GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.553.797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: Nvidia Pascal (2016)
Nvidia GTX 680 kaže...
Lucidius kaže...

Sa procesorom si miran jos podosta... koje kuciste, hladnjak za procesor i napajanje imas? trebao si i to navesti pod "Moj PC"

Corsair 650 wata iz 2011 godine napajanje.kušiste je neko bzv za 500kn mid tower,i hladnjak je stock smece 

Realno nista ispod gtx 980ti/Fury X tebi nije neki bitan pomak na kojem bi mogao rec da si napravio neki fini boost, ta gtx 680 je i dalje dobra grafa mrvu slabija od gtx 770 i r9 280x i nije ti hitno sada nadograđivati, radije se strpi do nove serije.

Ono sta bi ja sada napravio je obavezno uzeo "Arctic freezer liquid 240" hladnjak za procesor i klokao taj i7 4770k na nekih 4.6GHz (zao mi je uopce gledat takav proc na stock hladnjaku), i po potrebi novo kuciste sa dobrim airflow-om ako je ovo neka bezvezarija jer ce ti se te high end kartice puno vise grijati i trositi pa je pozeljno imati dobro kuciste.

Sta se tice napajanja to je sigurno nesto iz HX ili TX serije od Corsaira koja je na Seasonic-ovoj platformi tako da je to po meni jos dobro.

17 godina
Nvidia Pascal (2016)

Nova grafa neće biti osjetan boost, ali potrošit 1500-2000kn na kućište, CPU cooler i napajanje hoće? Kak nisi sam sebi smiješan?

Moj PC  
6 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

4770k ce na 4.6ghz izgoriti da to uronis u ulje nebi pomoglo! Kamoli bacati novce na kuciste! Trenutni best buy su 970 i 390, ili to ili cekati jos barem pola godine!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

Šteta mu je gledati da se ne overclocka procesor koji je ionako puno brži nego mu treba  na stocku. :)

Inače, tako i mene čudno gledaju zašto ne overclockam 5960X, a imam vodeno na njemu. Vodeno je tu zbog tišine, a procesor je u idleu na 7-15W potrošnje sa spajkovima na 60-70W i malo više kad baš nešto jako zagrebe. Overclockan na 4,5GHz troši u idelu 80W i 220W+ u loadu. A zašto? Da bi broj na CPU-Z bio viši? Efektivna razlika je nebitna i izvođenju zadataka.

9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Rhodin

Jedino si ti smijesan, ako je tebi drzanje procesora od 3k kn na stock hladnjaku ok nemora znacit da je i svima ostalima, isto tako i ako je kuciste neki drlog nisam mu nista lose savjetovao u vezi njega. Neke stvari kad se kupe kako spada traju preko 6-7 godina u konfi i sigurno nisu bacen novac, a osigurat ce i bolje temperature komponenti i ugodniji rad(tisinu) za kompjuterom. 

Drugo da on ima neku blesavu grafu, ali na gtx 680 na 1080p se moze jos uvijek jako ljepo igrati. Dok izađu nove grafe za par mjeseci on ce tih 1500kn sta sada potrosi na hladnjak za proc i kuciste sigurno ponovo ušparati.

Stjepanj 

Zasto bi izgorio, ja svoj drzim koji nije neki bajan primjerak na 4.6 @1.28v pa temperature nejdu preko 60 u nijednoj igri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 11:01 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia Pascal (2016)

Mislim da nisu spominjali stock cooler (za koji se usput slažem da je govno) nego tvoje nabrajanje o nebeskom overclocku od 4.6Ghz za 4770K.

EDIT: Kad smo već kod 4770K, moj ne radi stabilno preko 4.4Ghz, tako da se smatraj sretnim.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 11:03 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Imas los primjerak, vidio sam ja dosta tih i7 4770k koji se drze i na 4.7GHz sve ovisi kakav primjerak te zapadne. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Pascal (2016)

Uopće je nebitno, 4770K na stocku radi više nego zadovoljavajuće u bilo kojem gaming scenariju. Prosječni i5 radi isto, razlike u brzini procesora su marginalane u odnosu na boost performansi u igrama, grafičke kartice i njihove performanse su daleeeeko važnije, to je naprosto danas tako.

