GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.554.506
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Nvidia Pascal (2016)

Najava krajem svibnja, prva dostupnost lipanj-srpanj, stvarna world-wide dostupnost u većim količinama u rujnu. I prošle godine otprilike tako. 

16 godina
Nvidia Pascal (2016)

taman kada uberem lovu poslje sezone....hehe.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia Pascal (2016)

Jedva čekam Computex :) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Ja sam negdje cuo da bi cak prije computexa mogla Nvidia predstaviti Pascal

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Ja sam negdje cuo da bi cak prije computexa mogla Nvidia predstaviti Pascal

http://christiandaily.com/article/nvidia-pascal-news-nvidia-promises-new-gpus-to-debut-before-computex-2016/51361.htm

Evo link. Iako nikad nisam čuo za ovu stranicu tako kažu. Ako je to istina, za nas korisnike je to super vijest bez obzira tko ju je bacio na net

12 godina
Nvidia Pascal (2016)

christian daily...

jedva cekam da vise izadju i pascal i polaris da prestanu idiotski rumori kopirani sa sajtova poput dnevno kršćanstvo i wccftech

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fanu kaže...

christian daily...

jedva cekam da vise izadju i pascal i polaris da prestanu idiotski rumori kopirani sa sajtova poput dnevno kršćanstvo i wccftech

Ako je to dnevno kršćanstvo oni bi barem trebali govoriti istnu, a ne širiti neistine

13 godina
ParaNO1d kaže...
Fanu kaže...

christian daily...

Ako je to dnevno kršćanstvo oni bi barem trebali govoriti istnu, a ne širiti neistine

Wat ? Dnevno Kršćanstvo ? Što ćemo čitat knjigu postanka, pa o FinFeetu ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 15:09 (DarthMarkus).
12 godina
Gcn 1.4 po mateju... :)))
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Nvidia Pascal (2016)
Unlock the Power Within
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 8:07 (Puls3).
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Napravili su tesku nagrdu od krasnog cooler-a..

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
ansha kaže...

furaju se na batmana 

Unlock the Power Within
17 godina
neaktivan
ansha kaže...

To je i tako referenti dizajn, većina ipak uzimaju GB, Asus, MSI, Zotac... Mada meni izgleda jako dobro i vrlo moćno

10 godina
ParaNO1d kaže...
ansha kaže...

To je i tako referenti dizajn, većina ipak uzimaju GB, Asus, MSI, Zotac... Mada meni izgleda jako dobro i vrlo moćno

slažem se, izgleda mi odlično, prošle referentne su mi isto bile lijepe, al ove su mi baš što si rekao moćne

12 godina

ni do koljena:

http://i.imgur.com/nFzEYll.jpg

doduse ovo je referentna obojana 980Ti 

11 godina
neaktivan
Nvidia Pascal (2016)

Lijepse su stare, pogotovo Titan X, ovo izgleda koda se nisu jos loadale teksture i poligoni

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako im bude karta kao i f 117 koji je zavrsio u budjanovce i f 22 koji nikako da ga dovrse onda sve nam je jasno :D

9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Bas mi bezveze izgleda ta nova maska, najljepsi referentni hladnjak mi je na gtx 690 i Titan Z.

Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što mislite hoće li ASUS, Gigabyte, MSI, EVGA, Zotac izbaciti nove sustave hlađenja? Nadograđeni ili novi WindForce, još nabrijaniji Strix to me baš sad zanima. Više se veselim tome i kako će kartica izgledat nego koliko će imati boosta naspram Maxwella

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 14:13 (ParaNO1d).
11 godina
odjavljen
Nvidia Pascal (2016)

Gospodo ja bih si htio zemit jednog pascala 

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Nvidia Pascal (2016)

Pitanje je inicijalne dostupnosti kartica.

Ja pikiram jednu 1070-tku, no ne znam kad će biti raspoloživa u našim dućanima (ili online) pošto je u lipnju tek predstavljanje.

Najkasnije na jesen obnavljam konfu ;) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nvidia Pascal (2016)

Ekipa kaj je meni najpametnije uzet novo da dobijem dosta boost u FPS-u u igrama? imam my spec stavljen u info box? mislim jel cpu dobar i ram za slj seriju grafickih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Sa procesorom si miran jos podosta... koje kuciste, hladnjak za procesor i napajanje imas? trebao si i to navesti pod "Moj PC"

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Ekipa kaj je meni najpametnije uzet novo da dobijem dosta boost u FPS-u u igrama? imam my spec stavljen u info box? mislim jel cpu dobar i ram za slj seriju grafickih?

Hah za 1080p klasican dosadan prijedlog 290x/390 ili 970

13 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Hah za 1080p klasican dosadan prijedlog 290x/390 ili 970

Ja bi reko da čeka neku Pascal, sve ostalo mu je dobro

12 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Sa procesorom si miran jos podosta... koje kuciste, hladnjak za procesor i napajanje imas? trebao si i to navesti pod "Moj PC"

Corsair 650 wata iz 2011 godine napajanje.kušiste je neko bzv za 500kn mid tower,i hladnjak je stock smece 

17 godina
Nvidia Pascal (2016)

Po meni su ti napajanje dobro, tower bilo kakav dok je zatvoren i taj stock hladnjak, s obzirom da imaš zvjer od procesora koji i na stock vrijednostima pegla sve, ne treba dirat, osim ako želiš tiši rad računla / ugodnije temperature sad na ljeto.

Grafu si kupi zvjer, to će ti najviše pridonijet, možda pričekat Pascal da izađe pa vidjet što će bit. Ulagat sad 500-600kn u kućište, pa 300njak na cooler.... dobit ćeš samo ugodniji rad, nikako bolje performanse, a toliko više dat na grafu, dobit ćeš puuuuno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Nvidia Pascal (2016)

Ma ljudi di je Pascal/Polaris, za pola godine i to ce cijene bit masovne posto ce biti novo. Mislim kako zelite ali ja nebi cekao, realno za 3000kn ces dobit mozda 20% jacu karticu od 970/390, a nacekat ces se + ako si na 1080p stvarno ti ne treba nista jace, ja sa 290X pola igara igram na 2D modeu (underclockana), realno prije gledam veci monitor nego novu grafu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Pascal (2016)

On je na 680, 3 generacije unazad grafa i mislim da će na 1080p osjetit razliku, a razlika mu očito treba jer inaće ne bi gledao uzet novu. Ipak, smatram da nije tako hitno da se do kraja ljeta ne bi mogao strpit.

Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice