OnePlus odlazi iz Europe i SAD-a?

poruka: 5
|
čitano: 1.967
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OnePlus odlazi iz Europe i SAD-a?".
14 godina

Zadovoljni korisnik Oneplus Opena, par generacija prije Oppo R5, milina oba.

Oneplus Open je Oppo Find N3, nije izasao novi iako su se pojavili Find N5 i N6 koji ubijaju. Hasselblad kamere s njihovim bojama, predivno. Ako ce oppo doc u Eurppu, super, ne treba Oneplusa vise.

0 0 hvala 0
18 godina

Koristio sam OnePlus od stoljeca sedmog da bi prosle godine presao na Xiaomi. Igrom slucaja su imali akciju a meni se OnePlus razbio pa sam uzeo Ultra nesto od Xiaomi.

Long story short, OnePlus je bolji telefon.

1 0 hvala 1
9 godina

OnePlus 12 koristim već skoro 2 i po godine i mogu reći da mi je ovo najbolji telefon koji sam ikada imao. Kvaliteta izrade, performanse, softver i baterija su fantastični i nemam razloga za mijenjati isti još barem 2 godine.

Ako je stvarno istina da odlaze onda šteta, ali budući da je Oppo ista stvar onda znam koji će brend biti sljedeći.

I want to believe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zadnjih 10 godina sam samo na OnePlus mobitelima od 3, preko 7 Pro (meni najdraži smartfon ikada) do 13 kojeg sam uzeo pred 2 godine.

Iako su postepeno poskupljivali i dalje mislim da su bolji od većeg dijela kineza, samsunga ili motorole.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Re: OnePlus odlazi iz Europe i SAD-a?
NEW_MAN kaže...

Koristio sam OnePlus od stoljeca sedmog da bi prosle godine presao na Xiaomi. Igrom slucaja su imali akciju a meni se OnePlus razbio pa sam uzeo Ultra nesto od Xiaomi.

Long story short, OnePlus je bolji telefon.

Da steta, jer ostali jedini skoro pa cisti OS, bez reklama, i previse gluposti iako ih spajanje sa ColorOS vratilo unazad. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice