Pukla su mi 3 krilca na 460 gtx hawk

poruka: 15
|
čitano: 2.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ovako, pukla su mi 3 krilca na 460 gtx hawk od msi. Sada zuji jako i temp se povecava. Da li mogu gdje kupit samo taj crni ventilator da zamjenim sam.

Ovo je slika moje graficke           http://images.bit-tech.net/content_images/2010/12/msi-n460gtx-hawk-review/MSIGTX460HAWK-10.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 18:30 (FarmWithMeee).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gdje da se raspitam, gdje mogu nac ovakav ventilator da zamjenim sam? U Zagrebu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 16:42 (FarmWithMeee).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pukla su mi 3 krilca na 460 gtx hawk

Odnesi grafu u neku trgovinu s hardverom i pitaj jel imaju neki ventilator koji bi pasao umjesto pokidanog.

15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Ovako, pukla su mi 3 krilca na 460 gtx hawk od msi. Sada zuji jako i temp se povecava. Da li mogu gdje kupit samo taj crni ventilator da zamjenim sam.

Ovo je slika moje graficke           http://images.bit-tech.net/content_images/2010/12/msi-n460gtx-hawk-review/MSIGTX460HAWK-10.jpg

EBAY!!!

15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koliko ce me kostat to na e-bayu sveukupno, znaci postarina i tako dalje posto nikad nisam kupovo na e-bayu da znam isplati li se.

0 1 hvala 0
12 godina
FarmWithMeee kaže...

Koliko ce me kostat to na e-bayu sveukupno, znaci postarina i tako dalje posto nikad nisam kupovo na e-bayu da znam isplati li se.

pa piše ti gore na linku 12$ što je otprilike 69kn i besplatna poštarina i na tak mal iznos nema ni carine ni ništa

sam nađeš nekog s pay palom, daš mu pare da ti klikne BUY i stigne ti vent

12 godina
neaktivan

Ovako, kupio sam ventilator isti ko u mene samo umjesto 12V i 0.35 ampera, imao je 12V i 0.25 ampera i bio je 3-pinski a moji su 4-pinski. Uglavnom, spojio sam 3 zice crnu na crnu, zutu na zutu i crvenu na plavu( cetvrtu zelenu nema vent koji sam kupio )kak treba sa lemilicom i izolirao svaki kabel zasebno i ta 2 venta su mi na jednom 4 pinskom kabelu spojena posto imam samo jedan 4-pinski na grafickoj, nisam znao kako drugacije da slozim. Ali vent se ne vrti novi koji sam kupio a stari se vrti normalno, dali sam krivo nesto napravio :). Ili mi je lik prodao pokvaren ventilator. bump!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 16:32 (FarmWithMeee).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sam dobro napravio ili sam sjebaao nesta halp plox

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
FarmWithMeee kaže...

Ovako, kupio sam ventilator isti ko u mene samo umjesto 12V i 0.35 ampera, imao je 12V i 0.25 ampera i bio je 3-pinski a moji su 4-pinski. Uglavnom, spojio sam 3 zice crnu na crnu, zutu na zutu i crvenu na plavu( cetvrtu zelenu nema vent koji sam kupio )kak treba sa lemilicom i izolirao svaki kabel zasebno i ta 2 venta su mi na jednom 4 pinskom kabelu spojena posto imam samo jedan 4-pinski na grafickoj, nisam znao kako drugacije da slozim. Ali vent se ne vrti novi koji sam kupio a stari se vrti normalno, dali sam krivo nesto napravio :). Ili mi je lik prodao pokvaren ventilator. bump!

Ma krivo si spojio. Crna je minus, crvena plus, a žuta broj okretaja.

Svi smo mi Mentalist.
12 godina

pa zaš nisi naručio s ebaya?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a kome se da cekat mjesec dana moram gejmat !

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Ovakvima kao ti nema pomoći, umjesto da naručiš s ebaya i riješiš to ko čovjek, ti si išao se s  lemilicom igrati (očito nestručan) i sad  si "zasro" stvar.

E pa ko ti kriv

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 12:07 (peroko).
12 godina
neaktivan
peroko kaže...
FarmWithMeee kaže...

Ovakvima kao ti nema pomoći, umjesto da naručiš s ebaya i riješiš to ko čovjek, ti si išao se s  lemilicom igrati (očito nestručan) i sad  si "zasro" stvar.

E pa ko ti kriv

Skuzio sam u cem je stvar. Lik je lemio prije mene i kablove nije stavio kako treba (  boje ) tako da radi sad.

15 godina
FarmWithMeee kaže...

MORAŠ gejmat? {#}

get a life {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice