kaj sad,jel može proc iskoristiti gtx 460 SLI(otključan je u Phenom II x4)
To bi se čak i isplatilo u slučaju da ga dobiješ kao quada i još malo OCanog...
proc je otključan i stabilan je,sad koliko bih bio siguran da bi SLi radio s tim hackom?
ako nabavim grafe pitat ću ga onda jer mu već idem na živce
izvinjavam se ali trebam objasnjenje sto se tice grafickih kartica
sta je to gddr kod grafi i po cemu se razlikuju
zasta je ona memorija na grafi npr. 512mb zasto ona sluzi
izvinjavam se ali trebam objasnjenje sto se tice grafickih kartica
sta je to gddr kod grafi i po cemu se razlikuju
zasta je ona memorija na grafi npr. 512mb zasto ona sluzi
GDDR je tip video memorije (VRAM) u koji se pohranuju teksture te ostali podaci važni za GPU.
Danas se koriste GDDR2-GDDR5 memorije.
GDDR5 se većinom nalazi u novijim karticama i udvostručuje protok u odnosu na ranije verzije pa se tako za postizanje efektivne brzine frekvencija memorije množi s 4 umjesto s 2 kod prijašnjih verzija.
Jel ovo paše na Ati 5770 http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+SCYTHE+Musashi,+SCVMS-1000,+za+VGA&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.142
i jel chiftek 450W može držati ati 5770 crossfire?
Ne i ne
Ne i ne
S power calculatorom sam izračunal da mi treba 432W pa kaj je chiftek tak slab?
Neznam baš da će moć bit staabilno sa crossfire-om,ali da je bar 520 pa nekako...
Lijep pozdrav.
Moje malo pitanje glasi:
Ove dvije kartice imaju različitu memoriju, DDR3 I DDR5.
Ali DDR5 ima 512mb, a model DDR3 1gb.
Vidim da je cijena u 35kn razlike,ako gledam samo Saphire.
Jesu li bolje perfomanse kod ove sa manje memorije koja ima brži takt?
Ne trebam savjete tipa "dodaj još ili za isti novac imaš 5670"...baš mi treba 5570.
Hvala vam.
Predpostavio sam, hvala na informaciji.
samo da pitam, je li velika razlika između grafe sa 192 i 256 bita? npr. gtx 460 768mb ima 192bit ,a verzija od 1gb 256bit
Ništa što jedan OC na 800/4000 ne može riješiti, a toliko ide svaka GTX460 768mb.