NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 824.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Almin94 kaže...
infeqt0r kaže...
MEGATAMA kaže...

Svi koji imate sumnje da im od nedavno neka od komponenti uzrokuje probleme recimo PSU itd procitajte malo dojmove u ovoj temi https://forums.geforce.com/default/topic/790103/-official-nvidia-344-75-whql-display-driver-feedback-thread-11-18-14-/ Nesjecam se da sam ikad vidio ovoliko problema sa nvidia driverima a ove sam teme na geforce pratio redovito do prelaska na radeon.

Ukratko nemojte mjenjat komponente ili reinstalirat winse a da prije toga detaljno niste ispeglali svaku mogucnost da vas driveri zezaju.

I ja sam imao problema s njima, sad sam presao na 344.80

I kakvi su 344.80? Kakvih ste problema imali s 344.75?

Imao sam par BSOD-a gdje je u pitanju bio driver, vrlo moguce bas taj. Sa ovim novim zasad nisam imao nikakvih konflikata.

13 godina
neaktivan
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

takodje sam se vratio na malo starije drivere,sinoc 5x driver crashao u BF4 MP

cak mi veli da provjerim imam li graficku od 512MB minimalno,kontam oj hljebe pa nvidia sta radis ovo xD

preporucujem svima da zaobidju ove najnovije

BiH__Snowflake BF4
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Kod mene niti jedan jedini problem sa 344.75, koliko sam primjetio kod 9xx serije ih ima najviše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

evo ja igram 5 igri simultano sa 344.75 fc4,cod aw,ac-u,alien i evil @ 4k/60p lock ... i nikakvih problema do sada nsiam imao koji se opisuju sto neznaci da ih necu imat kasnije  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 17:31 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vidim da nitko nije linkao tako da evo 344.80

Link:

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Dzizus pa nvidia izdaje nove verzije drivera sad par puta tjedno??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Dzizus pa nvidia izdaje nove verzije drivera sad par puta tjedno??

Da, ispravljaju greške - zadnji driveri su im bili banana čini se - iako kod mene rade kako treba.

13 godina
lGRACINA kaže...

Vidim da nitko nije linkao tako da evo 344.80

Link:

Ovo su beta driveri.

13 godina

Evo kod mene crashaju 344.75 u Metro 2033 Redux.

Najbolje su mi radili 344.60 tako da ću vjerojatno preći na njih dok  ne izađu noviji stabilniji driveri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 16:47 (darijoman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trenutno imam GeForce GT 540M 1GB na laptopu i stalno dolaze novi driveri i ono nisam primjetio drastične promjene ni na bolje ni na gore što je dobro. Neki imaju problema s driverima neki ne. To je normalno. Prije sam imao Radeonku pa sam imao problema s driverima stalno, a opet neki hvale Catalyste drugi Nvidia ForceWare tako da mislim da sve ovisi od slučaja do slučaja.
Što se tiče Beta drivera isključio sam opciju da ih skida samo finalne verzije, možda je bolje preskočit Betu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 9:03 (ParaNO1d).
12 godina
neaktivan

Ja dok sam bio na Radeonima stalno sam imao problema - od kad sam na Nvidii - nikad nista.

No to je moje iskustvo, generalno je tesko reci.

https://www.youtube.com/watch?v=R7ZHLppS5_w
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
lGRACINA kaže...

Ja dok sam bio na Radeonima stalno sam imao problema - od kad sam na Nvidii - nikad nista.

Otprilike je isto iskustvo s moje strane.

Sada se jedino pitam zašto je fps u Far Cry 4 loš naspram Radeona, a igra je još TWIMTBP naslov.

13 godina

Ja nisam imao nikad problema ni s Radeonima (9800 Pro, HD 4850) niti s NVIDIA (GeForce 4, 8800 GTS, GTX 970) jer u principu ne skidam nove drivere isti dan kad izadu nego s malom zadrskom, kad ih stignu hotfixati i sl. To je bar moja teorija :p

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 12:24 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
buljo781 kaže...
lGRACINA kaže...

Otprilike je isto iskustvo s moje strane.

Sada se jedino pitam zašto je fps u Far Cry 4 loš naspram Radeona, a igra je još TWIMTBP naslov.

Far Cry 4 je realno gledajući nedovršena igra, barem prema dosadašnjem feedbacku - a jedini razlog koji mi pada na pamet zasto bi mogla radit bolje na radeonima je bandwith, sve jace radeon kartice imaju ili 384 bitne ili 512 bitne memoriske sabirnice za razliku od 256 bitnih nvidia - obzirom da je igra drek optimizirana i puna bugova - radeoni koji su hardwareski ipak jaci to bolje guraju dok nvidia koja uvjek ide na dobar software i optimizacije sad malo steka u toj igri cemu u prilog govori i to da je dosta ljudi prijavilo probleme sa nvidia driverima u zadnjoj verziji (i vezano i nevezano za tu igru) sto nije karakteristicno za Nvidiu. 

14 godina
lGRACINA kaže...

Far Cry 4 je realno gledajući nedovršena igra, barem prema dosadašnjem feedbacku - a jedini razlog koji mi pada na pamet zasto bi mogla radit bolje na radeonima je bandwith, sve jace radeon kartice imaju ili 384 bitne ili 512 bitne memoriske sabirnice za razliku od 256 bitnih nvidia - obzirom da je igra drek optimizirana i puna bugova - radeoni koji su hardwareski ipak jaci to bolje guraju dok nvidia koja uvjek ide na dobar software i optimizacije sad malo steka u toj igri cemu u prilog govori i to da je dosta ljudi prijavilo probleme sa nvidia driverima u zadnjoj verziji (i vezano i nevezano za tu igru) sto nije karakteristicno za Nvidiu. 

R9 270 isto ima 256bit sabirnicu. Realno gledajući po snazi GTX 760 je rame uz rame s HD7950Boost, a u FC4 je jedva odmakla HD7850 i ne može stić R9 270, koja je praktički HD7870. To mi nije jasno.

12 godina
A sta ima bit nejasno Nvidia ima problema s driverima zbog nove serije grafa a sređujuci te probleme usput su sjeb.li i stare grafe. To se i kod njih i kod AMD-a događa iz serije u seriju, a sto se tice igara može bit da je igra jednostavno rađena za Amd a usto za Nvidiu nevaljaju driveri i eto recepta za nervozu.
nista mi se neda
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma sranje s tim Ubisoft igrama.

13 godina

Al me .ebu driveri u pm {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

oho welcome to the club ...znaci osla 690-ca {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 21:58 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

Jeee ošla je u nepovrat..

12 godina
neaktivan
darijoman kaže...
4mal kaže...

970 vs 690 preformanse -> iste ili ?

13 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...
darijoman kaže...
4mal kaže...

690 je odlična kartica ali za igranje više ne {#} ja sam je prodao prije mjesec dana,sve je to dobro i brutalno kad je kartica tek izašla,nakon godinu dana,niti jedna igra nema sli profil i zahebancija po nvidia inspecoru da ti kartica radi kako treba,i problem je taj što svaka igra tu karticu vide kao da ima 2gb vrama,NIKAD više dual gpu kartica

13 godina
lGRACINA kaže...
darijoman kaže...
4mal kaže...

Pa 690...

13 godina
lazicki88 kaže...
lGRACINA kaže...
darijoman kaže...
4mal kaže...

690 je odlična kartica ali za igranje više ne {#} ja sam je prodao prije mjesec dana,sve je to dobro i brutalno kad je kartica tek izašla,nakon godinu dana,niti jedna igra nema sli profil i zahebancija po nvidia inspecoru da ti kartica radi kako treba,i problem je taj što svaka igra tu karticu vide kao da ima 2gb vrama,NIKAD više dual gpu kartica

Kompa moj ja apsolutno nisam imao nikakvih problema sa tom karticom.Radila je kao švicarski sat i normalno žvakala je sve živo u Full HD rezoluciji.

17 godina

Kako mi je Win8 na hrvatskom, tako su mi ovi driveri na slovenskom.

U Geforce Experience sam namjestio Engleski ali su mi i dalje neke opcije na slovenskom.

Postoji opcija preuzimanja isključivo engleskih drivera?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina

Imao sam i ja taj slovenski, čak i u control panelu... Potpuno ukloni drivere sa ovim programom te ponovno instaliraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Imao sam i ja taj slovenski, čak i u control panelu... Potpuno ukloni drivere sa ovim programom te ponovno instaliraj.

Meni nije  pomoglo. Ali, Bogu hvala, samo je kontekstni izbornik na slovenskom.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
NiramX kaže...
doktor1 kaže...

Meni nije  pomoglo. Ali, Bogu hvala, samo je kontekstni izbornik na slovenskom.

Uči slovenski {#}

13 godina
neaktivan
darijoman kaže...
lazicki88 kaže...
lGRACINA kaže...
darijoman kaže...
4mal kaže...

Kompa moj ja apsolutno nisam imao nikakvih problema sa tom karticom.Radila je kao švicarski sat i normalno žvakala je sve živo u Full HD rezoluciji.

Kompa moj ajd instaliraj i probaj DEADRISING 3 i postaj koliko si fps-a dobio u toj igri!!?a možeš recimo i shadow of mordor,možeš i watchdogs...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 21:09 (lazicki88).
13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
darijoman kaže...
lazicki88 kaže...
lGRACINA kaže...
darijoman kaže...
4mal kaže...

Kompa moj ajd instaliraj i probaj DEADRISING 3 i postaj koliko si fps-a dobio u toj igri!!?a možeš recimo i shadow of mordor,možeš i watchdogs...

eto samo da se uvjeriš kako radi ta kartica "kao švicarski sat",a samo prije dvije godine koštala je 8.699 kn {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice