Najava krajem svibnja, prva dostupnost lipanj-srpanj, stvarna world-wide dostupnost u većim količinama u rujnu. I prošle godine otprilike tako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
taman kada uberem lovu poslje sezone....hehe.
Ja sam negdje cuo da bi cak prije computexa mogla Nvidia predstaviti Pascal
Ja sam negdje cuo da bi cak prije computexa mogla Nvidia predstaviti Pascal
http://christiandaily.com/article/nvidia-pascal-news-nvidia-promises-new-gpus-to-debut-before-computex-2016/51361.htm
Evo link. Iako nikad nisam čuo za ovu stranicu tako kažu. Ako je to istina, za nas korisnike je to super vijest bez obzira tko ju je bacio na net
christian daily...
jedva cekam da vise izadju i pascal i polaris da prestanu idiotski rumori kopirani sa sajtova poput dnevno kršćanstvo i wccftech
christian daily...
jedva cekam da vise izadju i pascal i polaris da prestanu idiotski rumori kopirani sa sajtova poput dnevno kršćanstvo i wccftech
Ako je to dnevno kršćanstvo oni bi barem trebali govoriti istnu, a ne širiti neistine
christian daily...
Ako je to dnevno kršćanstvo oni bi barem trebali govoriti istnu, a ne širiti neistine
Wat ? Dnevno Kršćanstvo ? Što ćemo čitat knjigu postanka, pa o FinFeetu ?
Napravili su tesku nagrdu od krasnog cooler-a..
furaju se na batmana
To je i tako referenti dizajn, većina ipak uzimaju GB, Asus, MSI, Zotac... Mada meni izgleda jako dobro i vrlo moćno
To je i tako referenti dizajn, većina ipak uzimaju GB, Asus, MSI, Zotac... Mada meni izgleda jako dobro i vrlo moćno
slažem se, izgleda mi odlično, prošle referentne su mi isto bile lijepe, al ove su mi baš što si rekao moćne
Lijepse su stare, pogotovo Titan X, ovo izgleda koda se nisu jos loadale teksture i poligoni
Ako im bude karta kao i f 117 koji je zavrsio u budjanovce i f 22 koji nikako da ga dovrse onda sve nam je jasno :D
Bas mi bezveze izgleda ta nova maska, najljepsi referentni hladnjak mi je na gtx 690 i Titan Z.
Što mislite hoće li ASUS, Gigabyte, MSI, EVGA, Zotac izbaciti nove sustave hlađenja? Nadograđeni ili novi WindForce, još nabrijaniji Strix to me baš sad zanima. Više se veselim tome i kako će kartica izgledat nego koliko će imati boosta naspram Maxwella
Gospodo ja bih si htio zemit jednog pascala
Pitanje je inicijalne dostupnosti kartica.
Ja pikiram jednu 1070-tku, no ne znam kad će biti raspoloživa u našim dućanima (ili online) pošto je u lipnju tek predstavljanje.
Najkasnije na jesen obnavljam konfu ;)
Ekipa kaj je meni najpametnije uzet novo da dobijem dosta boost u FPS-u u igrama? imam my spec stavljen u info box? mislim jel cpu dobar i ram za slj seriju grafickih?
Sa procesorom si miran jos podosta... koje kuciste, hladnjak za procesor i napajanje imas? trebao si i to navesti pod "Moj PC"
Ekipa kaj je meni najpametnije uzet novo da dobijem dosta boost u FPS-u u igrama? imam my spec stavljen u info box? mislim jel cpu dobar i ram za slj seriju grafickih?
Hah za 1080p klasican dosadan prijedlog 290x/390 ili 970
Hah za 1080p klasican dosadan prijedlog 290x/390 ili 970
Ja bi reko da čeka neku Pascal, sve ostalo mu je dobro
Sa procesorom si miran jos podosta... koje kuciste, hladnjak za procesor i napajanje imas? trebao si i to navesti pod "Moj PC"
Corsair 650 wata iz 2011 godine napajanje.kušiste je neko bzv za 500kn mid tower,i hladnjak je stock smece
Po meni su ti napajanje dobro, tower bilo kakav dok je zatvoren i taj stock hladnjak, s obzirom da imaš zvjer od procesora koji i na stock vrijednostima pegla sve, ne treba dirat, osim ako želiš tiši rad računla / ugodnije temperature sad na ljeto.
Grafu si kupi zvjer, to će ti najviše pridonijet, možda pričekat Pascal da izađe pa vidjet što će bit. Ulagat sad 500-600kn u kućište, pa 300njak na cooler.... dobit ćeš samo ugodniji rad, nikako bolje performanse, a toliko više dat na grafu, dobit ćeš puuuuno.
Ma ljudi di je Pascal/Polaris, za pola godine i to ce cijene bit masovne posto ce biti novo. Mislim kako zelite ali ja nebi cekao, realno za 3000kn ces dobit mozda 20% jacu karticu od 970/390, a nacekat ces se + ako si na 1080p stvarno ti ne treba nista jace, ja sa 290X pola igara igram na 2D modeu (underclockana), realno prije gledam veci monitor nego novu grafu.
On je na 680, 3 generacije unazad grafa i mislim da će na 1080p osjetit razliku, a razlika mu očito treba jer inaće ne bi gledao uzet novu. Ipak, smatram da nije tako hitno da se do kraja ljeta ne bi mogao strpit.