- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neko dobro od 600W, tipa CX600.
xfx 550, silencer 500, cx600
Da li može i7 3770K probaviti 2x GTX690 i isto pitanje za Haswell 4770K ?
4770K bi bio bliže tome, al mislim da nijedan ne može 2x 690 progutat do samog kraja.
Da li može i7 3770K probaviti 2x GTX690 i isto pitanje za Haswell 4770K ?
Može, na 4K rezoluciji.
OK tnx.
Šta bi onda u biti dobili lošiji rezultat u performansama sa 2x690 naspram 1x690 sa 3770K.
dario pa zar nismo imali u 6.mj razgovor da imas zvijer od kompa te da dodavanjem sli-a neces dobit boost kakav si zamislio.. Radje potrosi lovu na nes korisno ;)
Apsolutno se slažem, 690 je već među najjačim grafičkim karticama na svijetu i sama po sebi 2xGTX 680, i7 3770k je jedan od najboljih procesora koje smrtnici mogu imati. Nema bolje od toga trenutno!
mala isprvaka 680sli je malchice jaci od 690 ;)
Ma ne govorim o jačini nego tehnički, 690 je 2 GTX 680 čipa na jednoj ploči
dario pa zar nismo imali u 6.mj razgovor da imas zvijer od kompa te da dodavanjem sli-a neces dobit boost kakav si zamislio.. Radje potrosi lovu na nes korisno ;)
Kako se sječaš
Jesmo,razgovarali smo i stojim na tome.
Samo je bilo pitanje čisto radi informacija jer spomenuo sam i Haswell-a u tom krugu.
BTW, novo saznanje.
BF3 GPU usage padovi su uzrokovani s Mesh Quality.
Mesh quality na low - Gulf of Oman 64p 99% GPU.
Mesh quality na ultra - Gulf of oman 29p bude i na 80% GPU.
Ma smanjio sma Mesh, nije do toga.
Ako igraš na low ništa čudno što ti je GPU usage krivulja takva. ni meni nije ništa puno drugačija u tom slučaju.
lol to je na medium-high bez aai i bez hbao/ssao. Zato i je cudno.
Šta kaže render.perfoverlayvisible 1?
Ako ti usage toliko skače, mora se očitovat u tom grafu (žuta će bit iznad zelene crte).
BTW, novo saznanje.
BF3 GPU usage padovi su uzrokovani s Mesh Quality.
Mesh quality na low - Gulf of Oman 64p 99% GPU.
Mesh quality na ultra - Gulf of oman 29p bude i na 80% GPU.
Koliko bolji fps dobijes kada iskljucis Mesh quality?
EDIT: Nisam vidio slike
Globalno gledano ~20fps više.
Mesh Quality radi CPU draw koji eksponentno raste u količini sa svakom postavkom (slično kao prokleta trava u Crysis 3). Na low ne pravi nikakve probleme, na medium već počinju (ali samo u žešćim situacijama), high i ultra su već veći problem.
Dropovi se uglavnom događaju na mjestima na kojima je većina mape i uništivih objekata u vidnom polju (G - hotel na Gulf of Oman, TV station na Sharqi Peninsula, B i US deployment na Strike at Karkand, Hilltop na Caspian Border i slična mjesta).
Jedini je problem što je na low pop-in jako uočljiv.
Ne samo popin, na većim postavkama dalje se vidi oznaka nad spotanim igračima. Navodno.
evo i mene hebe bf3. isto radi sve na ultra na full hd rezi s 2xMSAA. oko 40-60fps-a
ali nekad zna zastucati i to gadno a neznam zbog cega. jel moguce da je proc preslab? inace radi na 3.8 i stabilan je. a grafa je na stocku.
Vjerojatno zbog premalo RAM-a..
vis jbt. imam doma jos 2 gb rama pa cu bas probati sutra. aj javim rezultate.
evo i mene hebe bf3. isto radi sve na ultra na full hd rezi s 2xMSAA. oko 40-60fps-a
ali nekad zna zastucati i to gadno a neznam zbog cega. jel moguce da je proc preslab? inace radi na 3.8 i stabilan je. a grafa je na stocku.
VRAM problem, prije nego RAM. Iskljuci MSAA i ne bih trebao imati problema.
VRAM problem, prije nego RAM. Iskljuci MSAA i ne bih trebao imati problema.
This. S 1GB karticom ni pomislit na MSAA, pogotovo ako su teksture na ultra.
budem onda probal bez, pa cemo vidjeti...
EDIT: evo stavio jos 2 gb rama. isti k. ugasio MSAA. je malo bolje ali mi je gpu activity ispod 50% i steka. mislim i dalje imam oko 50fps. ali kad nekaj eksplodira onda mi dropa na 10-15 i tu steka. neznam kaj pak sad muci. kad je msaa upaljen activity je preko 90%
budem onda probal bez, pa cemo vidjeti...
EDIT: evo stavio jos 2 gb rama. isti k. ugasio MSAA. je malo bolje ali mi je gpu activity ispod 50% i steka. mislim i dalje imam oko 50fps. ali kad nekaj eksplodira onda mi dropa na 10-15 i tu steka. neznam kaj pak sad muci. kad je msaa upaljen activity je preko 90%
Meni nikada ne dropa na 10-15, ni u jednoj situaciji. Imam isti cpu kao ti plus HD7870.
Pozdrav,zanima me ako dodam jos jednu gtx 770 u sli,da li ce i7 4770k moc to gurat bez problema ili cu ga morat overclockat i da li mi je napajanje od 760w dovoljno za sve to?