Da, držao bih rado taj proc na stocku, uzeo sam svoj ne-K baš zato što je relativno nebitno.

Nitko ne kaže da on nema adekvatnu grafu, ali ima razloga zašto želi bolju. Ti kažeš da mu to ne treba, ali da bi trebao uložit u hladnjak za CPU, koji je nebitan, da ga OCa, zatim kupi novo kučište, a ima adekvatno, samo da bi mu takav rad bio tiši i ugodniji, te da uloži u napajanje, a ima adekvatno, samo zato da bi dobio.... što točno? 0.1% bolje performanse, tiši rad i hladnije komponente sa večim OCom koji je također nebitan?

Da, to je smiješno... Sa druge strane razlika GTX 680-GTX970 će mu donijet do 40% boosta u performansama zaaa.... otprilike isti novac, jednom kad proda GTX 680

E, pa sad... ti vidi što je smiješno.

Da pričeka jesen mogao bi dobiti još i bolju grafu, slažem se, na njemu je da vidi koliko novaca ima, te koliko mu se žuri, ali davat 1500-2000kn na komponente sa kojima nema problema, osim ako nema neki evidentni višak para koji nije spomenuo, nije potrebno, to je 100% sigurno. Pružit će mu donekle ugodniji rad i neće sigurno štetit, dapače, ali definitivno nije pametniji ulog od grafe.

Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Neznam gdje si ti vidio da sam mu ja rekao da uzima novo napajanje?

Prva i osnovna stvar kod toga sta sam mu predlozio da ide na bolji hladnjak je tisina, a i temperature( sa tim stock ide do 70 po ljetu garant), OC dolazi poslje toga, a za kuciste nije napisao kakvo tocno ima i kad ga je kupio da se moze tvrditi jel dobro ili ne, za mene dobra kucista dolaze od 700kn nadalje, sve ovo ispod su low endovi ili dobri pokusaji.

Za grafu mu je bolje da ceka novu seriju koja je na vratima, zasto da se bacaju pare sada pa mu kasnije bude zao kad dođe nova serija sta ju nije cekao, a sigurno ce mu biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nvidia Pascal (2016)

Već dulje vrijeme procesori su manje bitni. i7 je bacanje novca za gejmere. i5 je sasvim dovoljan. Čak je bolji Broadwell, nego da uzima SkyLake (općenito su bolji). GPU mu je najvažnija komponenta, a sve ostalo je manje bitno.

Što se tiče čekanja kartica nove generacije, ima tu nešto istine, ali nije najvažnije. Ovisi koliko često mijenja grafičku i koji monitor koristi.

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

On je na 680, 3 generacije unazad grafa i mislim da će na 1080p osjetit razliku, a razlika mu očito treba jer inaće ne bi gledao uzet novu. Ipak, smatram da nije tako hitno da se do kraja ljeta ne bi mogao strpit.

Pa zato i kazem 970/390 su super za 1080p, sve mozes preko 60fpsa, ono sto nemozes preko 60fpsa vjerojatno nemozes i sa jacaima jer je usrano optimizirano. Ja nebi nadograđivao 680 ako mi drži igre iznad 60fpsa. Neznam kak radi ta kartica, ali ako kazu da je slicno kao 280X onda se ne isplati baš. Iako sam ja osjetio razliku sa prelaskom sa 280X na 290X. Vec zadnjih pola godine svi preporucuju da se ceka za nove kartice, a realno nece biti toliko bolje, uvijek bude par mj. prije "50% bolje performanse !" i odna dobimo 6 fpsa vise na kraju

Battlelog: D3lBoy-00
9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Tonči

Za i7 si u pravu i nisi u pravu, sve ovisi koje se igre igraju, ima igara gdje se taj i7 moze dobro opteretit, a ima igara i gdje ce radit na 15 posto, po meni ako se ima para za i7 netreba ga izbjegavat.

Za graficku je jasno svima da je najbitnija za gaming, ali ovdje govorim cisto i isplativosti kupnje skupe graficke iz starije serije pred dolazak nove kroz koji mjesec. Neznam gdje vi radite ako mozete mjenjat grafu svakih 6 meseci, znam samo da ima jako jako puno ljudi koji ju ne mjenaju ni svake 2 godine.

EDIT:

Prelazak sa gtx 680 na r9 390/gtx 970 je slab pomak.

EDIT 2:

Delboy

Neznam koje igre igras, ali na 1080p sa r9 390/gtx 970 ako ces ove nove AAA naslove maxati, znaci upaliti doslovno svaki detalj na max ces biti daleko od 60 FPS-a, i to ne samo u par igara nego njih podosta, a to nije zato jer je vecina njih lose optimizirana vec zato jer su igre dosta napredovale.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 11:37 (Lucidius).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Lucidius kaže...

Tonči

Za i7 si u pravu i nisi u pravu, sve ovisi koje se igre igraju, ima igara gdje se taj i7 moze dobro opteretit, a ima igara i gdje ce radit na 15 posto, po meni ako se ima para za i7 netreba ga izbjegavat.

Za graficku je jasno svima da je najbitnija za gaming, ali ovdje govorim cisto i isplativosti kupnje skupe graficke iz starije serije pred dolazak nove kroz koji mjesec. Neznam gdje vi radite ako mozete mjenjat grafu svakih 6 meseci, znam samo da ima jako jako puno ljudi koji ju ne mjenaju ni svake 2 godine.

EDIT:

U pokušaju da se opravdavaš pokušavaš sada davat neke popultističke izjave, da nisi sam reko

"Drugo da on ima neku blesavu grafu, ali na gtx 680 na 1080p se moze jos uvijek jako ljepo igrati. Dok izađu nove grafe za par mjeseci on ce tih 1500kn sta sada potrosi na hladnjak za proc i kuciste sigurno ponovo ušparati."

tek 2-3 posta iznad, još bi imalo smisla to što sada pišeš.

"može se taj i7 dobro opteretit" nije isto kao i "osjeti se razlika u igrama naspram i5". Razlika sa i5 4690 ili i5 4670 naspram maksimalno OCanog i7 4770K će u 99% naslova biti 2-3 fpsa. Razlika sa GTX 680 i GTX 970 će biti barem dvoznamenkasta u fps-ima u dosta slučajeva, a tvrdim da je oko 30-40% u prosjeku.

16 godina
odjavljen

i7 ima nešto veći takt i zato je bolji, ali možeš overclockati i i5. Također, i5 ima isti broj jezgara kao i7, pa mu je i to nebitno, pogotovo ako ima zaista igru koja može koristiti više jezgara (Ashes ili igre koje imaju jezgre korištene za fiziku i sl.).

11 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Delboy

Neznam koje igre igras, ali na 1080p sa r9 390/gtx 970 ako ces ove nove AAA naslove maxati, znaci upaliti doslovno svaki detalj na max ces biti daleko od 60 FPS-a, i to ne samo u par igara nego njih podosta, a to nije zato jer je vecina njih lose optimizirana vec zato jer su igre dosta napredovale.

Koje ? Sve šta igram imam preko 60fpsa. Ako ne uzimamo GameWorks igre koje ne rade na nijednoj kartici ok sa upaljenim featurima, sve radi ok... eto GTA V pada ispod 60 ako odem na dio mape di ima masa trave, al da mi je vidit kom ne pada sve max i trava na ultra, na tim djelovima sa puno raslinja ? Sve ok radi, sad igre tipa Just Cause 3, Hitman, Batman i ostale koje nisu naj optimiziranije su druga stvar

11 godina
odjavljen
Nvidia Pascal (2016)

Svaka budala vec zna da za 1080p nemas sta dalje gledati od GTX 970/390. Best buy grafe za tu rezoluciju. Upareno s nekim i5 procesorom i sve ce vrtit na 60fps ultra. A ako nece to je los port i nista drugo. Ak mu se ceka nek ceka, ali ako ne, nece sigurno pogrijesiti sa uzimanjem jedne od ovih.

4 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Rhodin kaže...
Lucidius kaže...

Tonči

EDIT:

U pokušaju da se opravdavaš pokušavaš sada davat neke popultističke izjave, da nisi sam reko

"Drugo da on ima neku blesavu grafu, ali na gtx 680 na 1080p se moze jos uvijek jako ljepo igrati. Dok izađu nove grafe za par mjeseci on ce tih 1500kn sta sada potrosi na hladnjak za proc i kuciste sigurno ponovo ušparati."

tek 2-3 posta iznad, još bi imalo smisla to što sada pišeš.

"može se taj i7 dobro opteretit" nije isto kao i "osjeti se razlika u igrama naspram i5". Razlika sa i5 4690 ili i5 4670 naspram maksimalno OCanog i7 4770K će u 99% naslova biti 2-3 fpsa. Razlika sa GTX 680 i GTX 970 će biti barem dvoznamenkasta u fps-ima u dosta slučajeva, a tvrdim da je oko 30-40% u prosjeku.

Nista se ja ne izvlacim, niti se imam zbog cega, samo logicki razmisljam. To sta si podebljao neznam sta je tu lose, hladnjak za proc i kuciste ce trajati barem 5 godina, i bolje je da sada ide prvo na to, pa kasnije na novu grafu, nego da sada ide na staru grafu a kasnije na ovo dvoje.

Ovo sta pises za i5 vs i7 ne drzi vodu, pogotovo u multiplayer i CPU heavy igrama, moze otic razlika i preko 10 FPS (i to tamo gdje je FPS average do 60 da nebi bilo da pricam o FPS-u preko 100) sa high end grafom uz i7 naspram i5, da ne pricam kako i5 bude cesto bottleneck u takvim igrama, sta dovodi do zatrzavanja, sa i7 se to ne događa.

Za graficku kazem da je bolje cekat novu seriju pa nadogradit kako se spada na nesto u rangu gtx 980ti, 10 FPS-a i nije neki pomak

EDIT:

Delboy

Probaj ove na max pa javi (ja sam bio daleko od 60FPS kad sam bas sve stavio na max):

Dragon Age inquistion

Metro 2033 redux

Far Cry 4/Primal

Rise Son of Rome

Crysis 3

Assassins creed unity/syndicate

ARMA 3

Squad

Batman Arkham Knight

Witcher 3

Tomb Raider novi

Normalno bit ce dijelova kad ces bit i preko 60fps, ali ces vecinom imat oko 40-50 ovisno o igri, negdje te baci i na 35.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 12:45 (Lucidius).
16 godina
Nvidia Pascal (2016)

Ja ne vidim razloga zbog kojeg mu trenutno napajanje i kućište možda po tebi nebi izdržali i sljedećih 5 godina. Tko ti kaže da će uopće imati taj trošak? S novom karticom je siguran da će vidjeti pomak bez da potroši dodatna sredstva na komponente koje si naveo kao "da ih mora zamijeniti".

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Napajnje nisam reko da mora mjenjat sada, ali i ono ima vec 5 godina, a da ce izdrzat jos tolko sumnjam, niti je preporucljivo ga tolko koristit. Kuciste sam predlozio cisto zato ako ovo koje ima je neko bezvezno i staro, pa da se uzme kvalitetno sa dobrim airflowom za high end grafe koje se griju i trose, normalno izdrzat ce i ovo staro kakvo da je ali je pitanje kolke ce temperature bit u njemu i kako ce biti glasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

EDIT:

Delboy

Probaj ove na max pa javi (ja sam bio daleko od 60FPS kad sam bas sve stavio na max):

Dragon Age inquistion

Metro 2033 redux

Far Cry 4/Primal

Rise Son of Rome

Crysis 3

ARMA 3

Squad

Batman Arkham Knight

Witcher 3

Tomb Raider novi

Normalno bit ce dijelova kad ces bit i preko 60fps, ali ces vecinom imat oko 40-50 ovisno o igri, negdje te baci i na 35.

Procitaj prosli post... rekao sam da izostavimo ne optimizirane igre i GW feature jer to nikome ne radi kako bi trebalo. Tipa Assassin, ARMA, Batman.... Witcher 3 bez beda sa ugašenim HW koji je gameworks feature, sa njim ukljucenim neznam koja kartica moze zadržat konstantnih 60fpsa. Far Cry 4 sam bez ikakvih problema imao preko 60fpsa, Metro (obican) isto. Ryse nemam ali vidim na youtubeu da nema nikakvih problema sa 60fpsa, cak ni 280 (iako na njoj tu i tamo dropa). Novi Tomb Raider isto.... Neznam ja na cemu ti igraš ali sve navedeno osim ocitih (AC,Arma...) radi super i na 970 i na 290X/390X

16 godina
Lucidius kaže...

Napajnje nisam reko da mora mjenjat sada, ali i ono ima vec 5 godina, a da ce izdrzat jos tolko sumnjam, niti je preporucljivo ga tolko koristit. Kuciste sam predlozio cisto zato ako ovo koje ima je neko bezvezno i staro, pa da se uzme kvalitetno sa dobrim airflowom za high end grafe koje se griju i trose, normalno izdrzat ce i ovo staro kakvo da je ali je pitanje kolke ce temperature bit u njemu i kako ce biti glasno.

Pa i nisam siguran jel' bi se složio oko tvoje tvrdnje za napajanje. Moje Seasonic S12II 520W napajanje s početka 2008. radi kao metak u računalu koje sam dao bratu. Unutra su trenutno OC-an i5 2500k (od prvog dana) i GTX 770. Prije ovih komponenti je isto tako bio u pogonu. Još uvijek nema apsolutno nikakvih znakova da će umrijeti iako mu evo već kuca skoro pa 9. godina na vrata.

14 godina
D3lBoy kaže...

Procitaj prosli post... rekao sam da izostavimo ne optimizirane igre i GW feature jer to nikome ne radi kako bi trebalo. Tipa Assassin, ARMA, Batman.... Witcher 3 bez beda sa ugašenim HW koji je gameworks feature, sa njim ukljucenim neznam koja kartica moze zadržat konstantnih 60fpsa. Far Cry 4 sam bez ikakvih problema imao preko 60fpsa, Metro (obican) isto. Ryse nemam ali vidim na youtubeu da nema nikakvih problema sa 60fpsa, cak ni 280 (iako na njoj tu i tamo dropa). Novi Tomb Raider isto.... Neznam ja na cemu ti igraš ali sve navedeno osim ocitih (AC,Arma...) radi super i na 970 i na 290X/390X

Na kraju dana, korisnik ne može nikako znati kako će igra biti optimizirana. Za sve one koji žele min 60 FPS na Full HD, baš sve na max i ne brinuti o tome koliko će si developer dati truda, a daju si sve manje, ti će si uzeti jaču karticu od 970 ili dvije takve. Oni kojima ne smeta skresati pokoji (ne)bitni detalj će uživati na jednoj 970.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan

Da je bar nažalost tako, ali nije. TotalBiscuit ima 2 TitanXa i Broadwell 8core, 32gb rama... znaci sistem koji košta više nego što cu ja ikada zaradit. I nemoze dobit konstantnih 60fpsa u Assassin's Creedu i Primalu na 1080p. Šta reći na to, pa poludio bi da dam tolke pare za sistem. Patchali su to malo ali i dalje je katastrofa

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 13:25 (D3lBoy).
9 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

EDIT:

Delboy

Dragon Age inquistion

Metro 2033 redux

Far Cry 4/Primal

Rise Son of Rome

Crysis 3

ARMA 3

Squad

Batman Arkham Knight

Witcher 3

Tomb Raider novi

Ma đabe ti jutub kad tamo ekipa uvjek ugasi neki prozdrljivi detalj koji ti odnese 15FPS pa onda kao kazu na max se igra, osobno sma sve ove probao i kazem ti ako sve do daske raspistoljis nema sanse da bus vise od 40-50 FPS imao.

Nisam spomenuo ni Call of duty Advanced warfare i jos neke ali nebitno.

Cinjeica je da mozes ugasit detalj dva i imat jako dobre performanse, ali ako se maxa do kraja tu su onda gtx 980ti i fury x za stabilnih 60 fps na 1080p.

16 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

Da je bar nažalost tako, ali nije. TotalBiscuit ima 2 TitanXa i Broadwell 8core, 32gb rama... znaci sistem koji košta više nego što cu ja ikada zaradit. I nemoze dobit konstantnih 60fpsa u Assassin's Creedu i Primalu na 1080p. Šta reći na to, pa poludio bi da dam tolke pare za sistem. Patchali su to malo ali i dalje je katastrofa

Broadwell-E još nije stigao koliko znam? Tako da ne može imati 8-core nikako. No, svakako, ništa to ne znači osim tih Titana. Inače, u AC i Primalu na 1080 bi morao imati prosjek 60 FPS čak i s jednim Titanom. Osim ako nije nešto gadno zeznuto baš... Dobar benchmark je Witcher 3 - ta igra tek s TitanX/980Ti ima preko 60 FPS (oko 70), a izgleda prilično lijepo.

12 godina
Lucidius kaže...

9 godina
protjeran
Fanu kaže...
Lucidius kaže...

Neznam kaj da kazem na ovu idiotariju, osobno sam konfu iz potpisao drzao u Zalman Z11 plus i razlike su mi po 10+ stupnjeva u temperaturi na grafi između sadasnjeg. Ovaj video nije ni relevantan jer nije snimao cijelo vrijeme u ekran dok je testirao da se vidi kako ustvari temperature rastu, i po tome testu bi u svakom kucistu bilče jednake temperature hardvera, sto je ocito da nisu.

Isto tako taj test ovdje se kosi sa svime iz testa koji je radio ovdje sa istim kucistem 

11 godina
neaktivan
Tonči kaže...
D3lBoy kaže...

Broadwell-E još nije stigao koliko znam? Tako da ne može imati 8-core nikako. No, svakako, ništa to ne znači osim tih Titana. Inače, u AC i Primalu na 1080 bi morao imati prosjek 60 FPS čak i s jednim Titanom. Osim ako nije nešto gadno zeznuto baš... Dobar benchmark je Witcher 3 - ta igra tek s TitanX/980Ti ima preko 60 FPS (oko 70), a izgleda prilično lijepo.

Uh zabrijo sam ima ipak haswell-e 5930k, svejedno i dalje strašan cpu. Ugl. evo video od Primala (pogledajte do kraja prije komentiranja) U pravom gameplayu mu je lošiji fps nego u benchmarku i u SLIu radi lošije nego sa jednom

A ovo da lažu benchmarkovi sa youtubea i smanjuju postavke, neznam, necu komentirat, moš tako za sve živo govorit onda, kako ne lažu za ostale igre koje daju iste performanse meni na kompu kao na benchmarku ?

16 godina
odjavljen

5930K je 6-core. :)) Ali da, bijesna stvar. Iako bih ja za igre išao na 6700K i isključio HT te nabrijao jezgre na max clock :) 

Sumnjam da Youtuberi lažu. Ne vidim svrhu da to rade...

9 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

Pravi gameplay je zahtjevniji od tih in game benchmarka.

Ove igree sta sam nabrojao sa svime na max nema sanse da ides preko 50FPS-a, u vecini ni preko 40-45.

Recimo postavke koje treba gasiti u tim igrama su sljedece, a gutaju po 15-20 FPS:

Metro redux 2033: antialiasning SMAA

Dragon Age inquistion: multi sample antialiasing 4x

Ryse son of rome: supersampling

Witcher 3: gameworks hair

Far Cry 4: soft shadows

Uglavnom supersampling, antialiasning i pokoji gameworks detalji su glavni krivci i uzimaju po 15-20 FPS-a tako da sa njima ukljucenima se sigurno nebude bilo blizu 60FPS, ko ne vjeruje neka proba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice