VIDEO: Evo zašto je pametni ručnik koji je pobijed

poruka: 10
|
čitano: 4.866
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "VIDEO: Evo zašto je pametni ručnik koji je pobijed".
11 godina
protjeran

Pobijedili su zato kaj su najbolji. Vrlo jednostavno.

Samo naprijed!! Svijet je vaš!!

Mac
Moj PC  
0 12 hvala 0
15 godina
Re: VIDEO: Evo zašto je pametni ručnik koji je pob
Ne mogu reći da shvaćam inovaciju. NFC čipovi su godinama standard kod profesionalnih ručnika - hoteli, praonice i slično. Kako bi se znalo vlasništvo, starost i ostalo..
16 godina
koja smijurija... steta sto nije smijesna...

6 0 hvala 0
17 godina

svaka čast, dobro promišljena priča, nije samo ono "imam ideju" već je sve zaokruženo, premium ručnik, zašto ne? tržište je veliko i sigurno ima na tisuće ljudi koji su spremni platiti više da bi bili drugačiji. ne treba gledati striktno NFC čip ... to je samo dodatak, premium je sve drugo.

Moj PC  
2 4 hvala 0
11 godina
protjeran

Živimo u doba Interneta. Tvoj proizvod je dostupan preko Mreže svih mreža svakome.

Poanta je da ti moraš znati realizirati svoju ideju. 

Npr. ak si spretan sa rukama, možeš prodavati ručno rađen namještaj, slike, skulputure, ručno izrađene čakije, crtati stripove, developati, prodavati skimmere (akvaristika), custom dijelove za razne niše, ....mogućnosti su neograničene. 

Preko BUG, Las Vegasa, bude se čulo za tebe. Tak je bilo sa dronovima i Albertom. 

Mac
Moj PC  
1 9 hvala 0
17 godina
Idiotarija...

4 0 hvala 0
16 godina
PzKpfw kaže...

Živimo u doba Interneta. Tvoj proizvod je dostupan preko Mreže svih mreža svakome... 

...kao i tvoje laprdanje na doslovno svakom clanku, nazalost. 

12 godina

Ne mogu gledati video jer sam na poslu, koja je poanta ručnika, odnosno što je na njemu pametno?

0 0 hvala 0
16 godina
CVET2 kaže...

Ne mogu gledati video jer sam na poslu, koja je poanta ručnika, odnosno što je na njemu pametno?

ima rfid chip s kojim je moguce pratiti ciji je rucnik i kad je zadnji put opran 

skoro je i boje hrdje, pa podsjeca na jedan drugi slicno priglup startup iz proslosti...

17 godina
gmit kaže...
CVET2 kaže...

ima rfid chip s kojim je moguce pratiti ciji je rucnik i kad je zadnji put opran 

skoro je i boje hrdje, pa podsjeca na jedan drugi slicno priglup startup iz proslosti...

Mene to podsjeća na parodije iz starih Matakovićevih stripova, davno prije doba NFC-a i interneta općenito.
Kad je lik na izložbi inovacija dobio nagradu za "uvrtač za uši" koji je na sebi imao zalijepljenu wasservagu,
kompas, baterijsku svjetiljku, otvarač za boce piva, češalj i ogledalo. 
Ja sam očekivao da bi "pametni" ručnik imao barem nekakav detektor temperature, vlage, spora plijesni, ili tako nekih stvari koje bi doista mogle ljudima biti korisne. 
Zapamtiti koji je tvoj ručnik i dali je prljav... stvarno neznam da trebaš osobitu pamet. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice